sspl
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.689
- İsim
- Emre
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Carraro
@kaskreis Sadece sizin düşüncenizde olan insanlara olan tepkimi belirttim ben. Forumlarda tepki göstererek bi şeyin çözülmeyeceğini bilerek, forumlarda tepki göstermenin doğru bi şey olduğundan da bahsetmedim. Bu kadar çabuk pes etmek yanlış. Çivi çıktıysa yerine zor da olsa çakılır. Ha ben çakmam banane diyorsanız size gerçekten iyi yolculuklar. Hayatınıza umarım başarılı olursunuz. Amerika amerika diyorsunuz ama örnek vermek gerekirse ülkemizde ne yazık ki olan orantısız polis şiddeti orada daha fazla. Yurtdışında olan kazaları da araştırın. Özellikle ingilterede bir çok kaza yaşanıyor. İnsanlar belkide ülkemizdeki insanlardan daha sert tepki veriyorlar orada ya da bana öyle geliyor da olabilir.
Uzatmayacağım özetle, biz burada bu olayları daha çok yaygınlaştıralım kötü olayların yaşanmaması için insanları bilinçlendirelim derken sizin aman böyle iş mi olur vurucan gidicen buradan demeniz, bir nevi bize bize olmasa yaptığımız işe saygı göstermemenizdir. aksini iddaa etme şansınız yok bu tavrınız devam ettiği sürece. selametle.
@Rusengrgnl Hadi kaçalım o zaman avrupaya, madem bu kadar cahiliz hiç düşündünüz mü bu adamlar bizi alır mı? ingiliterede brexit olayı gerçekleşirken tr avrupa birliğine giriyor 70m nüfusu var çıkmak için oy verin gibi afişler asıldı. siz hala orayı yüceltin bizi yerin. gitmeyi bu denli düşünen arkadaşlar gerçekten gitsin, gitsinde memleketine geldiğinde asfaltı öpmüyor mu görelim
Uzatmayacağım özetle, biz burada bu olayları daha çok yaygınlaştıralım kötü olayların yaşanmaması için insanları bilinçlendirelim derken sizin aman böyle iş mi olur vurucan gidicen buradan demeniz, bir nevi bize bize olmasa yaptığımız işe saygı göstermemenizdir. aksini iddaa etme şansınız yok bu tavrınız devam ettiği sürece. selametle.
@Rusengrgnl Hadi kaçalım o zaman avrupaya, madem bu kadar cahiliz hiç düşündünüz mü bu adamlar bizi alır mı? ingiliterede brexit olayı gerçekleşirken tr avrupa birliğine giriyor 70m nüfusu var çıkmak için oy verin gibi afişler asıldı. siz hala orayı yüceltin bizi yerin. gitmeyi bu denli düşünen arkadaşlar gerçekten gitsin, gitsinde memleketine geldiğinde asfaltı öpmüyor mu görelim