Scudo Sports

bisiklet lastiklerini parlatmak

Önce kolayla sildim 5 dk sonra prille sildim..Fakat arka lastiğin bir yanağını test için silmedim ve sonuç bariz bir şekilde ortaya çıktı .. çok güzel duruyor herkese tavsiye ederim .. aşırı kullanmadıkça lastiğe zarar vereceğini düşünmüyorum :)

Scudo
@Haşim Okyay

Bu yöntemi bende biliyorum , disck fren her zamanki gibi 1 adım daha öne çıktı :):)

Wd 40 kullanınca hiç iyi olmuyor bütün tozlar yapışıyor.Pril lastiği çatlatır diyorsunuz bence çatlatmıyor.Cola ile sakın temizlemeyin.En iyisi çamura falan girmeyin.

Kola güzel bir görünüm sağlıyor, doğrudur ama lastiğin yapısına mutlaka zararlıdır. Ayrıca yapışkan bir yapıda olduğu için o çok özenerek temizlediğimiz lastikler çok çabuk kirlenebiliyor. En iyisi tozlu yine :) MTB kullanıyoruz nihayetinde olur böyle vakalar.

@met-gen

Ben çok denedim onunla püfleri var mesela asiti kaçmış olacak ve lastiği sürdükten sonra güneşe koyup bekleyeceksiniz kurumasını.Sonrada su tutarsanız cillop gibi olur.

cola ile parlıyor bi arada babamın arabada kullandıgı badem yağı özlü bi sıvıyı kullanmıstım mükemmel oluyor tekerler ben burdayım diyor :D

Geri