Scudo Sports

Bisiklet harika bir şeymiş

Scudo
Merhaba arkadaşlar,
Uzun süren üye aktivasyon sürecinden sonra aranıza katılmış olmaktan mutluluk duyuyorum..

Üye olurken Bisiklet modeli seçmem istendi üyelik formunda.. fakat bende henüz bisiklet yok. Bunun için buradayım zaten :)

Birazdan merak ettiğim birkaç soru hakkında konu açacağım..

Herkese iyi günler ...

• Beğen
Tepkiler: svshndr ve erlikan
bu aralar sabah fatıhten besıktasa ıse aksamlarıa ya yeşilyurt yada sarıyer .şimdilik :)

Fatih/Sirkeci/eminönü/beşiktaş/sarıyer/taksim/mecidiyeköy/beyoğlu/levent/4.levent
2-3Kişi olarak geziyoruz genelde haftada en az 2-3 kez 1 tur minimum 20km olmak üzere Birlikte tur yapmak isteyen arkadaşlar bana
(link)
Üzerinden ulaşabilirler.

hasköye inmek için güzel bir gün daha... :)

@sabri yamak

Sabahları işe otobüsle işe giderken birini görüyorum Unkapanı kemerleri geçtikten sonra görüyorum. Araçların aralarından gidiyor :D

sen olabilirsin belki :)

bisiklet sürmek için güzel bir gün daha rota beyoğlu

beşiktaştan merheba haftada 2-3 defa ben de turluyorum...beşiktaştan ortaköy ordan sahil yolunda allah ne verdiyse artık ;)

merhabalar foruma yeni katıldım şuan bisikletim yok zaten bu konu hakkında bilgi edinmek ve yardımlarnızla alacağım bisikletimle turlara katılıp sosyalleşmek için burdayım.herkese sağlıklı kazasız günler

arkadaslar herkese merhaba bisiklet sever arkadaslarla tanisip guzel turlara katilmak akşam 19:00 dan sonra laleliden sahil yolu üzerinden bakırköy istikametine

Neden olmasın.. Artık Fatih bölgesini toparlayıp bir grup oluşturmak lazım. Şöyle bir göz gezdirdim forumda çok dağınık haldeyiz Fatih grubu olarak :)

:) Abdullah aramıza Hoş geldin.Süpersin,Süpersiniz Arkadaşlar..

fatih halıç caddesinden bızde varız uc kısı ortalama ıkı aksamda bır sahılden ya sarıyerr yada florya

hayır malesef yapamıyoruz :) birlikte sürdüğümüzden dolayı en hızlı surenımız en yavas surenımızın hızına suruyor bende kopmamak ıcın hep arkada suruyorum :)
umarım yakın zamanda beraber surebılırız

bağcılar güneşliden merhaba bisiklet sever arkadaşlar :) foruma yeni katıldım umarım güzel vakitler geçer,hafta sonu pedal çeviren arkadaşlarım...?

Geri