Ricochet
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.475
- İsim
- Emre
- Başlangıç
- 2020—21
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bu gün 3-4bin km'nin ardından ilk kaza mı geçirmiş bulunmaktayım. Karanlık bir yolda 100km'lik sürüşün son 5 km'lik kısmında ne olduğunu anlayamadan düz bir yolda 35km/s hız ile ön teker hakimiyetini kaybedip düştüm. Sadece bisikletin sol ön tarafa devrildiğini hatırlıyorum.
Sağ kolumda ve sağ omzumda sürtünme izi var ama takla attığımı hatırlamıyorum. Kaskta bir hasar belirtisi yok. Kafamda yada yüzümde darbe yok.
Çok şükür fotolardan görünenler haricinde önemli bir şeyim yok. Nasıl yok ben de anlamadım Allah korudu diyorum sadece. Kaza olur olmaz kalkıp direkt yol kenarına çekildim, Allahtan arkamdan gelen kimse yoktu.
Kaza hala nasıl gerçekleşti bir anlam veremedim. Gündüz gözüyle kaza yaptığım yere gidip bakacağım çukur vs mi vardı diye.
Bisikletin sol gidon bandı, gidonu ve sol sti sıyrıldı. Başka gözle görülür hiç bir hasar yok gibi. Zincir atmıştı onu takıp sürerek eve döndüm.
Başka bir araç ile kazaya karışmadığıma, sadece kendi başıma düştüğüm için mutluyum.
Bu kazadan çıkardığım en önemli ders ne olursa olsun eldiven takmak gerektiği oldu. Eldiven olmasa elim muhtemelen paramparça olmuştu. Hatta bundan sonra yazlık uzun parmak bi eldiven alıp hep öyle süreceğim
327040 dosyayı görüntüle
Geçmiş olsun , ucuz atlatılmış gibi duruyor şükür, umarım tekrar yaşamazsınız.