Scudo Sports

Bisiklet koruyucu örtü veya branda önerisi

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
311
Arkadaşlar merhaba, bisikletimi kullanmadığım zamanlarda balkonda muhafaza ediyorum. Balkonum yaz aylarında ciddi şekilde güneş ışığı ve kış aylarında yağmur ve kar almaya müsait olduğundan bisikletin üzerini koruyucu bir örtü ile örtmem gerekiyor.

Daha önce e-bay üzerinden bisiklet koruyucu bir kılıf aldım, fakat ince naylon yapıya sahip olması nedeniyle çok çabuk deforme oldu ve kısa sürede yırtılarak kullanılamaz hale geldi.

Kaliteli bir yapıya sahip ve uzun süre kullanıma müsait örtü yada kılıf önerilerinizi rica ediyorum.

Fiyat olarak 50 tl'sı civarı ödeyebilirim.

Teşekkürler.:)

Scudo
bizde baya branda var kullanılmayan acaba ben de bunlardan kendim yapabilirmiyim. brandayı kesip diktirerek. hem su geçirmez ağır olur biraz ama :)

Ben geçen sene Kipa'dan 15 liraya almıştım, bisikleti yeni aldığım zaman bi hevele ama, sonra depodan brandayı çalmışlardı.
Bi daha da uğraşmadım. :)

Motor mağazalarından, küçük boy scooter kılıfı alabilirsin.Yağmura , güneşe vb. dayanıklıdırlar...

• Beğen
Tepkiler: Aly
Cevaplarınız için teşekkürler, erdoğanlar bisiklet mağazasından uygun bir kılıf satın aldım.:)

Bisikleti balkonda bırakıyorum.( üst katlarda kalıyorum) Yazın güneş alan, kışında yağmur alan bir balkon. Piyasada 40tl'de branda var 100tl'de 200,300 tl var. Bunlar arasında sizce hangisi alınmalı?
Mesala,
1.jpg

100tllik bu mu, yoksa

30tllik bu mu
bisiklet-brandasibisiklet-ortusu-cantali-kalin-kumas-miflonlu__0358103070439357.jpg

Merhaba
Bu tip bisiklet kılıfları na verilen isim nedir acaba... Varmı adını sanını satıldığı yeri bilen?
188299

@-Skynet-

Merhabalar. Ben geçen hafta aşağıdaki ürünü aldım. Tekerleklerin altında birazcık boşluk kalıyor. Fakat fiyatına göre iyi bence.

(link)

188307

• Beğen
Tepkiler: -Skynet-
@cemkurkcu
Ben balkonda kullanacağım için mümkün mertebe bisikleti komple kapatması lazım.Sadece dış lastik yere değmeli.Diğer türlü yağmurda falan jant tel başları paslanabilir diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: JokerJems
@-Skynet-

Ben de bu sebeple iki tane kullanılmayan çarşaf veya örtüyü ayrıca lastiklerin üzerine örtmeyi düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: -Skynet-
@isamorgil
İsim olarak ''velosock'' diye geçiyor. O şekilde aratabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: isamorgil
@cemkurkcu
Hocam ben uzun yıllardır bisikleti hep balkonda saklıyorum. Daire üst katlarda olduğu için bir sıkıntı olmuyor ama işte yazın güneşiydi kışın karıydı, yağmuruydu derken bisiklet 4 mevsimle mücadele ediyor.Her bıraktığımda üzerini örtmeye gayret ediyorum, en son kullandığım branda şeffaf naylondan olan metre kare satılan bir brandaydı.Kendim biraz şekil vererek yapmıştım ama yıpranınca atmak zorunda kaldım.Bu sefer biraz daha profesyonel bir şeye geçmek istiyorum. :)Piyasada, dediğim gibi fiyatı çok yüksek ürünler ile 30tl den başlayan ürünler var.Arada bu kadar fiyat farkı olurken nele değişiyor merak ediyorum,yani acaba sadece üzerinde bisiklet resmi var diye,alt tarafa lastik ile büzülebiliyor diye fiyatları mı zıplatıyor nedir bilemedim.

• Beğen
Tepkiler: cemkurkcu
Benim de işime yarayabilir bu ürün.

velosock 70 dolar, aliexpress ürünleri 15-20 dolar arasında değişiyor.

@cemkurkcu
Hocam bende bu tarz bir ürün arıyorum yaz geldi fakat gene de dursun köşede. Ben muzdarip olduğum konular mesela üstüne atarken biraz çekiştirsem hemen yırtılırtmı korkusu bide yol bisikleti kullanıyorum gidon tarafında bi şişkinlik yada çukur olur mu? Sizin yorumunuza göre alıp almayacağım ve öğrenciyim 40 TL bile önemli benim için :)

@cemkurkcu
Yada şöyle yapabilirsiniz. Kalın naylon alıp lastiğe denk gelen kısma plastik kelepçe ile sabitleyin. Ben öyle kullanmayı düşünüyorum eğer ürün hakkında olumlu yanıt gelirse

@JokerJems

Hocam kolay kolay yırtılacak bir şey değil bence, anca dikişlerinden atar. Atsa da dikiş yerinden iğne iplik ile senin bir dikiş atman 2 dakikanı alır. Bence fiyat/fayda olarak güzel bir ürün. Benimki şehir bisikleti ve gidonu büyük. Belki yol bisikletlerinde daha da iyi kapatır lastikleri.

• Beğen
Tepkiler: JokerJems
Tamam
@cemkurkcu Tamamdır hocam alıyorum o zaman tavsiyeniz için çok teşekkür ederim

@JokerJems

Rica ederim :harika:

@Joseph Cavalcanti
Tam olarak aradığım şey bu idi. Lakin 65 €luk fiyatı gerçekten çok yüksek... burada 5 liraya lastikli çarşaf satan tekstilci arkadaşlar görün bunları ?

188393

• Beğen
Tepkiler: Joseph Cavalcanti
Geri