Scudo Sports

Bisiklet kilidi tavsiyeleri

Scudo
http://www.batiltd.com.tr/urunler/kilit9.jpg

bunun çok az ufağından var kadro ile zincir arasına bağlıyorum pedal kitleniyor hırsız sırtında bisikleti götürse bile fazla uzaklaşamaz sanırım markete falan gıderken kıtlıyorum bunla

İşte bunu diyordum bende :) Siz benden önce davranmışsınız.Biraz kalitelileri pahalı olabilir ama söz konusu çalınma olunca değer diye düşünüyorum.

yalnız anahtarı bile tornavida gibi bunların kaybettin mi unut bisikleti açılması için bisiklete zarar vermek gerekir...

Çanavar taş la keseceksiniz artık kilidi yada zinciri :D

geçen gün dandik bir bisiklet kilidi ile arkadaşın 30 binliralık dh bisikleti ile benim alt seviye mtbyi bağladık anahtar kayboldu o bisiklete zarar gelmeden kilidi açalım diye 2 saat uğraştık :eek:

Yağmur dünden beri dinmediği için hala zincirlere bakmaya gidemedim kısmetse yarın gidicem.

chn krmz, Teşekkür ederim fakat kilitle ilgili neredeyse her konuya baktığım gibi bu konuya da bakmıştım. Okulumun içine giricek bir hırsız o kadar usta olamaz bence. Dışarıda onca çalınıcak bisiklet varken 2 saniyede onları yürütür neden okuluma kadar gelip benim bisikletimi çalsın diye düşünüyorum. Gelip çalarsa da malesef onu hiç bir kilit durduramaz gibi.

@İsa İhsan Akdoğan

Kadro ile zincir arası tam olarak neresi ben anlayamadım. Bisikletime gidip baktım sadece aynakola takarsam pedal kilitlenir gibi geldi.

@Mustafa demirbacak

Ne kadar kaliteli bilmiyorum ama Bauhaus'ta 27-28 liraya bu kilitten vardı.

aynakola değil zincirin altında ki ince kadro demiri ile zinciri bağlıyorum demiri bendekının bu kilitten daha buyuk pedalı biraz çevirince bısıklet hıc hareket edemez duruma gelıyor alan kısı artık havaya kaldırıp göturmek zorunda ne kadar gıdebılırse ben nalburdan 10 lıraya aldım bauhausta 25 30 lira arası evet benzerleri..

bendekı bıraz daha buyuk sarı olan kılıt mekanızması

http://www.canyapitasarim.com/dosyalar/urunler/DSCN2643.jpg

Arkadaşlar az önce btwin rockrider 500 sipariş ettim buna güzel bir kilit almak istiyorum kesinlikle şifreli istemiyorum sağlam bu bisiklet için ideal kilit önerirseniz sevinirim.

Hocam Decahtlonda ki 3 kilit 14.90 kampanyasında ki kilitten kullanıyorum uzun zamandır işimi fazlasıyla görüyor hem uzun hem pratik. Ne kadar sağlam kilit kullanırsanız kullanın kötü niyetli insan aklına koyduysa kilit çare olmuyor

Bu bisiklet kilitleri eğer aynı markaysa sizce anahtarları birbirini açar mı...Tchibodan 59 lira verip katlanır kilit aldım ama anahtarlarını düşürdüm...

Arkadaşlar btwin rr500 aldım sağlam bir kilit almak istiyorum max bütçe 60tl önerilerinizi bekliyorum

Kerpetenle sökülüyor bu tür kilitler (link) al abusu kafa rahat olsun ya da (link).

U kilitlerde bir tükenmez kalem ile dahi açılabiliyor. Benim verdiğim bağlantıdaki kilit kerpetenle kesilebilecek o ince halat tarzında kilit değil. Anca inşaat makası ile kesilir.

Bütün kilitler açılır maksat caydırıcı bir model seçmektir.

Vallahi bir abus fanı olarak abusu tükenmez kalemle kim açarsa elinden öperim bu adamlar işini ehliyle yapıyor cidden bayağı araştırmıştım testlerini falan izlemiştim.

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Aktaş
Eğer bisikletini gözünün önünden uzun süre ayıracaksan, bir yere bağlarım gider gezer gelirim diyorsan 60liralik kilit hiçbir işe yaramaz. Uzun süreli parklar için paraya kıyıp abus katlanır almak gerekir granit yapılı jetle dahi uzun süre uğraşılarak kesilebilir demir makası ile kesilmesi imkansız, ama sadece görüntü olsun gözümün önünden ayırmam diyorsan 10 liralık kilitte işini görür. Ben şahsen bisikletimi hiç bir yere bağlamam bağlasamda gözümün önünde olur onun için ucuz bir kilit kullanıyorum görüntü olsun ama arkadaşım 75euro vererek bir abus aldı içi rahat. Sonuçta bisiklete verilen paralar az değil gerçek koruma için parayı gözden çıkarmak lazım.

ben bu ikisini kullanıyorum oldukça memnunum

(link)

(link) zincir kilit seri sonu indiriminde bir bakın bence

sigma 16.12 sts cad i 32.€ ya alıcam
75€ aşmadan birde yanına kilit alayım dedim kargo miktarı değişmiyor zaten

aşağıdaki kilitlerden hangisi tavsiye edersiniz

abus bordo lite 6050
(link)
trelock fs 455
(link)

Geri