Scudo Sports

Bisiklet harika bir şeymiş

hoşgeldiniz,
gezi tur duyuruları bölümünü incelerseniz geleneksel çarşamba turlarıyla ilgi bilgileri alabilirsiniz.

Scudo
@wildcraft

Abi ne yani orada kendimizi ispatlayamazsak olmuyor mu? Birde ben baktım Geleneksel çarşamba günü turu Caddebostanda'ymış yanlış yere bakmadıysam biz oraya bayağı uzağız hafta içi akşama biraz zor olmaz mı

zor abi ondan bende gidemeyecegim akşam olması ve bize baya uzak olması zorlaştırıyor işi =(

yeşilköy bakırköy ataköy bahçelievler gelebılen herkez her yer hiç bişey onemli deil onemli olan tanısmak bişiler paylasmak we kendımızı gostermek tanısmak ıcın yorumlarınızı beklıyorum...

Selam ben Soner, kendimi göstermeye değilde sizi görüp tebrik etmeye ve tanışmaya gelebilirim. Ne zaman düşünüyorsunuz.

zaman bellı deıl bırazzcık yorum lar artısın guzel bi bulusma planlaya bılırız...bu arada bn berkin

10 Ağustos sabah 7.30 am. Kabataş - sarıyer gidiş dönüş yapacağım, katılmak isteyen yol bisikletçilerine duyurulur. ( MTB's welcome)
Kabataş iskelesi, yol üstünde buluşabiliriz.

Mustafa İçdağ

Mustafa abi aynı başlığı iki kere açmışsınız. Moderatör arkadaşlar görmesinler bu yaptığınız yasak diye biliyorum.

@soneryen

Doğru söylüyorsun, aynı mesajı "gezi, tur ve organizasyon duyurularında" da yazmıştım, umarım yanlış yapmadık...Belki daha çok gören olur diye düşündüm.:rolleyes:

@ozan_
Ozan gel sen gel, ben yarın sabah sana sıkı bir idman yaptırırım, OK.

istanbulda bi iniş yarışı düzenlense nasıl olur en iyi nerde olur kim katılır ?

arkadaşlar merhaba.ben muhammet ali.istanbul üniversitesi işletme fakültesinde öğrenciyim..bisiklet dünyasında yeni sayılırım.çok güsel bir forum olmuşşş.avcılarda oturanlar varsa tanışmak isterim özellikle.

Hoşgeldin bisikletle
Ben de bu sene İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp bölümüne başlıyorum. İstanbul Tıp bölümünde okuyan var mı acaba merak ediyorum ?

ben birol,uzun zamandır düşündüğüm ve sonun dün aldığım kron xc 1000 ile yollara çıktım.digital hayattan kurtulduğum için çok mutluyum.umarım hakkını vererek bu sporu yapanlardan olurum.yollarda görüşmek dileğiyle.

Aramıza hoşgeldiniz. Kazasız belasız, keyifli bol pedallı günler dilerim. Saygılar

barış abi hoşgeldiniz foruma...
umarım zevkli saatler geçirirsiniz..:):)

Geri