M.İhsan
Love Mountains!
- Tepki
- 4.360
- İsim
- Muhammed İhsan
- Başlangıç
- 2008—09
- Bisiklet
- Whistle
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Cihat abimiz soyismi gibi mert bir insandı. Aklı fikri oldukça yerindeydi. Sportif olarak çok başarılıydı ki bu sene çok daha iyi hazırlanmıştı. Bu sabah üzücü haberi aldığımda şok oldum, inanamadım ta ki cenazesini görene kadar. Onun bende yeri çok ayrı. Öz abim olarak görürdüm, hayranlık duyduğum sayılı kişilerden biriydi. Dağ bisikletiyle kendimi iyice geliştirince yol bisikleti hayali kurdum uzun zaman. Çok istiyordum bir yol bisikletimin olmasını ancak bir türlü maddi olarak buna hazır olamıyordum. Birgün Cihat abimden bana bir mesaj geldi. Eski yol bisikleti kadrosu ve birkaç yedek parçayı bana karşılıksız vermeyi teklif etti. Tahmin edersiniz ki ben inanılmaz bir sevinç ve coşkuyla bu bisikleti aldım. Daha sonra bisikletin geri kalan parçalarını onun sayesinde oldukça uyguna bir araya getirdim ve hayallerime onun sayesinde kavuşmuş oldum. Beraber en güzel sürüşlerimi yaptık. İlk yarışıma beraber katıldık. Beni antrenman konusunda bilgilendirdi, takip etti. Trainerını verdi. Bu hafta sonu olacak sınavımdan sonra çok güzel aktiviteler planlıyordum ama maalesef bugün yıkıldık. Bir kaza onu gencecik yaşında aramızdan ayırdı. Daha fazla dramatize etmek istemiyorum, Allah rahmetiyle muamele eylesin. Bu insan benim hayatıma çok derinden dokundu. Bendeki yeri çok özeldi ve öyle olmaya devam edecek. Onun yokluğunu her daim hissedeceğiz. Allah rahmet eylesin.
10 Eylül 2023 Başkent Granfondo expo alanına giderken
10 Eylül 2023 Başkent Granfondo expo alanına giderken