Scudo Sports

Bisiklet harika bir şeymiş

Foruma hoşgeldiniz. Faydalı ve keyifli şeyler bulacağınızı düşünüyorum.

Scudo
Çok teşekkürler,bir kaç gündür okul dolayısıyla kullanma fırsatım olmadı.Ama bu akşam düz bi asfaltta denedim.Sanırım Uğur Bey'in de dediği gibi ön ve arka tekerlerin akoru bozuk.Çünkü ikiside giderken azda olsa afallıyo,sağa sola gidiyor.Bisikleti bu hafta aldığım yere götürecem,adam bana sadece fiş verdi,garanti belgesi vermedi,e bende Türkiye şartlarında yetişen bi kişi olarak alışık olmadığım bi şeyi sormadım.Ama bu hafta sonu gidip onuda alacam umarım sorun çıkartmazlar.Telefon ile veririz gibi abuk ifadeler söylediler gerçi en son aradığımda ama bakalım:)
Bisikletten genel olarak çok memnunum,ayna,çanta,suluk,ışıklandırma ve zil meselelerini halledince daha rahat sürerim herhalde...Birde lastikleri ince yol lastiği gibi,bu yüzden taşlı yollarda pek keyif vermiyor.Acaba diyorum daha kalın ve dişli bi jant lastik takımıda edinsem mi?Bu bisikleti bilen arkadaşlardan rica etsem bilgilerini paylaşabilirler mi?Kör cahil hele Eminönü'de bi bisikletçiden alışveriş yapmak intihar gibi,bilen bilir:)En azından bişeyler bilelim ona göre alışverişimizi yapalım...
Herkese şimdiden teşekkürler,kazasız belasız sürüşler...

bisiklete yeni başlamış avrupa yakadan pedalşör arkadaşlar ile irtibat burdan kurabiliriz....
çalışma şeklimiz hafta sonlarıdır ,,hafta sonu hava durumuna göre cumartesi yada pazar olmaktadır ,,,

önümüz kıştır ,,,,,gerekli ekipmanların tedariki gerekir

1- ayakkabı kılıfı
2- eldiven kışlık
3- termal içlik
4- bisiklet pantolon yada uzun kışlık tayt,,,
5- yağmurluk
6- kask
7- kar maskesi
8- spd ayakkabı ve pedal,,

bisikletlerin tam bakımı gerekir fren ve vites sistemleri ayrıca kabak lastikler her zaman risklidir ....

2008 den beri süre gelen bir çok antreman ve ağır turlar yapılmıştır
bu turlarda bir çok yeni arkadaşlar olmuş ve bir çoğuda malesef bisikleti bırakmıştır,,

yepyeni arkadaşlar ile yine sahalarda var olduk,,,,bütün yaz çalıştık...
durmadık yeni arkadaşlar ile.....evet kadromuza yeni gelecek arkadaşları avrupa yakadan bekleriz ......
forumun gezi organizasyonlarında 15 ekim bıçkıdere antremanı vardır
160 km ye denktir ,23 ekimde ise garipçe performans olacaktır ...

her iki antreman bizi iznik e hazırlayacaktır .....
prosedür anlayışımız,hedef konur o hedefe ulaşmak için iki adet antreman yapılır,,,

amaç kendimiz ile yarışmaktır......başkaları ile yarış değil amacımız yarışlarada hazırlanmak değildir ...

esasında bisikleti bi yarış sembolu olarak görmeyiz,,,,
sadece kendimizi geliştirecek bi araç olarak görürüz performans olarak,,,

evet performans düşebilir nasıl bisiklete ara verirsek ,evet gerçekten nankör bi spordur ,,,,

en uzun mesafeleri en kısa zamanda almaktan hoşlananlar olabilir kimileri 100 km sekiz saatte alır ,kimileri 12 saatte alır ikisi arasındaki fark sadece performans farkıdır,,,

tabi her pedalşör kendini ferdi olarak geliştirebilir ve kmleri en az saatte indirebilir bu da çalışma ile olur 100 artı km leri çalışarak ....

evet avrupa yaka buluşalım antremanlar başlamıştır,,,

Bende güzel sanatlara hazırlanıyorum , ve aynı bisikleti almak istiyorum :) Ortak yönümüz var sizinle bayağı..

Foruma hoş geldiniz. :)

Merhaba ben Doruk,Üniversite son sınıf öğrencisiyim,yıllardır bisiklete binmeyi severim nette gezerken denk geldim formunuza üye olmak istedim,bu arada şuan Bmx Scott bisikletim var herkeze neşeli ve faydalı forumlar:)

• Beğen
Tepkiler: muhammet keleş
Hoşgeldiniz. İstanbulun neresinde oturuyorsunuz?

Merhaba herkese,
Yeni katıldım aranıza. Daha önce bayağı bir süre okudum forumu. O süre zarfında Kron Tourer'ım vardı. Güzel bisikletti ancak gözüm hep Scott'lardaydı. Sonunda geçen gün Kron'u satıp bir Scott Sub 30 aldım. Foruma da resmen katıldım. Yakında inşallah bisikletimin resimlerini de paylaşacağım.
Hepinizi tekrar saygı ve sevgiyle selamlarım.

• Beğen
Tepkiler: mert türkmen
Hoşgeldiniz Bisiklet konusunda Doğru bi karar vermişsiniz İleride oluşacak keşkelerden hiç olmassa kurtuldunuz:)

@A.Kadir Ünal

İşte zaten o "keşke" faslını Kron'da yaşadım. Yanlış anlaşılmasın, Kron kötüdür falan demiyorum. Bilakis, fiyatına göre gayet de güzel bir bisiklet. Ama dedim ya, Scott'da gözüm kalmıştı....;)

hayırlı olsun scoot sub 30 benimde çok beğendiğim bir bisiklet dört gözle fotoları bekliyoruz.

Geri