Scudo Sports

bisiklet kardeşliği

Scudo
insanın basına gelmesini istemediği en son olaylardan biri herhalde .gecen yaz bizde aynı sekilde ismailin attırıcısının kırılması sonucu aynı sekilde sürmüştük bisikleti tam rampaları çıktık bayır asagı gidecegiz bu seferde ismalin lastik patladı ve yürümeye devam.

büyükada da kiraladığım 3700 ün kopmuştu zinciri yapmaya çalıştım kendimce yapamadım:D kiraladığım yere gidene kadar salıyorum kendimi inişlerde, çıkışlarda inip yürüyorum..komikti:D ve bi o kadarda sinirlerim bozulmuştu.. .allah kimsenin başına vermesin ..

:) Güzel fotoğraf. Ben de yorulan kuzenimi Unkapanı'ndan Eyüp'e kadar itmiştim :)...

evet baya zor bır durum kuzenımı cesme cevre yolu cıkısından karsıyaka ya kadar oyle getırmek zorunda kaldım kı onu cekmeden oncede 30 km hızla gıderken bır tasın ustunden gecıp lastıgımı patlatmıstım.
O gun her ne kadar klubum ve kuzenımıde alarak radara cıkmayı planlayıp cıkamasakta ksk ye gıdene kadar cıkmıs kadar oldum :)

çok tanıdık geldiler yaa :D
sanki benim önümde gidiyolardı bütün otobanda :D
şaka bi yana süper bi gündü ;)

nuri abinin dediği anlattığı kadar kolay değildi ama insanın başına herşey geliyor bizde ıhlaraya gittik dönüştü bayan arkadaşın ayağı sakatlandı ve yaklaşık 50 km sırtından iterek yürütmeye çalıştık ama çok zor bir durum

bu durumlarda bayan olmak süper oluyor kanımca :) centilmenlik gereği eşim bunları yapacak sanırım:) allah zincir atması vemesin? çok geçmiş olsun.

Geri