Scudo Sports

Bisiklet harika bir şeymiş

pazar günleri sahil yolundan bakırköy-eminönü olabilir..düz yol rüzgar yandan vuruyor .. yalnız yolun kenarında ufak tefek cukur ve cıkıntı mevcut.. pazar günleri akşam ve sabahları boş oluyor çok ideal bir yol..

Scudo
@sonEr´´

o yol da yaklaşık 5 tane ışık var hadi 2 tanesini geçtin diyelim, yenikapı ve zeytinburnu kavşakları tehlikeli ve yol durumu ise uygun değil.

Anadolu Yakasında Kadıköy-Pendik sahil yolu var. uzunlugu 30km civarında tamamen düz. tabi yol uzerinde ışıklar mevcut ancak bu ışıklar 4lü kavşak ışıgı değil, hepsi soldan ana yola katılım ışıgı. siz en sagda olacagınız için sorun oluşturmuyor ben o yolu kullanırken ışıklarda yavaşlamıyorum bile çünkü arabalar yola katılırken bana hiç yaklaşmıyor.tabi yinede yaya çıkıyor mu diye bir bakmak lazım.

evet doğru ışıkları unuttum ama bakırköy tarafından eminonune gıdılırse ışıklar çokta fark etmez hani..

Teşekkürler arkadaşlar sanırım caddebostan-tuzla yolunu kullanacağım.

@temu90

Kesinlikle katılıyorum bu hatta yol bisikletini bile binbir işkence ile kullanıyoruz, Eminönü-Bakırköy hattında reflex frenleme yapamayacağın bir TT bisikleti kullanmak kelimenin tam anlamı ile intihar olur, çok tehlikeli. Kesinlikle yol uygun değil. Işıklar ve yolun yaya ve araç yoğunluğu haricinde, asfalt yer yer çok kötü, emniyet şeridi de yok üstelik. Aman deyim denemeyin bile.

@Aytaç Biber

sevgili aytaç çok sevgili idarecilerimiz istanbulu spor başkenti ilan edip kendi yalanlarına kendileri inandı diye biliyorum koca spor başkentinde bisiklet yolu olmazmı:boese157:

@Ali Emre Akcan

var abi !!!

dün düşük nabız antremanı için bisiklet yolundan gitmek istedim.

bakırköy girişinde belediyenin çiçek satan büfe tarzı dükkanı bisiklet yolunun tam ortasına konumlandırılmış, biraz ilerisinde çiçek eken belediye işçileri kamyonlarını bisiklet yoluna sokmuş. zeytinburnu tarafında 1 tinerci, samatya tarafında 3-4 ayyaş'la karşılaştım. yolun bir kısmı güzel beton, bir kısmı berbat bir şekilde (herhalde yapılan ilk kaldırım sahil yolu için), diğer kısımları ise cam kırıklı saflat karışık. kumkapı tarafında ise ışıklarda bisiklet için ayrı bir boyama yapmışlar ancak bisiklet yolu yok. biraz ilerisinde yoldan sahile kadar fatih belediyesinin yaptığı inşaat var. marmaray'ı söylemiyorum bile ;)

direkler'i-köpekler'i-çukurlar'ı saymıyorum

bakırköy-sirkeci sahildeki bisiklet yolu.

@temu90

e sende kocaman spor başkentinde niye bisiklete binersin sevgili kardeşim ne de olsa istanbul spor başkenti :boese157:

ben şahsen Lance ARMSTRONG hayranıyım, 5 yıl üst üstü Fransa turunu kazandı+ öncesinde de kanser hastasıydı galiba...

• Beğen
Tepkiler: FarukDemir
@Hakan SEVER

Hayranı olduğunuz belli oluyor :):)

Şaka bir yana; 5 değil 7 yıl üst üste şampiyon oldu, öncesinde kanserdi ve uzun süre tedavi gördükten sonra kanseri yenmeyi başardı

• Beğen
Tepkiler: atunsay
o zaman size Lance Armstrong'un Yaşama Çevrilen Pedal adlı kitabını öneririm.

@mtsemiz

tavsiyeniz için çok teşekkürler fakat yol benim için sorun değil ve öyle bir bisiklet de tercihim değil. yine de tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.

Tüm doğa sever forum paylaşımcı arkadaşlara merhaba...
Yaklaşık üç ay sonra ailece, İstanbul' da yeni bir hayata merhaba diyoruz...
Amatör bir bisiklet tutkunu olarak, çoğunlukla şehir içi kullanım için (dağ bisikletlerinin modelini çok seviyorum :) ) bana trek marka öncelikli, bisiklet önerecek veya toplayacak arkadaşlara ihtiyacım var...
Yaş 43, boy 182, kilo 88 kğ, şimdilik düşündüğüm rakam 800-1000 tl arası...
Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürler...

Geri