Spartiat
🌲🌳🚴🚴🚴🌳🌲
- Tepki
- 13.411
- İsim
- H. Barış NEVRES
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Diğer
Jant hakkında sorular, cevaplar ve önerilerMerhaba Peugeot t14-fs bisikletim durmuş vaziyette iken arkadan bir bisikletli bana çarptı ve arka jant mefta çok fazla yamuk kötü olan jant çemberi de yamuk galiba neredeyse arka jant kadro demirine lastik sürtecek kullanılmaz durumda ne yapabilirim. Bisiklet daha 16 günlük.
Instagram'da bir sayfada görmüştüm sağlık durumunu sorduğumda iyi olduğunu söylediler.Bu sabah bostancıda bir kadın bisikletliye çarpmışlar.Olaydan bilgisi olan var mı ?
308185 dosyayı görüntüle308186 dosyayı görüntüle
İyi en azından kaçmamış,sonra biliyorsunuz bulunamıyorda...Instagram'da bir sayfada görmüştüm sağlık durumunu sorduğumda iyi olduğunu söylediler.308194 dosyayı görüntüle
Birde kadına yardım edeceğine bağırmış. Sele borusunu mandallı yapmakta fayda var aslında acil durumlarda direk söküp sele ile birlikte verecen gözüne 😡🤬
Kanunen hakli olmasi cok can sıkıcı.Taksicinin işi kolay tabi, yanda bisiklet yolu var niye orada sürmüyorsun diyecek
Taksicinin işi kolay tabi, yanda bisiklet yolu var niye orada sürmüyorsun diyecek
Su bisiklet yolu işletme işini ve denetimini bir özel firmaya verseler bakın neler oluyor. Kimsenin gönlü yok maalesef, maksat dostlar alışverişte görsün. Yok yaptım mı? Yaptım.
Benim anlamadığım nokta güzel süper eleştiriyor arkadaş ama çatır çatır kırmızı ışıkta geçiyor.(link)