Scudo Sports

Bisiklet harika bir şeymiş

hoşgeldin....
turlara katıl,stres falan kalmaz...

Scudo
Öncelikle merhabalar herkese. Yıllardır bisiklete sevdalıyım fakat aranıza katılma tanışma fırsatı bulamadım! 4 aydır İstanbuldayım sadece ve bisikletimi tam olarak düzenimi oturtamadığım için getiremedim! Bu ay içinde evimi taşıyacağım ve ilk fırsatta bisikletimi yalovadan kaptığım gibi İstanbul turlarına katılacağım.

Fakat kaskım ve formam mevcut değil. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

HERKESE TEŞEKKÜRLER

• Beğen
Tepkiler: dagci
@serkankrdnz

selam serkan hoş geldın seni aramızda görmek isteriz konudaki haliç gurubuna bakabilirsın yani buradan takip edebilirsin kask ve forma içinde alternatif çok he parana göre her model bulabilirsin

• Beğen
Tepkiler: serkankrdnz
@delagandara

selam delagandara haliç pedal gurubu sayfasından takip edebilirsin organizasyonları görüşmek üzere

tşk. ederim hepinize :) turlara katılmayı dusunuyorum . Zaten stres filan kalmadı foruma geri donunce :D

ahmet görmedim ist. içinde deildim.(bisikleti satcağım için hiç gezemedik:D) hoş geldin. ben sana her konuda yardımcı olurum.

Herkese selamlar ! forumda gezerken bu bölüme hiç uğramamıştım, şimdi gözüme ilişti :) bnde mtb ciyim en kısa zamanda aranıza katılmak istiyorum..Fatih / Vatan Cad. deyim ..Trek liyim ! forever Trek diyorum herkese iyi forumlar diliyorum
mr.ahmett@gmail.com

@SepticFlash

selam SepticFlash ewet en kısa zamanda görüşürüz haliç pedal gurubu sayfasından takıp edebilırsın görüşmek üzere

herkese slm ilk defa bi forum sitesine üye oluyorum bi yanlışlık yaparsam kusuruma bakmayın

:) çok teşekkürler bende kardeşimde gördüm beğendim ondan aldım

hoşgeldiniz,keyifli zamanlar geçirirsiniz umarım...

Esas güzel vakit böyle pc başında yazmakla geçmiyo yola çıkmak lazım iki teker üzerinde daha iyi vede keyifli vakit geçiriliyor o zaman:)

Geri