Scudo Sports

Bisiklet kazası ve polis raporu rezilliği

@kaskreis Sadece sizin düşüncenizde olan insanlara olan tepkimi belirttim ben. Forumlarda tepki göstererek bi şeyin çözülmeyeceğini bilerek, forumlarda tepki göstermenin doğru bi şey olduğundan da bahsetmedim. Bu kadar çabuk pes etmek yanlış. Çivi çıktıysa yerine zor da olsa çakılır. Ha ben çakmam banane diyorsanız size gerçekten iyi yolculuklar. Hayatınıza umarım başarılı olursunuz. Amerika amerika diyorsunuz ama örnek vermek gerekirse ülkemizde ne yazık ki olan orantısız polis şiddeti orada daha fazla. Yurtdışında olan kazaları da araştırın. Özellikle ingilterede bir çok kaza yaşanıyor. İnsanlar belkide ülkemizdeki insanlardan daha sert tepki veriyorlar orada ya da bana öyle geliyor da olabilir.
Uzatmayacağım özetle, biz burada bu olayları daha çok yaygınlaştıralım kötü olayların yaşanmaması için insanları bilinçlendirelim derken sizin aman böyle iş mi olur vurucan gidicen buradan demeniz, bir nevi bize bize olmasa yaptığımız işe saygı göstermemenizdir. aksini iddaa etme şansınız yok bu tavrınız devam ettiği sürece. selametle.

@Rusengrgnl Hadi kaçalım o zaman avrupaya, madem bu kadar cahiliz hiç düşündünüz mü bu adamlar bizi alır mı? ingiliterede brexit olayı gerçekleşirken tr avrupa birliğine giriyor 70m nüfusu var çıkmak için oy verin gibi afişler asıldı. siz hala orayı yüceltin bizi yerin. gitmeyi bu denli düşünen arkadaşlar gerçekten gitsin, gitsinde memleketine geldiğinde asfaltı öpmüyor mu görelim :)

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Scudo
@sspl Sadece bir şey söyleyeceğim,Tektabanca nın Amerika'da motosiklet sürmek isimli videosunu açın izleyin,o kaymak gibi yollarda (yaşadığım yerin yollar sağ sol çukur ,yol bisikleti alamıyorum lastikleri yararım diye)sürücülerin 1 tanesinin bile hız sınırını geçmediğini görün,hiçkimsenin sinyalsiz şerit değiştirmediğini,birbirlerini farkettiklerine emin olmadan sollama yapmadıklarını göreceksiniz.Bizim ülkemizde de izleyin ,öncelikle videoyu çekenler de apaçi oluyor o ayrı mesele ,yolların durumuna,sürücülerin yaptığı hızlara bakın.

Mesele burada yabancıları övmek değil,kim bırakıp gitmek ister memleketini,doğup büyüdüğü yerleri, ancak bu ülkede yarına çıkacağının garantisi yok,freni boşalan toros evine giriyor.

Ülkemizin iyi insanı candır can,ama onlardan 3 tane varsa 10 tane de apaçilerden bulunuyor.Ülkemizin polisi de candır ,ancak böylesine denk geldinmi can falan kalmıyor.

Neyse belkide konudan uzaklaştım,eğer ağır ve yanlış ithamlarda bulunduysam özür dilerim,bu gün iyi değilim.

Sağlıcakla kalın kendinize iyi bakın..

@kaskreis En kısa sürede iyileşirsiniz umarım. Est. güzel güzel konuşuyoruz benim sizin yorumlarınıza alındığım yok. Sadece biraz bu tavrınıza üzülüyorum ondan böyle yazdım. Sizi kırdıysam bende özür dilerim. Bahsettiğiniz videoya bakıcam. Size de "road rage us", "road rage uk" ya da "cyclist roag rage" yazarak youtube da bulabileceğiniz bir sürü videodan bir kaç tanesini izlemenizi tavsiye ederim. Biraz da o yönlerini inceleyin bu ülkelerin.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@sspl İnşallah yıllar içinde birşeyler değişir de sadece tatile gideriz o ülkelere,ama degişecek gibi değil işte.Yorumlarınızda kırıcı bir şey yok,güzel şeyler ama umutlu değilim.Yarın sabah 7 de 8 saatlik uzun bir yolculuğa çıkacağım ve yolculuk esnasında fırsat bulursam ilk işim bu videoları izlemek olacak,hep iyi yanından bakmamak lazım,bizden ileride oldukları aşikar ancak..
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim,hastalık benzeri birşeyim yok,iyi geceler dilerim...

• Beğen
Tepkiler: sspl
Geçmiş olsun çok daha kötüsü de olabilirdi.
Yalnız benim anlamadığım o mavili genç arkadaş ne ayak, varlık sebebi ne, oksijen tüketmesinin özel bir sebebi var mı bu hayatta???
İnsan gibi konuşmayı bilmiyor mu, bir eller, tutmayın beni havaları falan?
En nefret ettiğim canlı tipi şu anında öfkelenip el kol yapan, ansıl olsa ayırırlar gazıyla ileri geri hareket edenler.
Bisikletçiler efendi de ses etmiyor, bunlar da kendilerini bir şey sanıyor.

@kaskreis diğer yandan size katılıyorum. Gitmeyi düşüneceğiniz ülkelerin çoğunda insana değer vardır, ülkemizden de kat kat. Davul zurna değil bütün mesele.
ABD de büyük ölçüde faşist, ikinci dünya ülkesidir ama en azından kimse orada çıkıp da polise o emri ben verdim falan demez.

