Scudo Sports

Bisiklet harika bir şeymiş

Hoş geldiniz. Aradığınız herşeyi bu sitede bulacağınıza eminim. İyi pedallar.

Scudo
Bu forumda olduktan sonra, eminim yalnız gezilerinize mola verip, hayat aşkı, bisiklet aşkı olan insanlarla yol alırsınız. Gezilerinizde ne tür bisiklet kullanıyorsunuz? Resimleri de ekleyebilir ve bizle o güzel anları paylaşabilirsiniz.

ahmet abi hosgeldın....
bisiklet camiasına hosgeldın aramıza lakın sana yakın olan arkadaslar vardır ama tanısıp kaynasmak gerek yasın hiç bir problemı yolktur bizim için yanı bisiklet forum ailesi aynı fıkırsek dimi yaww benım için oyle bisiklete binen herkes yaslısıda gencıde herzaman bizım için gençtır?!!!!!!.... abi.:D daima genç kalacak ...
abi san uyarsa 20 NİSAN PAZAR GÜNÜ BELGRATTA DUZENLENEN 2.Sİ OLAN BİSİKLETLİLERİN GELENEKSEL BAHARDA MANGAL PARTİSİNE DAVETLİSİNİZ!!!
aramıza beklıyoruz ahmet abi saygılar

ilk önce foruma hoşgeldiniz

ben forumu tanıdıktan sonra birkez daha gördümki sporun ve sporcunun yaşı yokmuş
her yaştan insanın burada aynı spor üstünde bir bütünlük oluşturmalı beni çok mutlu etti.
elbetteki sizde kafanıza göre birisini bulur ve gezilerinize başlarsınız.öyle kimseler yoq ise "ki mutlaka vardır" kapımız her zaman ve her daim tüm bisikletçilere açıktır.

Sağolun arkadaşlar...Bana göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederim...
Şayet
o gün hava uçmaya müsait değilse,ben de "Belgrad orman'ındaki 20 Nisan Mangal Partisi"ne katılacağım...
Uçma
dedim de,benim uçma hobim de var...Yani,Kilyos kıyı tepelerinde Yamaçparaşütü yapıyorum 11 seneden beri...En popüler pistim de Gümüşdere Polis Okulu yanındaki arazi...
Belgrad
Ormanının hangi tarafında buluşacağımızı GPS koordinatı ile bildirebilir misiniz?Bilmeyenler için söyliyeyim; Google Earth'de,arazi üzerinde gezdirdiğimiz "ok",aynı zamanda,ekran altında,o bölgenin GPS'ini yazdırıyor...
Şayet,
bana,saat ve koordinatını yollarsanız memnun olurum...
Herkese sevgi ve saygılar...

Bisikletinizin fotograflarını en kısa zamanda paylaşırsanız ve varsa sorunlarını dile getirirseniz arkadaşlar size gereken ilgiyi anında göstereceklerdir...
Bisikletforum 'a hoşgeldiniz... ;)

başlık kirliliği yapmayalım, ben de aynı duygularla yakın zamanda giriş yaptım siteye. umarım faydalı da olabilirim.

merhaba :)

Aranıza katıldıgım için çok sevinçliyim ve bu konuda çok gencim:) bu oluşumu uzun zamandır takip ediyorum.Bisiklet,dag,croos,duwnhill vs gibi birçok oluşum.Küçüklüklügümden beri bu konulara ilgi duyuyorum daha çok ama çok yeniyim sizden yardımlarınızı bekliyorum.Bu işte o kadar yeniyimki daha bisikletin modeline bile karar veremedim neler gerekli onları bile detaylı bilmiyorum,tek bildigim bisikleti çok sevdigim:) sizin gibi bilgili insanların yanın da oldugum için kendimi çok şanslı hissediyorum eminimki sizde bana yardımcı olacaksınız.Ama lütfen bu zavallıya yardım edin bir el uzatın please:) ilgilendiginiz için şimdiden teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: gültekin
:D HoŞgeldİn Öncelİkle Kask Almakla BaŞlayabİlİrsİn:D
KASK ŞART:D

hoşgelin foruma
daha senin gibi üye bir sürü arkadaşlar var onlarda senin gibi düşnüüyorlardır en azından birazda ben öle
konulara bakarak araştırarak öğrenebilrsin gercekten %100 faydası olucak kendini araştırarak sorara okuyarak öğrenebilrsin..
iyi forumlar iyi sürüşler:)

Öncelikle ne kullanırsan kullan Kask ve eldiven almalısın :)
Bende pianchi RCX ile başladım bu serüvene.. baktım ki yaş da ilerliyor, teknoloji de baya ilerlemiş:D bıraktım 11yıllık Emektar Downhill imi:).. aldım mı alüminyum Voltage ımı:)
valla şimdi keyfime diyecek yok :)
Daha iyileri inşallah size nasip olur.. Öncelikle boyunu ve kullanım amacını belirtirsen bisiklet seçimi konusunda yardımcı olabiliriz:)?

evet bisikleti ne amaçla kullanacaksın. Downhill mi freeride mı crosscountry mi önce bunu belirtmelisin sonra ne kadar bütçeye sahip olduğunu yazmalısın. Bu bilgileri verdikten sonra eminim senin kafanı karıştıracak kadar bir çok cevap alacaksın :D. Şimdiden sana allah sabır versin :D

Boyum 1,60,bmx tarzı yapmak isterdim ama kilom ve alışılması zor oldugu için dolayısıyla o iş yattı.MTB düşünüyorum önerilerinizi beklemekteyim ayrıca amatör oldugum için çok fazla masrafta yapmak istemiyorum

Son zamanların en çok tercih edilen bisikleti Sedona Borlaya bakın derim...Hemen hemen bütçenizle aynı fiyatta. ;)

ben bu sosyal aktiviteyi çok sevmemin dışında daha çok üniversite için küçük bi spor aktivitem olsun diye'de istiyorum .Dogal olarak sadece ben bisikleti alıp daga çıkıp sürmekle yetinmeyecegim bunun yanı sıra bu tür lisans vs takım grup herneyse başlamakta istiyorum ve bunlar hangi günler icra edilir yani benim kurslarımda var hafta sonları bunlarla çakışacakmı nerelerde yapılır bilmek isterim.Sonra bisikleti alıp sap gibi ortada kalmak istemiyorum:) lütfen bildikleriniz benle paylaşırsanız sevinirim sevgili büyüklerim ve arkadaşlarım

@kivanckaplan

Konu çok eski ama ,merak ettiğim için soruyorum dostum.
Bisiklet aldın mı,aldıysan ne aldın acaba???

Abimden hacıladığım Bianchi bisiklet, ne yazık ki Aralık ayında Kapalı otoparktan çalındı. Yaşadığım yer ise tam bir hengame, kargaşa. Bisiklete binmek için değil, yürümek için kaldırım dahi yok. Bisiklet almadan önce araba bekliyorum. Belgrad gibi mekanlara gidip turlamak için, veya sahile gidip pedallamak için. (Yapanlar var, biliyorum :) )

Kron ct1000 hoş cihaz bu arada. Euro arttı, değerlendi tabi. Ne olursa olsun şu Bisan'ın Roadstar'ı hep bana nostaljiyi çağrıştırdığından. Kapıcı bisikleti havasından da olabilir, binmek değil ama sahip olmak istiyor insan.

Keşke yollarımız düz olsa, bisiklet parklarımız olsa, yollar da ayrılan kısımlar olsa da, işe, gezilere bisiklet ile gidebilsek..

• Beğen
Tepkiler: Dinamo
Geri