Merhaba arkadaşlar...
İstanbul'un kuzeyi,malum ormanlarla kaplıdır...Bu bölgelerde bisiklet ile gezmek mutluluk vericidir...Zaman zaman mola vererek çantanızdakileri atıştırmak,o esnada doğal çevreyi seyretmek ne güzeldir...Zaman zaman,bu tip gezi merakı olan insanlar ne mutludur...
Ben
kafama uygun bir arkadaş(bu birazda yaşımdan dolayı),maalesef bulamadığımdan,bu gezilerimi ve kampçılığımı tekbaşıma yapmaktayım...Ayrıca bisikleti sadece bir amaç değil,araç olarak da kullanıyorum...Yani bir emekli olarak da buna mecburum...
Trafik
eziyetinden kurtulur kurtulmaz derin bir nefes alıp,orman patikalarına dalıyorum...Belgrad ormanlarının her patikasını ezbere bilirim...Hem İstanbul'lu olmam,hem de uzun yıllar bu işi yaptığımdan dolayı...
Sevdiğim
bölgeler bellidir...Yeni bölgeleri de,önce internetten inceler,GPS koordinatlarını not ederim...Daha sonra kolayca o bölgelere ulaşırım...
Bilmiyorum
aynı kafada ve yaşta bir yol arkadaşı(veya arkadaşları)bulabilir miyim? Bu güne kadar da maalesef bulamadım...Gerçi tek cocuk olarak büyüdüğümden yalnızlıktan pek sıkılmam...Ama her konuda anlaşan bir gurup da,tabii ki çok güzel bir şey...Paylaşacak ne güzel konular çıkabilir...
Herkese mutlu geziler dilerim...Dumansız günlere...
Ahmet Kömürcüoğlu