ERKAN ÇAVUŞ
Üye
- Tepki
- 40
- Bisiklet
- Kron
Her gün her firsatta bisikletimi kullanmaya çalışıyorum.İstanbul da trafiğin içinde dolaşıyorum İlk Önce kendi sağlığımı sonra başkalarının sağlığını düşünerek dikkatimi en üst düzeyde tutuyorum. Şehir her an her durumu verebilecek kapasite de.her an önümüzde bir araba durup kapısını açabilir,Önümüzden sokağa dönüş yapabilir,kırmızıda geçebilir,korna çalarak bizi korkutabilir,aynasına bakmadan önünüze atlayabilir ,park etmiş arabaların arasından hızla insanlar çıkabilir,sizi görmezden gelebilirler ve yol vermezler vs...
Ben her gün karşılaştığım durumlardan bir kaçını yazdım.asil demek istediğim bisiklet kullanan arkadaşlarım bi de trafİğe giren arkadaşlarım lütfen Çok dikkatli olun kurallara uyun uymayanları uyarın .
Bu sabah kırmızı ışıkta geçen bisikletli arkadaşım son anda kendi bile farketmeden ezilmekten kurtuldu ve ben o an ayaklarımı hissetmedim.lÜtfen dikkat dikkat dikkat .... Başkasına bırakmadan kendimize sahip çıkalım .
Ben her gün karşılaştığım durumlardan bir kaçını yazdım.asil demek istediğim bisiklet kullanan arkadaşlarım bi de trafİğe giren arkadaşlarım lütfen Çok dikkatli olun kurallara uyun uymayanları uyarın .
Bu sabah kırmızı ışıkta geçen bisikletli arkadaşım son anda kendi bile farketmeden ezilmekten kurtuldu ve ben o an ayaklarımı hissetmedim.lÜtfen dikkat dikkat dikkat .... Başkasına bırakmadan kendimize sahip çıkalım .