Scudo Sports

Bisiklet Kamerası Önerisi..

Levo verdiğin linkdeki kameraya kaydedici dahil değil. Yani sadece kamera. DVR ayrı alman gerekli zaten para tutan da dvr. Atc2000 için geniş acılı lens modifikasyonu yapabiliyorsun. Googleda atc2000 mod diye arattıgında cıkıyordu. Bu arada kamera arastırmalarını derinleştirdim. Atc2000 sarsıntıda cok cok kotu kayıt yapıyor. Bu sebebden dolayı araziye hiç uygun değil. Atc2000 almaktan vazgectim. Orite'ın mp3 video oynatıcısının bir tanesi dvr olarak kayıt yapıyor. 200 ytl. Aldım denedim. Ama görüntü kalitesi hiç iyi değil. Cok blur bir goruntu var. İade ettim. Bu durumda aday listemdeki bir tanesi dısındaki butun kameralar elendi. O da 750 dolar. Eger ulaşılabilir fiyatlarda kamera öneriniz varsa lütfen yazın inceleyelim.

Scudo
Ben modifikasyon yapildigini bilmiyordum, tskurler bilgi icin..

Eger makul fiyatli bir urun gorursem paylasirim.

-lev.

merhaba
(link)
işe yarar bir seye benziyor her yere monte edilebilir

2 yıldır, içinde bulunduğum hemen her etkinliğin videosunu ve fotoğrafını çeken ve düzenleyerek paylaşan birisi olarak şunları söylemek istiyorum ki;
  • En kaliteli çekimler kameranın elde tutularak çekilenler olmakta. Eliniz gidona dokunmaya başladığı andan itibaren kalite en az yarı yarıya düşmeye başlıyor. Tabi yol düzgünlüğüne göre değişen bir durum.
  • Gidona sabitlenmesi halinde açının ayarlanması mümkün olmaz, sonuçta önemli olan açı değil tekerin izleyeceği yoldur.
  • Kaska monte edilmesi halinde daha sarsıntısız bir görüntü alınır ve açı bir dereceye kadar ve kısa süreli belirlenebilir.
  • Elde çekimin avantajı (benim yaptığım) kamera açısını uzun süreli belirleyebilmektir. Zamanla kameraya bakarak nereyi çektiğini biliyorsun hatta bir noktadan sonra kameraya bakmadan da nereyi çektiğini biliyorsun ve gözün yolda oluyor.
  • Elde çekimin dezavantajı, tecrübe gerektiriyor, tehlikeli (ön veya arka fireni sıkamıyorsun), kamera düşebilir.
Ben kamerayı sabitlemiyorum, tüm çekimleri elde yapıyorum. Ama LCD ekranı bozulduğu için artık tüm çekimlerim ezbere oluyor. (Çalışmalarımı YouTube'dan bulabilirsiniz - ozgurtex)

Bu amaçla kameramı yenilediğim zaman linklerde örneği olan küçük fener şeklinde olandan alarak kaska monte etmeyi ve uzun soluklu çekimler yapmayı düşünüyorum. Ama elde çekimi bırakmayı düşünemiyorum.

Kayhan linkdeki kamera atc2000 sarsıntıda cok kötü kayıt yapıyor. Tr satıs fiyatı 200-250 lira arasında birsey. Ben almayı dusunuyordum fakat sarsıntıda cok kotu oldugundan dolayı vazgectim.

Sarsıntıda dahi harika kayıt yapan cihazlar var fakat amerika satıs fiyatları 750$ civarında.

(link) bu linkde adam gibi urunlerin hepsi ayrıntılı incelenmiş. atc2000 cok dandik, pov serisi filan cok pahalı. Ben uygun fiyatlı bir ara urun bulamadım. Bulursanız lütfen tavsiye edin.

Geri