TeamO2.cc
TeamO2.cc
- Tepki
- 12.608
- İsim
- TeamO2.cc----Strava----
- Başlangıç
- 1985—86
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
bir üstte paylaştım.Silivri'de 19 yaşında genç bir kız, yol bisikleti ile karşıya geçerken kırmızı ışıkta, hem de hızlı bir şekilde geçen bir maganda sürücü yüzünden dün akşam hayatını kaybetti. Kaynak paylaşamıyorum, sanırım yetki sebebiyle.
Silivri'de konuyla ilgili bir eylem düşünüyoruz, yakında. Yakında oturanları, destek olmak isteyenleri bekleriz.
Ben bir dönem çok yırttım kendimi, ses getirecek eylemler yapalım, farkındalık yaratalım diye. Ama bisikletli ölümleri içeren haberlere bizim forumdaşların yaklaşımı "Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dilerim" den öteye geçemedi. Ben de bıraktım artık bu işlerin peşini. İşe de bisikletle gidemiyorum artık korkudan. Ya otobüsle, ya da arabamla gidiyorum(link)
Kaza geçiren tüm arkadaşlara geçmiş olsun..
Tabi ateş düştüğü yeri yakıyor..
Artık daha ses getirecek bir şeyler yapmalıyız...
Ses getirmek ,bisikletlilerin de ulaşımda var olduğunu göstermek,insanların bisikletlilere saygı duymasını sağlamak tabi ki yapılması gereken minimum şeyler.Ama ülkemizdeki insanların küçümsenmeyecek bir bölümü saygısız,kaba,cahil ve artık eğitilme aşamasını geçmiş ,yani kurtarılamaz davar çok.Ben bir dönem çok yırttım kendimi, ses getirecek eylemler yapalım, farkındalık yaratalım diye. Ama bisikletli ölümleri içeren haberlere bizim forumdaşların yaklaşımı "Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dilerim" den öteye geçemedi. Ben de bıraktım artık bu işlerin peşini. İşe de bisikletle gidemiyorum artık korkudan. Ya otobüsle, ya da arabamla gidiyorum
Ailem var, hayallerim var, geleceğim var, itin birine yem edemem bunları. Evet, kaybettik. Savaşmadan kaybettik hem de.