Scudo Sports

Bisiklet için kamera önerisi

Aeoronsc

Daimi Üye
Tepki
73
Bisiklet
Colnago
Geçen hafta bimekse gittim orada 120tllik video kamera gördüm alacaktım kasiyerle tartıştım bıraktım çıktım dunde tanidik telefoncuya mp5 gelmişti dışı filan güzel ama görüntü kalitesi aşırı düşük olduğu için almaktan vazgeçtim dx dede 35$a kamera var 2 mp gece görüşüde var başka sizin önerebileceğiniz kamera varmı

Scudo
İş aksiyon / spor / outdoor kamerası olunca bu işin piri GoPro'dur. Amatör bir fotoğrafçı olarak diyebilirm ki, 170 derecelik mükemmel geniş açı lensi ve 2.8 diyafram açıklığıyla hem keskinlik, hem düşük ışık kalitesi hem de görüntü ve ses kalitesi gerçekten mükemmel. Ayrıca kutudan çıkan aparatlarıyla hem kaskınıza hem gidona sabitletebilir, bunun yanında dalış, surf, kayak..vb tüm outdoor sporlarında kullanabilir, isterseniz evinizde doğum günü partisini de çekebilirsiniz. Yeni çıkan hero3 modeli 750 ila 1200 tl arasında. Eğer bu fiyat fazla gelirse Aktif pedalda satılan AEE SD-19 modeli de GoPro'dan geri kalır bir model değil ve daha uygun fiyata. Ayrıca daha zengin bir kutu içeriği var.
ben yerinize olsam biraz bütçemi zorlar bu tarz kaliteli ürünlere yönelirdim.

Eğer maddi yapınız uygun ise Gopro Hero3 Black Edition öneririm.Şüphesiz ki extreme spor dallarında 1 numaralı kameradır.Su altında bile çekim yapabilmek mümkündür.TR fiyatı 1,345 TL civarında.Silver Edition ve White Edition olarakta satıştadır.Bu 2 ürünün fiyatı Black Edition'a göre daha düşük.En ucuzu sanırım White Edition.Seneye çıkacağım turda mutlaka yanımda bulunması gereken bir alet olacaktır.Sene snuna doğru almayı düşünüyorum bende.Aklınıza gelecek her yere takılabiliyor ve bir çok aparatları mevcuttur.
Bunun müdahili olan birkaç marka daha var.Evans Cycles'ta gömüştüm ama ben Gopro derim.Olacaksa iyisi olmalı.

Tam da bu konu ile ilgili bir başlık açacaktım iyi oldu.. Eyv ;)

Bir de şu titreme önleyicili bir şey olursa çok daha güzel olur.. Kask aparatı yada göğse takmalı da olabilir. Şu videodakinin kamerası çok güzel sanırım gerçi yollar da güzel de :)

Not: Bu arada Stealth'ın elektiriklileri de bombaymış youtube'da fazlasıyla var şimdi de buna sardım :D

Go pro iyi biliyorum ama bana şimdilik bir şey lazimdi tamam go pro alıyorum en iyisinin fiyatı ne kadar

3 şerit geliş 3 şerit gidiş bisiklet yolu.Medeniyet denen şey bu olsa gerek.Vergilerin halka hizmet olarak dönüşü bu olsa gerek.Ağzım açık izledim.Orada yaşamak isterdim.Gopro ile çekilmiş görüntü olsa gerek çünkü çok net bir görüntü ve sarsılma aynı gopro 3'lerdeki gibi.

@Oğuz Özgenel

Bisiklet yolu konusunda bizim ülke maalesef emeklemiyor bile, sürünüyor henüz.. gopro çok güzel de çok daha tuzlu kardeş. tabi iyi mal iyi para eyvallah da.. bilemedim şimdi.

@Oğuz Özgenel

Bisiklet yolu konusunda bizim ülke maalesef emeklemiyor bile, sürünüyor henüz.. gopro çok güzel de çok daha tuzlu kardeş. tabi iyi mal iyi para eyvallah da.. bilemedim şimdi.

