Scudo Sports

Bisiklet harika bir şeymiş

Scudo
dediğim gibi arkadaşlar...herşey bahar bisiklete bağlı bisikletler gelince en fazla 2 gün içinde yola çıkabiliriz..zaten hergün arıya arıya bezdirdim adamlar..:) Şu sıralar o bisikleti almak beni biraz zorlıycak ama yinede alıcam :) bağımlıyım galiba...herneyse..durum bu...nefesimiz yeterse ineriz tabii en azından manavgat a kadar gidilir sonrada burdur veya denizliden trenle haydarpaşa fena olmaz bencede....

Ben ve kardeşim de tura katılabiliriz,Burak abi gibi bahar bisiklet ten trek beklemekteyiz,İstanbul dan çıkıp şöyle Ege ye,Akdeniz e doğru uzanalım diyoruz,ama 1haftadan fazla sürer böyle bir tur herhalde

• Beğen
Tepkiler: burak altınsoy
eğer antalya falan girerse işin içine 10 günü bulur ama kısada tutula bilir izmir çeşme falan yapılıp dönilebilir alternatif çok....şimdiden heveslenmek istemiyorum şu bisikletlerin geliceği kesinleşsin bir bakalım....çünkü çok çelişkili şeyler söylendi kıllandım biraz açıkçası ..ağustos dendi sonra eylül oldu...vazgeçtiler temmuz oldu...bi acayip..neyse bidaha arıyıp konuşmalı en iyisi...

• Beğen
Tepkiler: volkankopuz
Sevgili arkadaşlar,

Burak Altınsoy ve diğer arkadaşlar

Temmuz ayının 15. de tura başlayabiliriz şayet bisikletler hazırsa. Bisiklet için bu kadar beklenir mi, bir çok bisikletçi var İstanbulda. Mesela Delta bisiklet ve yeşilbisiklet var anadolu yakasında.. Gerçi bunların hepsini biliyounuzdur.

Artık tur için somut şeyler konuşalım ki organizasyon şekillensin.
5 kişilik bir grup oluşturabilirsek harika olur.
Tam 1000 km yapalım, akdenize doğru açılalım.

Haberlerinizi bekliyorum,

Selamlar..

• Beğen
bekir kardeşim....zannederim bisikletinde gelmesi çare olmıycak...şu birkaç gündür birtakım mali sorunlar yaşadım ve maalesef bu ay bütçem sıfırlandı.... yani bisiklet yarında gelse şu an alamıycam...ne yazıkki en az 15 gün daha beklemek zorundayım :( onun için illada temmuz da çıkmanız gerekiyorsa ben gruptan otomatikman elenmiş oluyorum...hesapta olmayan sürpriz harcamalar yapmak zorunda kaldım evim için....çok üzgünüm ama bizim tur hayalleri benim için birazcık daha ertelenmek zorunda kalıcak....affınıza sığınarak :(

Burak kardeş teşekkür ediyorum bilgilendirdiğin için.
Ben Temmuzun ortasında tek de olsam bu tura çıkacağım. İnş. başka bir turda birlikte süreriz.
Görüşmek dileğiyle

• Beğen
Ayhan kardeş,
Tur için hala ilgin varsa yazarsan sevinirim, temmuzun 15 itibariyle ben tura başlamak istiyorum

@bekir kosa

Bekir hocam bende 15 i gibi hazır olabilirim diye yüksek ihtimaller vermekteyim ama, Pazartesi Salı Üniversite de konferansımız var ve bizde ev sahibiyiz, Çarşamba Öğlen ben kararımı vermiş hazırlıkları tamamlıyor olurum, buradan yada gsm ile sizi bilgilendirim inşallah.

Tamam Ayhan kardeş senden haber bekliyorum. Turdan önce buluşup biraz güzergah çalışması da yapalım derim.
Ben maltepe taraflarındayım. Telefonla ulaşırsan konuşuruz.
Görüşmek dileğiyle

merhaba arkadaşlar bende bahçeşehirdenim akşamları Avcılar sahile turluyorum tanışalım derim bir araya gelelim...

Merhaba, bisiklet tutkusu beni de kendine çekti. Artık, bilgilerinizden yararlanmak için buradayım.

Hoşşgeldinizz tam yerine denk geldiniz forumu incelerseniz her türlü konuda bilgi sahibi olabilirsiniz..

Yasal uyarı : Bisiklet forum alışkanlık yapar :p

Geri