Scudo Sports

Bisiklet Kazaları

Ankara'da 19 yaşındaki Umut Gündüz isimli genç arkadaşımız arkadan vuran dikkatsiz ve üstelik alkollü bir araç sürücüsü yüzünden hayatını kaybetmiş,arkadan vurarak ölümüne sebep olan alkollü sürücü,plakasını düşürdüğü için yakalanmış.Trafikte hemen hemen her gün değişik tehlikelerle karşı karşıya kalıyoruz,bizler ne kadar dikkat edersek edelim,dikkatsiz sürücüler olduğu sürece her zaman hayati tehlikeyle karşı karşıyayız. (link)

B917B22D-DD9F-48AE-9B9F-9CE063DF09D4.jpeg

Scudo
Allah rahmet etsin. Bizde araba kullanıyoruz koşan yada yol kenarında bulunan bir kişiyi canlıyı veya nesneyi göremeyecek kadar görme yetin zayıf ise sürme. Yazık çok yazık yazılacak çok şey var. Ölen öldüğü ile kalıyor. Ailesine ve sevenlerine sabırlar...

Bir can daha aramızdan ayrıldı...
Biz kendi güvenliğimizi en ince ayrıntısına kadar hesap etmek zorundayız.Taşıtlara ayrılmış yol üzerinde antrenman için koşmak kazaya davetiye çıkarmış.
Bisiklet ile giderken bile gerek kıyafet gerek ışık olsun önlemimizi almamıza rağmen kazalar gene olabiliyor. Sürücülerin bizi farketmeleri çok geç olabilir. Bu kaza da da "-demire çarptım sandım-" diyen bir sürücü var...
Mustafa Ergün, mekanın cennet olsun..

Biz kendi güvenliğimizi en ince ayrıntısına kadar hesap etmek zorundayız.Taşıtlara ayrılmış yol üzerinde antrenman için koşmak kazaya davetiye çıkarmış.
Bisiklet ile giderken bile gerek kıyafet gerek ışık olsun önlemimizi almamıza rağmen kazalar gene olabiliyor. Sürücülerin bizi farketmeleri çok geç olabilir. Bu kaza da da "-demire çarptım sandım-" diyen bir sürücü var...
Gecen hafta gece çalışıyorum sagımdan ısıkları yanmayan kurye geçiyor bırde kor noktaya geldi aramızda mesafe vardı adamı farkettım ama durdurup bırazda kızdım. Zaten herkes yapıyor bu ihlali arabaların sağından solundan geçmeyi ama barı ışıklarını yak.

• Beğen
Tepkiler: cazci ve suyunsesi

bende bugün twitter'da gördüm çok üzüldüm. mekanı cennet olsun.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@Muhammet Ağrı günün fotoğrafında kaza yaptığını, bisikletin kullanılamayacak durumda olduğunu yazmışsın. Nasılsın , iyimisin müsaitsen dertleşiriz. Özelden mesaj kotan dolduğu için yazamadım. Çok geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun. :kötü:

@Muhammet Ağrı abi geçmiş olsun, senin sağlığında herhangi bir sıkıntı yoktur umarım. Bisiklet kullanılmayacak durumda demişsin, endişelendik.

Muhammet e gecmis olsun diyor ve şifalar diliyorum. Olayın tafsilatlı gelisimini, şok durumunu geride bırakıp yasanan travma halini atlattığında kendisi yapacaktır. Sevgili dostum bugün birlikte cıkmış oldugumuz tur dönüşünde yine bir arac terörüne maruz kalarak, sonucu daha ciddi olabilecek bir kazayı cok şükür hafif sıyrıklarla atlattı. Bir kez daha aracların bisiklet ve bisikletlileri görmediklerine yaşayarak tanık olduk. Bununla gecmiş olsun. İnsallah en kısa sürede iyileşip yine aramıza dönecektir. Ama yasanan olayın soku bir süre daha silinmeyecektir.

@Muhammet Ağrı çok çok geçmiş olsun. Siz sağlıklı olun bisiklet alınır , fakat sağlık alınmaz ! Umarım sağlığınız iyidir.
Elimizden keşke bir şeyler gelebilse. Çok üzgünüm. Tekrar geçmiş olsun...

@Muhammet Ağrı büyük geçmiş olsun, inşallah kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz, acil şifalar diliyorum.

Diğer başlıkta bisikletin ağır hasarlı olduğundan bahsetmişsiniz, sıhhatiniz yerine gelsin önemli olan budur. Allah bisikletinizin daha güzelini nasip etsin...

Son düzenleme:
Geri