(admin kardeşim sayfa dondu iki kez yollamış birini silerseniz sevinirim)

@mehmet ertuğrul duyan

Arkadaş belirtmiş fiyatını 750-1200 TL arası değişiyor.Hepsiburada.com da var sanırsam.Ama diğer media marketlerde de vardır.Performans Bisiklet yada ikiteker.com.tr de görmüştüm.Black Edition fiyatı 1,345 TL idi.Black Edition modeli en iyisidir.Silver Edition orta White Edition ucuz modelidir.Hepsinde bisiklete takılacak aparatlar mevcuttur.

@mehmet ertuğrul duyan
Arkadaş belirtmiş fiyatını 750-1200 TL arası değişiyor.Hepsiburada.com da var sanırsam.Ama diğer media marketlerde de vardır.Performans Bisiklet yada ikiteker.com.tr de görmüştüm.Black Edition fiyatı 1,345 TL idi.Black Edition modeli en iyisidir.Silver Edition orta White Edition ucuz modelidir.Hepsinde bisiklete takılacak aparatlar mevcuttur.

Fiyatı iyiymiş 2 hafta sonra alirim bu arada niye herkez 2 kere merak atıyor sitede problemmi var

@Oğuz Özgenel
Pazar günleri böyle yolları kapatan çok ülke var. Bilmiyorum bizde durum nedir? İstanbul, İzmir? Araç trafiğine kapatılan yol var mı?

Merhaba,
GoPro'nun yurtdışındaki tek rakibi iON türkiye'de de satışa sunulmuş,
Fiyat olarak GoPro'dan daha avantajlı ve benim gördüğüm yeni modeli 180 derece açı sağlarken 14mp görüntü kalitesi veriyor. GoPro'dan daha iyi yani.
Ben bu kamerayı almayı planlıyorum, detayları yazarım. Ayrıca youtube da gopro ile bir karşılaştırma videosu buldum fakat bir önceki modelinin linkini de atıyorum.
www.ionkamera.com u inceleyip kullananlar varsa bana yazabilir mi?

(link)

bence gopronun fiyatı tam saçmalık.onun yerine araç kamerası artı 32gb hafıza kartı aldım denemek için.araç kamerasının markası solaner sl-d602.tahtakale malı.sanırım çinden getirip kendi markalarını basmışlar.görüntü fena değil.ses çekimi berbat.ve şarjı 1 saat 15 dk gidiyor.verdiğim 75tl kamera parası çöpe gitti.
şimdi iphone dan çekmeyi deneyecem bir de 9000mah lik şarj aleti de aldım.tek sorunum teli bisikletin önüne sabitleyecek aparat bulmak.
o da olmazsa 200 tl lik bir foto makinesi alıp deneyecem.ama en büyük sorun bisiklete sabitleyecek aparat.boru kelepçesi kullanacam herhalde artık.
sadece aparatı var diye kıyıtırık bir makineye 700-1200tl vermek saçmalık.yani maliyeti 1000 liradır da 1200 e satıyordur alırsın.hakkıdır dersin.ama maliyeti 50-100 lira olmayan şeyi 1000 lere alınca kendimi pek iyi hissetmem

Bisiklet için hangi kamerayı almalıyım diyen birisine GoPro veya Contour önerisi gelince benim aklıma hep şu geliyor: İlk defa bisiklet alacak birisine 5000 TL'lik karbon bisikletin ballandıra ballandıra anlatılması, hatalı mı düşünüyorum? Daha önce bisiklette kamera kullanmış değiliz, beklentilerimiz de zaten uçuk kaçık değil, birlikte bisiklet sürdüğümüz insanlarla bir şeyleri paylaşmak istiyoruz veya ilginç gördüğümüz olayları kayıt altına almak istiyoruz. Yok mudur daha makul fiyatlı ara modeller? Örneğin aşağıdaki linkte paylaşacağım kamera uygun olamaz mı?

(link)

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
@mehmet ertuğrul duyan

Tonla para harcamana gerek yok. Sana (link) ürünü öneririm(Sınırlı sayıda 115$). Hem dilediğin performansı alırsın, hem de Hero 3 ile arasındaki ücret farkını başka şeylere harcarsın. Malum sitede bir sürü videosu mevcut. Kolay gelsin...

Geri