Scudo Sports

Bisiklet harika bir şeymiş

Merhaba arkadaşlar, uzun zmandır heves edip, bu gün edindiğim Salcano NG 303 SRD ile buralardayım. Organizasyon ve Turlarda görüşmek üzre. :)...

Scudo
İstanbul'da bisiklet kullanan bayanlar olarak bir grup oluşturmak istedik.Bir haftadır üç bayan olarak antrenman yapıyoruz.Hem dağ bisikleti yarışlarına hem yol bisikleti yarışlarına katılan üç bayanız.

Antrenmanları hafta içi Avrupa Yakasında saat :sabah 6:30 Yenikapı'da buluşarak Yeşilköy'e kadar yapıyoruz şimdilik 50 km kullanıyoruz.Önümüzdeki haftalarda km artacak.Çıktığımız saatlerde trafikde sorun yaşamıyoruz daha az araç oluyor.

Hafta sonları:Anadolu yakasında yol bisikleti grubu ile antrenmana çıkacağız.

Antrenmana katılan bayanlar:
Pelin Bayram (ben)
Ekin Kars
Serda Çiçek

Bizle hafta içi Avrupa Yakasında antrenmana gelmek isteyenler burdan haber verebilirler.
Mtb yada yol bisiklet fark etmez.

Yarından ihtibaren antrenmanlardan resimler ekleyeceğim:)

Çok güzel düşünmüşsünüz. umarım güzel bir grup oluşturabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Pelin
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlarr ! Arkadaşlar biraz vaktinizi alıcam, bisikletle ilk tanışmam( 3 tekerlekli ler hariç:) ilk okul zamanı kumbara da para biriktirip ozaman aile fertlerimin de yardımlarıyla kendime bir bmx almamla başladı müthiş bişeydi sarı renkli beyaz kemik jantlıydı ozamanlar kemik jantlar yeni çıkmıştı , Daha sonra ilk mtb mi ortaokulda harçlıklarımı biriktirerek ve taksitle aldığım yine sarı eflatun renkli sarda marka bisiklet ti, senetleri almaya onunla giderdim o yaşta adıma senet düzenlemişti satıcı abi :) Bisikletime hayrandım hiç inmezdim üstünden sürekli dolaşırdım heryere onunla giderdim ! daha sonra zaman geçti ve ben 18 yaşıma geldiğimde talihsiz bir trafik kazası geçirdim 2 bacağım sol omuzum ve birkaç kaburgam kırıldı uzunca bi zaman kendimi toparlayamadım aradan 3 sene geçti ve tamamen iğleşip askere gittim ! Tabi bu zaman zarfı içinde bisikletten uzak kaldım ! Askerden sonra okula devam ettim vesayre bu yaşa kadar geldim ! Bundan yaklaşık 2 ay önce artık göbeğiminde çıkmassıyla:eek: spor yapmaya karar verdim ve aklıma bisiklet geldi bi araştırma yapim dedim ve uçtum olay artık çok farklı olmuş çok sevindim ve aranıza katılmaya karar verdim birçok araştırma yaptım ve en sonunda kendime CORRATEC 2009 X VERT HALCON SHIMANO DİSK aldım umarım memnun kalırım ! ama bisikleti çok beğendim 1 2 hafta içinde elime geçecek biliyorum çok uzattım başınızı şişirdim ama tekrar bisiklete dönmek müthiş çok mutluyum içim kıpır kıpır ! sizlerlede arkadaşlık kuracağımı ümit ediyorum herkese sevgiler! (ayrıca yanlış yere konu açtıysam acemiliğime verin lütfen)

Hayırlı olsun yeni bisikletiniz...
Bisikleti alıp bu forumuda keşfettiyseniz artık bisiklet camiasına girdiniz demektir. Tur organizasyonlarını takip edin gidip merhaba deyip beraber çevirin...

• Beğen
Tepkiler: mahir aslan
MErhaba

Ben Adnan , 28 Yaşındayım. Çok yakında kendim toplamayı planladığım kron 1000 Kar beyazı ile bisiklet dünyasına adımımı atıyorum. Sevgi ve esenlikle kalın.

Not: Toplayacağım bisiklet herseyi ile beyaz olsun istiyorum (mumkun oluğunca :D )

hayırlıolsun kardeş umarım beyaz lastik bulmakta sıkıntı çekmezsinn :) tekrar hayırlı olsun bol pedallamalar.

teşekkür ederim. Biraz arastırdım lastikleri beyaz yapmaktan vazgectim. Ama jant tellerini beyaz düşünüyorum LAstik siyah olacak. Beyaz lastik biraz şahin havası verebilir :d .

Beyaz düşündüğüm parçalar : Sele(alındı), Kadro (Alındı) , Fren Kabloları , Fren Takımı , Aynakol , Pedallar, Gidon bogazı, Gidon,

Siyah alacaklarım : Vites kolu , Arka ve Ön Vites , Jant ve Göbekleri , Lastikler (2.30 luk)

Bakalım bitirebileckemiyiz...

arkadaşlar merhaba! silivri den aranıza katıldım. bugün salcano astro siparişi vererek bu hobiye adım attım. amatör ruhla bu işe başlayan biri olarak, inşallah uygun bir seçim yapmışımdır.. sanırım pazartesi- salı elimde olur. güzel paylaşımlar yapmak dileğiyle .

aramıza hoşgeldiniz umarım forumda iyi vakit geçirirsiniz bisikletleriniz şimdiden hayırlı olsun rabbim kazalardan sizleri korusun amin...

BİSİKLET YOLU İÇİN 1 DAKİKA

Bisiklet sevenler için heyacanlı bekleyiş devam ediyor.

25 Haziran 2009 Perşembe günü Bisikletliler Derneği Başkanı Sn.Murat Suyabatmaz'ın İBB Genel Sekreterliği ile yapacağı toplantı öncesi 1 dakikadan daha az bir sürenizi ayırıp aşağıda linkini verdigimiz anketi doldurarak siz de İstanbul'da bisiklet yollarının gerekliliği ile ilgili fikrinizi beyan etmiş olacaksınız...

Belkide bu anket sonucu İstanbul bisiklet yoluna kavuşacak...

Sizde bisiklet yollarının gerektiğini düşünüyorsanız 1dk. ayırıp aşağıdaki anketi doldurabilirsiniz. Daha sağlıklı bir gelecek için bu anketi sevdiklerinizle paylaşın

Ankete katılmak için tıklayın http://www1.ibb.gov.tr/ibb/popup/tr-tr/ulasim/anket.aspx

Geri