Scudo Sports

Bisiklet kazası

Scudo
acaba pedalın küçük kısmında çengel gibi bişey vardı omu geldi

benimde başıma gelmişti sokakta düşmüştüm asfalt taşı delmişti izi duruyor . onun o kadarda derin değil

@enes dökmen neyse geçmiş olsun daha ciddi bişey olmamış

@m.klcts saol . olan bana olcaktı onun yüzünden takla atacaktım az kalıyordu . olan bana olurdu. kesin kol felan kırılmıştı.

@enes dökmen
url.jpg
delik böylemiydi yoksa küçük bişemi

ama hak ediyordu herkese sataşıyordu. geçen günde bisiklet sürerken tekere tekme attı. kaç yaşında insanlara bile neler diyor saygısız.hiç acımadım . hiç üzülmedim. kazayı bile bile yapmadım ama en sonunda bişey olacağı belliydi

@m.klcts yanıma geldi bişeyin varmı dıye sordu yok abi şükür dedim bisikletın nası dedı bıse olmadı abı dedım sonra tokalaştık dikkat et dedi bu kadar
@mhd çok teşekkürler abi allah razı olsun
@Kefter çok sağolun
@poyraz poyraz teşekkürlerimi sunarım usta
@enes dökmen sizede geçmiş olsun usta
@ALTAY 55 teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: m.klcts
@meiakanze
Geçmiş olsun. Trafikte her an tehlike ile karşı karşıyayız. Rabbim beterinden korusun.

@enes dökmen
Enes kardeş bisikletinizle yayaya çarpmışsınız ve haklı edasıyla kıza numara yaptı diyorsunuz. Aniden fren yapınca arkanız kalktıysa hızlı gidiyordunuz demektir, yayaların arasında böyle gidilmemeli. Bence bu size ders olsun...

• Beğen
Tepkiler: meiakanze
@Tahir Keskin ortalama 10 km h sokak bomboş en sağda araba var bunlar yolun ortasında duruyor.ben gözüm yemediği yere girmem . solda 2 bisikletin rahatlıkla geçebileceği mesafe var. ben geçene kadar sıkıntı yok. tam geçiyom neymiş aynaya bakıyormuş. bi insan aynaya bakarken geri geri mi gider. zaten her seferinde yapıyor bu işi ne zaman görse ben giderken ayağını bisikletin önüne uzatıor.annesinede şikayet etmiştim. en sonunda allah çekmedi.

Geri