Abi ne yani orada kendimizi ispatlayamazsak olmuyor mu? Birde ben baktım Geleneksel çarşamba günü turu Caddebostanda'ymış yanlış yere bakmadıysam biz oraya bayağı uzağız hafta içi akşama biraz zor olmaz mı
yeşilköy bakırköy ataköy bahçelievler gelebılen herkez her yer hiç bişey onemli deil onemli olan tanısmak bişiler paylasmak we kendımızı gostermek tanısmak ıcın yorumlarınızı beklıyorum...
10 Ağustos sabah 7.30 am. Kabataş - sarıyer gidiş dönüş yapacağım, katılmak isteyen yol bisikletçilerine duyurulur. ( MTB's welcome)
Kabataş iskelesi, yol üstünde buluşabiliriz.
Doğru söylüyorsun, aynı mesajı "gezi, tur ve organizasyon duyurularında" da yazmıştım, umarım yanlış yapmadık...Belki daha çok gören olur diye düşündüm.:rolleyes:
arkadaşlar merhaba.ben muhammet ali.istanbul üniversitesi işletme fakültesinde öğrenciyim..bisiklet dünyasında yeni sayılırım.çok güsel bir forum olmuşşş.avcılarda oturanlar varsa tanışmak isterim özellikle.
Hoşgeldin bisikletle
Ben de bu sene İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp bölümüne başlıyorum. İstanbul Tıp bölümünde okuyan var mı acaba merak ediyorum ?
ben birol,uzun zamandır düşündüğüm ve sonun dün aldığım kron xc 1000 ile yollara çıktım.digital hayattan kurtulduğum için çok mutluyum.umarım hakkını vererek bu sporu yapanlardan olurum.yollarda görüşmek dileğiyle.