Neyse konu sapacak; ben de 2 gün içerisinde yüzlerce kilometrelik bir tur yapmayı düşünüyordum. Ama bu kaza haberleri heyecanımın önünü tıkadı cidden.

Şimdi aramızda polis arkadaşlar olabilir. Ama mesleğim gereği (112 de çalışıyorum ) polislerle bu gibi trafik kazalarinda beraber çalışan bir kişi olarak polisin davranışını hiç yadirgamadim.

Böylesine hafif yaralanmali kazalarda polis şikayetçi tarafı korkutmak icin mahkemelerde sürünürsün, birsey çıkmaz, senin de kabahatin var gibi bir sürü bahane sürerek şikayetçinin sikayetinden vazgecmesi için elinden geleni yapar. Bunda amaç karşılıkli anlaşma var, sikayetci yok diyerek olayi kapatmak ve kendine iş (!) çıkarmamak. Malesef iclerinde bir kac düzgün kişi olsa da genel tutum böyle.

• Beğen
Tepkiler: Barzef
@taytan Malesef ülkemizde normal karşılanır olmuş,hakkını arayanı korkutmaya çalışmak..

Ülkede zeka değil güç önemli olmuş en kolayı çünkü. Yapmanız gereken hem de kazalarda kemikleri koruduğu için kaslı olmak. O zaman fiziki görünüşünüzle de bir puan alırsınız bu durumlarda. Sadece bisiklet sporu ile değil vücut geliştirme ile de üst bedeni güçlendirmeye çalışın hatta şişirme bile olsa kaslı görünün (ilaç kullanarak değil tabi)

• Beğen
Tepkiler: Kağan Kandemir
Şahin,kartal, WV Golf gördün mü gerekirse durup gitmesini bekleyin. Çok geçmiş olsun, üniversite kazanamayan her vatandaşı polis yaparsak olacağı budur. Genellememek lazım ama bu polislerle ülkenin bu durumda olması çok normal.

@Ahmetgitar biz de kaza yapan arkadaşımızın hatırına sakin kalabildik sanırım. o artist artist ortalıkta dolaşan daha sonrasında "bu bisikletler kaç basıyor" muhabbetine geldi özür diledikten sonra :)
zaten kalabalık bizi ayırır zaten bunlar can derdine düşmüş iki artistlik yapayım da stres atayım derdinde o.

@Rusengrgnl Avrupa ülkelerine mükemel olmayan şey burada berbat konumda haklısınız.

@taytan Aynısını bana yaptılar, eğer davaya gitmezsem suçlu sayılırsın da göz altına alırlar da saydırdı.

• Beğen
Tepkiler: samettanoglu
Karanlık bir koridorda yürümek gibi hayatımız. Işıkları açıyoruz, gözümüzü kapatıyorlar. Gözümüzü açıyoruz, ampulleri sökmüşler. Canımızın sağ olmasına şükrediyoruz.
@samettanoglu Geçmiş olsun. Allah tekrarından korusun.

• Beğen
Tepkiler: samettanoglu
@dethagorf bu gibi durumlarla o kadar cok karilastim ki anlatamam.

Sadece bisiklet kazalari değil; yaralamasiz kavgalar, laf atma gibi kabahatler, iş kazalari...

Mantık basit. Şikayet etmeyin, aranizda halledin. Yoksa başınız cok ağrır.

Mesela hastanede benim elime kontamine iğne battı. İş kazası olduğu icin tutanak tutup is kazasi raporu almak icin tanıdığım hastane polisine gitttim. Dediği sey ne gerek var.

memleketin heryeri adi insanlarla dolu. adam hatalı u dönüşü yapan kuş sürücüsünü haklı çıkarmaya çalışıyor uğraşmamak için herkes kafayı yemiş memlekette gerçekten delirmemek elde değil. dün d100 de emniyet şeridinde polis ışıklı siyah eskort aracı beni bir sıkıştırdı bariyere 5 cm arabaya 5 cm geçtim nasıl bir yere değmediğime halen şaşırıyorum. memleketin yetkilisi koruyucusu savunucuları bile ne bok yediğinden haberi yok anasını satayım böyle 3 paralık memleketin. böyle giderse insanları bir birine öyle bir düşürüp öyle bir devlet düşmanı yapacaklarki her yerde patlayan bombalara sevinir duruma geleceğiz diye korkuyorum.

geçmiş olsun, konuyla alakasız olacak ama yorumlarda suçu tüm tofaş kullanıcılara bağlayanlar ayıp ediyor gerçekten ben de şahin kullanıyorum yollarda bisiklet görünce özellikle kavşaklarda iyice yavaşlıyorum ki arkadan gelenler sıkıştırmasın paramız olsa zaten niye bunu kullanalım yani.

Videoyi yeni izleme firsatim oldu. Bir de silahlandirmayi arttiralim söylentileri cikti simdi korkulacak hale geldi ülke! Su karsindaki cahil ite laf anlatamadin diye seni cekip vuracak hale gelecek ulke ki cok goruyorum boyle olaylari. Cok gecmis olsun tekrar sıkıcı bir durum. Cebimden üç kuruş cikar korkusuyla insanlar nasil saldirganlasiyor.

Geri