Scudo Sports

Bisiklet harika bir şeymiş

Selam arkadaşlar bende bir mtb sürücüsüyüm ve asfalt ta uzun yol yapmayı tercih ediyorum sebebi ise bisikletimin benim için değerli olması bir zarar görsün istemiyorum ama birlik beraberlik ve dostluk adına bisikletimi bile feda edebilirim.Bende aranıza kadılmak istiyorum ve hafta sonlarında geziler falan olduğunda bana black_falcon83@hotmail.comadresinden haber verirseniz sevinirim

Scudo
hepinizi bi pazar haliç turuna davet edelim öyle oradan buradan demek yerine gelin turlayalım tanışalım hazır havalarda ısındı

slm arkadaşlar kayseride trial tarzı bisiklet kullanıcısıyım peki hangi tarz kullanıcısı yoğunlukta istanbulda?anket yapamıyorum k.bakmayın çünki nasıl yapıldığını bilmiyorum açık sözlü olmak gerekirse.moderatör veya yöneticiler anket ekleme hakkında yardımcı oldukları dakika ekleyecem bakalım ama şimdilik yorumlarınızı bekliyorum;)

@çağatay_çankaya

selam caca yarın boga köprüsü den geçecegiz yarın gel hee beklıyorum forumda yazıyor nereden oldugunu

Merhabalar, kendisine bir şey danışmak için ona ulaşmaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyor. Acaba onu tanıyan beni onunla iletişime geçirebilecek birileri var mıdır ?
Şimdiden teşekkürler,

Saygılarımla,
Mustafa İlkay GÜMÜŞ

@hızlı

Evet, lütfen tanıdığını beni ona ulaştırabileceğini söyle :)

ulaştırırım beyaw,
bir yerlerde telefon numarası vardı buliim,irtibata geçmenizi sağlarım.

Bana da ulaşmaya çalışıyordunuz Mustafa İlkay. Özel mesaj gönderebilirsiniz. msn' im kapalı.

Hala ulaşamadım kendisine, acaba yardımı dokunabilecek kimse var mı ?

Selam nihayet iki hafta önce şişliden Belgrad ormanına ilk turumu yaptım ve 65 km yol yaptım. Bu ilk turda tayta rağmen popok bayağı acıdı ama umarım zamanla alışırım. Pazar günleri hava güzel oldukça devam edeceğim. Zaten hafta içi salı perşembe salon sporu yapıyorum basket voleybol ya da futbol. Onlar da epey yoruyor. Ama asıl şu bacakları kuvvetlendirmek lazım.

yaa slmm bnnde yapmakk istiiormm hemdee accaypp yanıı!!!
bii alsamm bisikletii iştee bu konuda bna yardımcı olrrsanzz ckkk ama cookkkk muutluu olurumm buu arada bkrkyde nerdee warr yaa

Merhaba arkadaşlar...
İstanbul'un kuzeyi,malum ormanlarla kaplıdır...Bu bölgelerde bisiklet ile gezmek mutluluk vericidir...Zaman zaman mola vererek çantanızdakileri atıştırmak,o esnada doğal çevreyi seyretmek ne güzeldir...Zaman zaman,bu tip gezi merakı olan insanlar ne mutludur...
Ben
kafama uygun bir arkadaş(bu birazda yaşımdan dolayı),maalesef bulamadığımdan,bu gezilerimi ve kampçılığımı tekbaşıma yapmaktayım...Ayrıca bisikleti sadece bir amaç değil,araç olarak da kullanıyorum...Yani bir emekli olarak da buna mecburum...
Trafik
eziyetinden kurtulur kurtulmaz derin bir nefes alıp,orman patikalarına dalıyorum...Belgrad ormanlarının her patikasını ezbere bilirim...Hem İstanbul'lu olmam,hem de uzun yıllar bu işi yaptığımdan dolayı...
Sevdiğim
bölgeler bellidir...Yeni bölgeleri de,önce internetten inceler,GPS koordinatlarını not ederim...Daha sonra kolayca o bölgelere ulaşırım...
Bilmiyorum
aynı kafada ve yaşta bir yol arkadaşı(veya arkadaşları)bulabilir miyim? Bu güne kadar da maalesef bulamadım...Gerçi tek cocuk olarak büyüdüğümden yalnızlıktan pek sıkılmam...Ama her konuda anlaşan bir gurup da,tabii ki çok güzel bir şey...Paylaşacak ne güzel konular çıkabilir...
Herkese mutlu geziler dilerim...Dumansız günlere...

Ahmet Kömürcüoğlu

Bisikletforum ailesine hoşgeldiniz..Umarım aradığınız tur arkadaşını bulursunuz..

Hızlı abime katılmakla birlikte birşey eklemek istiyorum..Gezileri,Gezi ve tur duyuruları-Organizasyonlar başlıklı konulardan takip edebilirsiniz..İyi eğlenceler dilerim..

Amca Hosgeldiniz, bir kez daha ispatlanmistir : velespitcinin yasi yoktur!

Geri