Scudo Sports

Bisiklet harika bir şeymiş

aramıza hoşgeldin hangi ilçede oturduğunuda yazarsan seviniriz iyi forumlar ve bol pedallar

Scudo
Selam ben hevesle ilk bisikletimi aldım kasım başında ama o tarihten beri hastayım ve bir türlü iyileşemedim. Birkaç defa tek başıma küçük turlar yapabildim ama şu ana kadar da bu alanda acemi olduğum için bir gruba dahil olmaya cesaret edemedim acaba tek ben miyimdir acemi diye. Artık havaların ısınmasını bekliyorum çünkü kış için gerekli tedbirleri almama rağmen çıkamıyorum. Sizi buradan takip etmeye devam edeceğim bir süre daha. Umarım bir gün şu çekingenliğim kalmaz.

free_sailor geçmiş olsun öncelikle
sen iyileş öncelikle,acemilik olayınıda dert etme biz sana ayak uydururuz.
çekingenlik içinse sen gelemezsen biz sana gelmeye çalışırız.
kendine iyi bak.

Hoş geldiniz..İyi vakitler geçirmeniz dileğiyle..İyi forumlar

Sanırım bu samimiyete ihtiyacım varmış bu çekingenliği atmak için. Karne tatili için şimdi memleketteyim. Döner dönmez bir an önce iyileşip aranıza katılmak istiyorum. Hoş karşılamanızdan dolayı teşekkür ederim. Eminim ilkbaharda sürekli binersem form tutarım ve kısa zamanda güçlenirim inşallah.

aramıza hoşgeldin ayduni bende senin gibi bu siteyi tesadüf eseri buldum

Hoşgeldiniz. Güzel bir bisiklet alıp turlamaya başlamanız dileğiyle :)

google earth a bak ayrıca arkadasın dedıgı gıbı yazın cekılmez oluyo ama bende yazın canakkaleye gıtmeyı dusunuyorum.

bende varım bı organıze yapıp bı yerlere gıdersek harıka olur yuksek tempo kullanamıyorum. daha cok hareket yapmaya CALISIYORUM :D

• Beğen
Tepkiler: dagci
selam arkadaşlar bende bu siteye tesadüfen üye oldum iyiykide olmuşum sizler
gibi sporu seven arkadaşlarla tanışmaktan memnun oldum.bol pedallı günler

Bende tesadüfen buldum ve ilk işim, insanların fikirlerini alıp kendime göre bir bisiklet almak oldu ;)
Keşke daha önce bulsaydım mesela lise yıllarında :)

Arkadaslar,abiler oncelikle herkese merhaba ! Adım Ahmet,arkadasım cakhiy nin tavsiyesi uzerine 3 ay once foruma kayıt olmustum ama aktif degildim,sadece bilgi alıyordum forumdan :) ...Uzun bir stres doneminin ardından aranıza geri dondum:D ..Herkese iyi forumlar iyi pedallar !

İstanbul Bahçelievlerde bisiklet sever derneği varmıdır acaba ? nerden öğrenebiliriz olsa çok güzel olurdu geziler falan.araştırırsanız memnun olurum.

Bende gezilere katılmak istiyorum ama sizi bulamıyorum koray_karaman14@hotmail.com u eklerseniz konuşuruz tşkler..

Hoş geldin SepticFlash..İyi vakitler geçirmen dileğiyle..Bol pedallar..İyi forumlar

Geri