Scudo Sports

Bisiklet Kazaları

Allah korumuş.Çok acayip şeyler olabilirdi.Çok geçmiş olsun.Sinop takımından bir kadın sürücüde
istanbul da Samsun plakalı bir aracın çarpması sonucu vefat etmiş.Allah rahmet eylesin.
(link)

Scudo
Silivri'de 19 yaşında genç bir kız, yol bisikleti ile karşıya geçerken kırmızı ışıkta, hem de hızlı bir şekilde geçen bir maganda sürücü yüzünden dün akşam hayatını kaybetti. Kaynak paylaşamıyorum, sanırım yetki sebebiyle.

Silivri'de konuyla ilgili bir eylem düşünüyoruz, yakında. Yakında oturanları, destek olmak isteyenleri bekleriz.

Silivri'de 19 yaşında genç bir kız, yol bisikleti ile karşıya geçerken kırmızı ışıkta, hem de hızlı bir şekilde geçen bir maganda sürücü yüzünden dün akşam hayatını kaybetti. Kaynak paylaşamıyorum, sanırım yetki sebebiyle.

Silivri'de konuyla ilgili bir eylem düşünüyoruz, yakında. Yakında oturanları, destek olmak isteyenleri bekleriz.
bir üstte paylaştım.

• Beğen
Tepkiler: Doğan Pamuklu
Öyle üzüldüm ki 11 Eylül doğum günüymüş Allah rahmet eylesin...

bu magandalar bu ülke duzelmez

Twitter hesabı

(link)

bunlar da benim çektiğim fotoğraflar, olay anından 2 dk geri geliyordum, Allah'tan can kaybı yok..

Dosyalar

• WhatsApp Image 2021-08-19 at 11.38.10 (2).jpeg
    WhatsApp Image 2021-08-19 at 11.38.10 (2).jpeg
    95,4 KB · Okunma: 121
  • WhatsApp Image 2021-08-19 at 11.38.10 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2021-08-19 at 11.38.10 (1).jpeg
    84,8 KB · Okunma: 120
  • WhatsApp Image 2021-08-19 at 11.38.10.jpeg
    WhatsApp Image 2021-08-19 at 11.38.10.jpeg
    80,1 KB · Okunma: 115
(link)
Kaza geçiren tüm arkadaşlara geçmiş olsun..
Tabi ateş düştüğü yeri yakıyor..
Artık daha ses getirecek bir şeyler yapmalıyız...

(link)
Kaza geçiren tüm arkadaşlara geçmiş olsun..
Tabi ateş düştüğü yeri yakıyor..
Artık daha ses getirecek bir şeyler yapmalıyız...
Ben bir dönem çok yırttım kendimi, ses getirecek eylemler yapalım, farkındalık yaratalım diye. Ama bisikletli ölümleri içeren haberlere bizim forumdaşların yaklaşımı "Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dilerim" den öteye geçemedi. Ben de bıraktım artık bu işlerin peşini. İşe de bisikletle gidemiyorum artık korkudan. Ya otobüsle, ya da arabamla gidiyorum
Ailem var, hayallerim var, geleceğim var, itin birine yem edemem bunları. Evet, kaybettik. Savaşmadan kaybettik hem de.

Ben bir dönem çok yırttım kendimi, ses getirecek eylemler yapalım, farkındalık yaratalım diye. Ama bisikletli ölümleri içeren haberlere bizim forumdaşların yaklaşımı "Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dilerim" den öteye geçemedi. Ben de bıraktım artık bu işlerin peşini. İşe de bisikletle gidemiyorum artık korkudan. Ya otobüsle, ya da arabamla gidiyorum
Ailem var, hayallerim var, geleceğim var, itin birine yem edemem bunları. Evet, kaybettik. Savaşmadan kaybettik hem de.
Ses getirmek ,bisikletlilerin de ulaşımda var olduğunu göstermek,insanların bisikletlilere saygı duymasını sağlamak tabi ki yapılması gereken minimum şeyler.Ama ülkemizdeki insanların küçümsenmeyecek bir bölümü saygısız,kaba,cahil ve artık eğitilme aşamasını geçmiş ,yani kurtarılamaz davar çok.

Selamlar, maalesef bu üzücü kaza haberleri insanı çok etkiliyor ve adım adım bisikletten uzaklaştırıyor. En azından ben, eskisinden daha çok korkuyorum ve cesaretim de gittikçe azalıyor.

Sürüş sonrası eve sağ salim dönüp, en az 2-3 ciddi tehlike bile atlatmışken daha kötüsü olmadı diye seviniyorum.

Bu keyifli spor, kelle koltukta yapılmamalı. Toplum olarak farkında olmamaya alıştığımız için de iyi bir gelecek görmüyorum maalesef.

Allah rahmet eylesin
Katılıyorum bu haberler insanın moralini psikolojisini bozuyor, bisiklete binme hevesini kırıyor.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Bu işten anlayanlar daha iyi bilir yorum yaparlar, bana göre otobüsün lastikleri kilitlenmiş, kameranın açısına hemen girdiği sırada kaymaya başlamış, sonra da kontrolden çıkmış. Sürücünün hatası vardır yoktur bilemem; ama lastikleri acaba kabak mıydı diye düşünüyorum. Yağmurun yolu ilk ıslattığı sıralar yol daha kaygan oluyor bu da etkili olmuştur; otobüs ağır araç öyle kolay kolay da kaymamalıydı. Allah beterinden saklasın.

Otobüs tamamen kontrol dışında en az 30 40metre kayıyor,kaza raporu çıkmamıştır henüz ama acaba yeni yağıştan veya yerde olan mazot yağ gibi unsurlardanda kaynaklı olbailir,ihmal mutlaka olabilir mesela sürat veya eski lastik,öteki türlü bakıldığında direk durağa doğru gitmiş tamamen talihsizlik.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri