Sipioreeee
Daimi Üye
- Tepki
- 99
- Bisiklet
- Sedona
Arkadaşlar bide tırmandığım irtifayı görebilmem için akıllı saatte altimetre mi olması gerekiyor?Arkadaşlar herkese iyi geceler. En fazla 1500 TL olacak şekilde akıllı saat tavsiye eder misiniz? Aslında yol bilgisayarı alacaktım ama baktım ki akıllı saat hem kaydediyor hem de nabız ölçüyor bana daha mantıklı gelmeye başladı. Kışın havalar bozacağı için ister istemez bisiklet sürme sıklığım düşüyor bende o açığı koşarak kapatmak istiyorum. Akıllı saati günlük kullanma imkanım da var. Yani kısaca akıllı saat her türlü daha kullanışlı oluyor benim gibi biri için
Saatte aradığım en temel özellik GPSnin olması ve direkt stravadan kayıt alabilmesi yani akıllı saatin üzerinden kayıt alıp senkronizasyon uygulamarıyla stravaya atmak istemiyorum(Hem öyle yapınca nabız aktarılmıyor diye biliyorum)
Şuan kullandığım huawei band 4 gibi oksijen değerini ölçse ve detaylı uyku takibi yapsa iyi olur. Bu fiyatlara barometreli saatler var mı bilmiyorum ama olursa iyi olur
Şimdiden teşekkür ederim
arkadaşlar xiaomi mi watch baya hoşuma gitti sizce nasılArkadaşlar herkese iyi geceler. En fazla 1500 TL olacak şekilde akıllı saat tavsiye eder misiniz? Aslında yol bilgisayarı alacaktım ama baktım ki akıllı saat hem kaydediyor hem de nabız ölçüyor bana daha mantıklı gelmeye başladı. Kışın havalar bozacağı için ister istemez bisiklet sürme sıklığım düşüyor bende o açığı koşarak kapatmak istiyorum. Akıllı saati günlük kullanma imkanım da var. Yani kısaca akıllı saat her türlü daha kullanışlı oluyor benim gibi biri için
Saatte aradığım en temel özellik GPSnin olması ve direkt stravadan kayıt alabilmesi yani akıllı saatin üzerinden kayıt alıp senkronizasyon uygulamarıyla stravaya atmak istemiyorum(Hem öyle yapınca nabız aktarılmıyor diye biliyorum)
Şuan kullandığım huawei band 4 gibi oksijen değerini ölçse ve detaylı uyku takibi yapsa iyi olur. Bu fiyatlara barometreli saatler var mı bilmiyorum ama olursa iyi olur
Şimdiden teşekkür ederim
Arkadaşlar bide tırmandığım irtifayı görebilmem için akıllı saatte altimetre mi olması gerekiyor?