Scudo Sports

Bisiklet Kazaları

@Eren Çalışkan sinirleneceksiniz biliyorum ama şunu da bir izleyin :snzdglsn:

Videoda işe daha hızlı gitmek isteyen fakat minibüse de para vermek istemeyen 2 kardeşimizin yürekleri parçalayan hayat hikayesinden 6 dakikalık bir kesit sunulmuş. Zaten yolda minibüsü de selam çakarak solluyorlar (04:59).
239953 dosyayı görüntüle

Bisiklet>minibüs

Ben izlerken düştüm. Amaç nedir bilmiyorum ama bunlar bazılarına kötü örnek oluyorlar.

• Beğen
Tepkiler: MuhammedAliK
Scudo
@Burak Altaç
@Clal
Geçmiş olsun arkadaşlar. Üzülüyorum ama bir yandan da sizlerde kötü bir durum olmadığı tesellisi var.

Teşekkürler arkadaşlar. Ayrıca durumum iyi hafif boynumda bir ağrı var sanırım kasılmaktan. Dikkatli keyifli sürüşler herkese...

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Allah Rahmet eylesin.Çok üzüldüm çok.
637A827E-6F56-41D5-90A1-B06366551B03.jpeg

Allah rahmet eylesin .

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. =(

Allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun. Arac suruculeri biraz dikkat biraz aynalara bakin be...

(link)

Çok üzücü, allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar ihsan etsin 🙏

gercekten surekli dusunuyorum, guzel spor, vucud icin cok faydali, kafa desarj oluyor, falan, ancak bir yandan her cikista olume bir piyango bileti aliyor gibiyiz malesef...

yasalarimiz aslinda bir miktar koruyucu, ancak nasil oluyorsa her defasinda... neyse... o konuya girmeyelim...

zaten kaza olmasa bile, sunu farkediyoruz cok yerde, trafik, herkesin ortak kullandigi belli haklara ve sorumluluklara sahip oldugu bir alanken, cok insana benzeyen yaratik, guclu isem hakliyim, daha da dogrusu, altimdaki arac guclu ise hersey hakkim felsefesiyle hareket ediyorlar.

care almanya diyorum

Bugün de ters şeride dalan otobüs beni götürüyordu. İki karışla kendimi kurtardım. Birde şerefsiz diyor ki "Sen benim oraya gireceğimi bilmiyor musun?" Ne sinyal var, ne başka bi'şey. Bu ticari araç kullananların sıkı denetime alınması lazım.

Allahtan rahmet dilemekle hiçbir şey çözülmüyor.
Bisikletli her konuda yalnız ve çaresiz. Sürekli ölümle burun burunayız.

• Muhteşem
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Ortadoğu bok çukurunda sıradan bir gün!
Mekanın cennet olsun Zeynep 🙏

• Beğen
Tepkiler: Robinson Crusoe
Bursada mazgallarin cogu yola dikine degil capraz ve 23mm den bile kisa aralikli bazi ilcelerinde hala eski tip mazgallar var ama cok az.

Abimize gecmis olsun diyorum. Allah beterinden korusun.

Geri