Scudo Sports

Bisiklet harika bir şeymiş

Sana en yakın metin bisiklet mağazası var bakırköy sahil yolu gelik karşısındaki sokak içinde. Benzin istasyonu ara sokak .En önemlisi önce kask alman kasksız yola çıkma kış için uzun tayt üzerine şort giyebilirsin.Bol pedallar,

Scudo
Merhaba,

Ben de forumda yeniyim hoşgeldiniz;
direkt konuya gireceğim anlayışınıza sığınarak
alacağınız bisiklet çok kullanışlı, düzde şehiriçi gezilerde ulaşım araçlarında sıkıntısız ancak yokuşlarda ve bozuk zeminli yollarda sizi fazla uğraştıracağını düşünüyorum. Ben de bisiklet seçimi yaparken dahonu ilk tercihlerim arasına koymuştum sonrasında dağ bisikletlerine göre dezavantajlarının daha fazla olduğunu gördüğümden dağ bisikleti aldım. Eğer sorun sadece bağaja sığması içinse bunu dert etmeyin derim ben çok sıkışırsam bisikletin iki tekerini de söküp sedan araca bisikleti sığdırabiliyorum.

Benim önerim alacağınız bisikleti dağ bisikleti ile iyice kıyasladıktan sonra almanız olacaktır.

İyi günlerde kullanmanız dileklerimle

• Beğen
Tepkiler: TÜRKER ÜNAL
Sevgili arkadaşlar,
Hepimizin çok sevdiğine inandığım rahmetli Barış abimizin 1 Şubatta öüm yıl dönümü.Bunun için şehiriçi tur planlıyorum.Her grup kendi ilinde böyle bir etkinlik yaparsa ülke çapında olur.Ben büyük ihtimalle o sırada İzmir de olacağım.Güzelyalıdan Karşıyaka ya bir tur uygun olur.Aslında birer tane de tişört bastırsak çok hoş olur.Karşıykada ayarlanacak bir mekanda Barış Manço şarkıları eşliğinde(ilk şarkı Dönence olmak şartıyla) minik bir eğlence ve sohbet ortamı yaratabiliriz..

Önerilerinizi bekliyorum..

Bu arada ölümünün 10.yılı olduğunuda unutmayalım.Bununla bağdaştırabiliriz bazı etkinlikleri

bisikletle bireysel olarak Barış Manço'nun Moda ve Kadıköydeki evine gidilip mum bırakmayı düşündük.Bir arakdaş önerdi.Ben izmirde olacağım zaten.Seneye daha içerikli ve programlı bir eylem planlayacağım inşallah.

Merhaba abilerim ablalarım kardeşlerim ben bugün yeni üye oldum ve benide aranıza almanızı dilerim turlara, gezilere, tüm etkinliklere gelirim...:D

• Beğen
Tepkiler: kaptan vural 74
@selcukcoban
Hoşgeldin kardeş..İstanbulun neresinde oturuyorsun necisin kaç yaşındasın..Seni tanıyalım..Ayrıca selamın değil Selamun Aleyküm dersen bizlerde selamını alırız inş :) Saygılar..

Bende Marmara mezunuyum Avrupa Yakası Marmara Üniversitesi pedal grubu var mı?ona bakıyorum.Bulamadım:(Bu arkadaşı görünce selam vermeden geçemedim:)

@selcukcoban

Allah iyiliğini versin :) o girişten sonra "herhalde çantasından hasta yakının fotoğrafını çıkarıp ilaç parası isteyecek"dedim. Neyse hoşgeldin sefalar getirdin.
(ulan bende dün girdim sanki kıdemli üye gibi misafir karşılıyorum);)

selam arkadaşlar.baktımki bir kişi eksiksiniz bende katılıp ekibi tamamlayayım dedim. :)))) :p

aleyküm selam :D hoşgeldin bisiklet foruma kazasız belasız bol pedallamalar :D

Arkadaşlar bu sene Temmuz sonu (son haftası) yada Ağustos başı İstanbul'dan Kuşadası yada daha aşağıya mesela Bodrum'a doğru tura çıkmayı planlayan arkadaşlarımız varmı? Bu tarihlerde müsait olan, rotası aynı olan, yol arkadaşı arayan yada bize katılmak isteyen arkadaşlar varsa bilmek isterim =) Saygılar...

o tarihlerde bir sürü planı olan arkadaş vardır , umarım güzel bir toplulukla kalabalık halde tura katılırız...

Hımm!!Kulağa hoş geliyor.kaç kişiyiz..?

ben bi arkadaşımla 15 ağustosta 30-40 günlük bir tura çıkıyorum. ikimizde istanbuldayız ama çanakkaleden başlamak istiyoruz. gelmek isteyen herkesi bekleriz. rota şu şekilde:
çanakkale şehitlik
truva
assos
gülpınar
alexandria - troas (dalyan)
adatepe köyü
ayvalık
cunda
bergama
allinoi
çandarlı
buruncuk
larisa
gediz deltası
izmir - çeşmeye sapılırsa urla, sığacık,teos,seferihisar,gümüldürden dönüş)
ahmetbeyli - klaros
belki kuşadası - efes - meryemana
Davutlar milli parkı
dilek yarımadası
priene
milet
didim
apollon
akbük
bafa gölü
herakleia
euromos
milas
bodrum
marmaris - fethiye
kaunos - köyceğiz
üzümlü - kadyanda
letoon - pinara
ksantos - kaş - kalkan

• Beğen
Tepkiler: gokhan erdogan
oh oh maşşallah bu kulağa daha da hoş geliyo. Da o kadar izni kim kaybetmişte buldunuz.İş yerinde izin hakkım olmasına rağmen diğer arkadaşlarında izin kullanabilmesi için 20 gün izin kullanabiliyorum.+ istediğim tarihte almak için büyük mücadeleler vermeliyim:(

konunun takipçisiyim.fikirler artık ortak bir noktada buluşursa bize kalır pedallaması:)

Geri