Scudo Sports

Bisiklet kazası - Araba çarptı

Çok geçmiş olsun olayın sonucunu merak ediyorum acil şifalar dilerim,olayı inşallah güzelce çözersin

Scudo
@Türka¥ Aslında Xiaomi Yi aksiyon kameram var ama bugün yanıma almamıştım. (link)

@yelkarasi market bilgisayar ekranında, tek ekran 5 e bölünmüş ve 5 kameranın görüntüsü vardı fakat cidden kaldırımdan sonrası gözükmüyordu.

@anıl şentürkk açıkçası çok emin değilim fakat araç sahibinin ismini googledan aratınca twitterdan bulduğum profilinde Bursaspor yorumları olunca o olduğunu düşünüyorum.

Twitter adresi budur: (link)

Araç sahibi Yasin Şirinefe gözüküyor. Mesaj atarsanız sevinirim.

Beyaz Peugeot 208, 16 L 5424 plakalı, Bursa Görükle çıkışında saat 17.00 civarı çarptı ve kaçtı.

Büyük gecmiş olsun umarım kolaylıkla halledersin

Arkadaşlar twitter adresine uzlaşma yollu, argo veya küfür içermeyen mesaj yazarsanız çok sevinirim.

(link)

Beyaz Peugeot 208, 16 L 5424 plakalı, Bursa Görükle çıkışında saat 17.00 civarı çarptı ve kaçtı.

kamera olarak araciniza Xiaomi Yi kamerasini oneririm ben 3 hafta once siparis ettim 9 gunde geldi aracima taktim. cakmaklikla calisiyor. onun aksiyon kamera versiyonu da var powerbank ile calistirabilirsiniz. tur yapanlar kamera sart.

adamın bu olduğuna eminmisiniz? yüzünü görmşmydünüz

Ben tweet attım vatandaşa...

Twitter adresinde cevap geldi, şikayetçi ol diyor. Hepsini yükleyeceğim birazdan

Dosyalar

• QuickMemo+_2016-04-15-23-02-20.png
    QuickMemo+_2016-04-15-23-02-20.png
    15,9 KB · Okunma: 64
ben cevap goremiyorum. yok o arkadasimi alacaktim yok bu arkadasimi da almak icin u attim yok okula yetisicem. ee?

@Alizee söylediğine göre o çarpmamış , bisiklet ona çarpmış( arka jant hasar aldıysa nasıl bu mümkün oluyur?) sonrasında bisikletli arabasının camına vurmuş , kötü konuşmuş ( sanırım lan kelimesi ve yüksek ses tonu rahatsız etti ki böyle bir olaydan sonra ne bekliyor anlayamadım) ve yanında bayan olduğu için çok şey yapmamış ( hiçbir zaman şu yanımda bayan vardı olayını anlayamadım.) bisikletli tekrar gelince suçsuz olduğu için fotoğraf çekmesini söylemiş ve en önemlisi orada bisiklet yolu varken normal yoldan gidiyormuş bisiklet ( bisiklet yollarının halini bilmeden bunu söylemek büyük ayıp)

• Beğen
Tepkiler: Alizee
Uzun bir mesaj trafiği oldu. Hepsini yükleyeceğim, arkadaş olayların sıralamasını çarpıtıyor. Öncelikle o çarptı durmadı gitti yani Kaçtı, sonrasında kırmızı ışıkta durduğunu gördüm ve koştum kaçtığı için o anki sinirle ön camına vurdum.
Tüm açıklamamı ve gönderdiği mesajları yükleyeceğim. Ben suçlu değilim o da bunu kabul edecek

• Beğen
Tepkiler: anıl şentürkk
Yav yalan atıyor arabadaki arkadaşlarıda şahit olur tabi. Alçaklar!

@Ahmet.Uzun trafik ışıklarının olduğu yerde genelde mobese olur acaba sizin kazayı çekme durumu olmuş olabilir mi? Şahidiniz ve görüntü kaydınız olmadığı için açıkcası mevcut durum pek sizden yana değil gibi. Keşke agresif davranmasaydınız, bu gibi durumlarda bazen haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz.:(

@Ahmet.Uzun Hocam geçmiş olsun,

Maalesef bu ülkede adalet yok.

Arkadaş madem böyle onursuzluk , haysiyetsizlik yapmış sizin yapacağınız şey gayet basit.Arabayı parkettiği yeri bulun lastiklerini kesin nereden baksanız en ucuzundan olsa 4 lastik 150 liradan 600 lira yapar.Ayrıca yanaktan kesin ki tamir olmasın.

Not:tamamen mizahi amaçla yazılmıştır.

:krnz:

@hlksnrr sondaki smiley herşeyi anlatıyor hocam :D

Kesinlikle araç çarptı, ben bisikletten düşmedim, minibüs durağına yanaştım bu sırada önce nabıyorsun lan dedim ve gel sağa çek işareti yaptım. Kendisi durmadı ve yoluna devam etti. Sormasında kaçtığı için benim ön cama vurma gibi bir hareketim var.
Tüm mesajları yükleyeceğim, kendisinin lafı nasıl çevirdiğini ve olayı nasıl çarptıttığını göreceksiniz

• Beğen
Tepkiler: anıl şentürkk
@Ahmet.Uzun

çok geçmiş olsun en korktuğum durum, bana da bi kere olmuştu çarpdan durabildim, camı tıkladım tabi sinirli bi şekilde ama sürücü hiç yüzüme bakmadan dönüşünü yapmaya devam etti bene aynasını kırmıştım
umarım hasarınızı fazlasıyla karşılarsınız, bir bisikletçiden de hasar raporu alabiliyorsanız alın, ayrıca hastaneye gidip kontrolden geçip, onun da belgelerini saklasaydınız

@Ahmet.Uzun

arabayı yaktırtmasınlar bize zorla : ) şaka bi yana kapısına dayanıp hasarımı öde en azından dediğinde öder heralde, antreman boşa gitti diye üzülme bence, ucuz atlatmışsın, sende boşa gidebilirmişsin az daha :(

Geri