Seyda Ünlü
5 Vakit Bisiklet ve Kamp
- Tepki
- 1.171
- İsim
- Seyda Ünlü
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Salcano
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Son düzenleme:
@serchester iki parça tava yetersiz kalıyor. Onun 3-4 parçalı olanlarını tercih edersen daha rahat edersin. Çok ince alüminyumdan yapıldıkları için ağırlık konusunda bir şey farketmiyor. İç içe geçtikleri için yer de kaplamıyor.
Çunkü Ozcan kamplarinda Haraptar köyü marabalarına ziyafet veriyor güleş sonrasi xdBir tencere, bir tava var nası yetersiz olur ki. Akşam 1 tane tencerede yemek yapılır sabah da tavada yumurta vs kahvaltı?
Bir kapta atıyorum makarna haşlarken, bir kapta çorba yapacaksın. İki tane de yumurta kırıp yiyeyim dersen imkanın kalmıyor.Bir tencere, bir tava var nası yetersiz olur ki. Akşam 1 tane tencerede yemek yapılır sabah da tavada yumurta vs kahvaltı?
Bir kapta atıyorum makarna haşlarken, bir kapta çorba yapacaksın. İki tane de yumurta kırıp yiyeyim dersen imkanın kalmıyor.
Tek başınaysan belki yeter ama fazla kişi olduğu anda keşke on lira fazla verseydim de bir üst modeli alsaydım demen kuvvetle muhtemel.
Hem oldu mu şimdi? Hem tecrübelerimize başvurup hem de onları sorgulamak ne kadar ayıp, dimi Mario amcası![]()
Keh keh kehBir kapta atıyorum makarna haşlarken, bir kapta çorba yapacaksın. İki tane de yumurta kırıp yiyeyim dersen imkanın kalmıyor.
Tek başınaysan belki yeter ama fazla kişi olduğu anda keşke on lira fazla verseydim de bir üst modeli alsaydım demen kuvvetle muhtemel.
Hem oldu mu şimdi? Hem tecrübelerimize başvurup hem de onları sorgulamak ne kadar ayıp, dimi Mario amcası![]()
@serchester Hocam bu benim fikrim tabii ki kimsenin onaylaması gerekmiyor ama Aliexpress'ten alınan çin işi tava kullanmamak gerekiyor gibi geliyor bana. Gıdaya direk temas eden şeylerde çin işi cazip gelmiyor bana.
Makalu markasının şunun çok benzeri bir setini kullanıyorum. Onu önerecektim, ancak piyasada yok sanırım. İspirto ocağı, tava, tencere vb. hepsi iç içe geçiyor.Evet haklısın ama baska nerde uygun vardır ki bu tarz ic ice gecen türden
Primus Litech Trek Kettle, ufak dar çukur bir kap. Onun tavaları tencereleri 400tl civarindaBi dönem Nurgaz'da vardı. Az evvel baktım Nurgaz'ın sitesine kamp tencere seti bulamadım maalesef. Benim okuduğum makalelerde Primus Litech Trek Kettle diye bir modelden bahsediyorlar hep. Ben kullanmadım ama kullanıcıları genelde memnun. 160TL civarında ama... sanırım ucuz yollusu yok. Zaten link attığın ürün de 19,60$ abi. o da aşağı yukarı 120TL yapar vergisiz haliyle. Bütçe meselesi tabii ama düşünülebilir sanırım. Arayışını nihayete erdirip bir tencere seti alır ve memnun kalırsan burdan yaz lütfen. Ben de kamp mutfağı konusunda muallakta kaldım. Kimi kaplamasız alınmalı diyor, kimi mutlaka teflon kaplama olmalı diyor. Kim ne diyor belli değil![]()
![]()
Çelik ama hafif olan zuccaciye urunleri var magazalarda. Bence o ingiliz mali şeylere cilgin paralar vermektense ikili, yada uclu kaliteli çelikten sefer taslari daha mantikli . Ben 5 senedir bifiil kullaniyorum hem isyerinde, hem kamp vs yerlerde daha kararma dahi yapmadi. Yika, temizle piril piril.Alüminyum ürünler sağlık için uygun mu? Her ne kadar anodize alüminyum kullanılsa bile. Çaydanlığım vardı alüminyum malzemeden ateşle temas edince hemen karardı ve içindeki suyun tadı da değişik gelmişti.