Acaba dogru karami yoksa yanlis karami verdim bilmiyorum ama Garminin müsterihizmetleri ile görüstüm ve bana tavsiyeleri garminin en üst modeli olan Garmin Descent MK2i Titanium modelini tavsiye ettiler.
Model olarak marq ile Fenix arasi görüntüye sahip, dügmeler marq görüntü yaklasik fenix diye biliriz. Marq modelinden vezagecme sebebim ise capi 46mm oldugundan dolayi, ben büyük en az 50mm capi olan aatleri sevyorum.
Sonra Fenix 6X Pro solar titanium ile Tactix delta solar modeline yöneldim, yine kara veremyince bende Garminin müsterihizmetlerine telefon acarak yardimci olmalarini rica ettim ve yaklasik 1 saat konusmadan sonra beni Descent MK2i titanium modeline ikna etti. Sonra fiyati 145€ düsürerek saatin satis linkini bana e-mail üzeri gönderdiler ve allahin izni ile bende aldim. Büyük ihtimal ile sali veya carsamba elimde olur.
Bu saatin capi ise 52mm ve yüksekligi yaklasik 18mm, fiyatini ise hic sormayin ben bundle olarak aldim. Insallah yanlis bir secim degildir.
Saat daha elime gecmedigi icin fotograflari googleden kopyaladim.
274476 dosyayı görüntüle274477 dosyayı görüntüle274478 dosyayı görüntüle274479 dosyayı görüntüle274480 dosyayı görüntüle274481 dosyayı görüntüle