Scudo Sports

Bisiklet için akıllı saat.

Scudo
Ben pebble kullanıyorum. Bir inceleyin isterseniz 70 dolar fiyatı. Strava ve runtastic vs ile uyumlu olması nedeniyle telefondaki verileri eş zamanlı saatte gösterebiliyor.
(link)

• Beğen
Tepkiler: YavuzAkbay
@oxcy
Saatin tipi vs. benim için önemli değil eğer Strava'yı falan çalıştırıyorsa işimi görür. :)

@Yavuzos Strava açıkken saatin görünümü resimdeki gibi oluyor. Yukarıdan aşağıya toplam süre, toplam mesafe ve hız şeklinde. Bu dizilim üzerinde oynama yapılamıyor yalnız. Farklı alternatiflere (örneğin nabız, yükseklik, ortalama hız gibi) çeviremiyorsunuz.

Ek düzeltme: Geçenlerde çekmiş olduğum diğer fotoğrafta en altta pace bilgisini yani 1 km yi kaç dakikada katettiğimizi gösteriyor. Toplam süre ve toplam mesafenin değiştiğini hiç görmedim. En alt kısım bazen pace bazen anlık hızı gösteriyor. Çoğunlukla pace bilgisini görüyorum ben. Ama dizilimde değişiklik yapamadığımız için neye göre ayarlıyor açıkçası bilmiyorum.

Dosyalar

• 20151219_192347.jpg
    20151219_192347.jpg
    44,5 KB · Okunma: 82
  • 20150821_171145.jpg
    20150821_171145.jpg
    32,4 KB · Okunma: 70
Sigma 16.12 nin kablolu ürünü mü yoksa kablosuzu mu

@maboc kablolu aldım evet.. İlk pişman olmuştum kablolu aldığıma ama sonradan iyi olduğunu gördüm

Arkadaşlar herkese iyi geceler. En fazla 1500 TL olacak şekilde akıllı saat tavsiye eder misiniz? Aslında yol bilgisayarı alacaktım ama baktım ki akıllı saat hem kaydediyor hem de nabız ölçüyor bana daha mantıklı gelmeye başladı. Kışın havalar bozacağı için ister istemez bisiklet sürme sıklığım düşüyor bende o açığı koşarak kapatmak istiyorum. Akıllı saati günlük kullanma imkanım da var. Yani kısaca akıllı saat her türlü daha kullanışlı oluyor benim gibi biri için :)
Saatte aradığım en temel özellik GPSnin olması ve direkt stravadan kayıt alabilmesi yani akıllı saatin üzerinden kayıt alıp senkronizasyon uygulamarıyla stravaya atmak istemiyorum(Hem öyle yapınca nabız aktarılmıyor diye biliyorum)
Şuan kullandığım huawei band 4 gibi oksijen değerini ölçse ve detaylı uyku takibi yapsa iyi olur. Bu fiyatlara barometreli saatler var mı bilmiyorum ama olursa iyi olur :)
Şimdiden teşekkür ederim
Arkadaşlar herkese iyi geceler. En fazla 1500 TL olacak şekilde akıllı saat tavsiye eder misiniz? Aslında yol bilgisayarı alacaktım ama baktım ki akıllı saat hem kaydediyor hem de nabız ölçüyor bana daha mantıklı gelmeye başladı. Kışın havalar bozacağı için ister istemez bisiklet sürme sıklığım düşüyor bende o açığı koşarak kapatmak istiyorum. Akıllı saati günlük kullanma imkanım da var. Yani kısaca akıllı saat her türlü daha kullanışlı oluyor benim gibi biri için :)
Saatte aradığım en temel özellik GPSnin olması ve direkt stravadan kayıt alabilmesi yani akıllı saatin üzerinden kayıt alıp senkronizasyon uygulamarıyla stravaya atmak istemiyorum(Hem öyle yapınca nabız aktarılmıyor diye biliyorum)
Şuan kullandığım huawei band 4 gibi oksijen değerini ölçse ve detaylı uyku takibi yapsa iyi olur. Bu fiyatlara barometreli saatler var mı bilmiyorum ama olursa iyi olur :)
Şimdiden teşekkür ederim
Arkadaşlar bide tırmandığım irtifayı görebilmem için akıllı saatte altimetre mi olması gerekiyor?
Şimdiden teşekkür ederim

Arkadaşlar bide tırmandığım irtifayı görebilmem için akıllı saatte altimetre mi olması gerekiyor?
arkadaşlar xiaomi mi watch baya hoşuma gitti sizce nasıl

Son düzenleme:
Geri