Scudo Sports

Bisiklet harika bir şeymiş

hocam gaziosmanpaşanın neresindensin? bende gaziosmanpaşada oturuyorum yeni aldım bisikleti daha 1 hafta falan oldu birlikte dolaşabiliriz ayarlayıp.

Scudo
@özmen tetik

Arkadaşlar teşekkür ederim ilginize.
Çok güzel olurdu ama iş çıkışı eve gidip Esenkent'ten o saate yetişmem imkansız sanırım.
Ama belki haftaya işe giderken bisikleti Avcılara bırakarak size katılabilirim.

Keyifli pedallar.

katılmak isterdim ama öglen 2 de işte olmam gerekiyor 12 de gaziosmanpaşaya geri dönmüş oluyormusun ?

bende şu an pc yok yarın sabah 06:00 küçükköy bilge hastanesinin oradan alibeyköy yoluna sütlüce kasımpaşa unkapanı eyüp ten eve gelmek istersen alibeyköy yoluda opet var orada buluşabiliriz

Merhabalar, bende mevlana(yeşilpınar) mahallesinde oturuyorum...
sabahları belki size katılamam fakat haftasonları düzenleyeceğiniz gezilere gelebilirim... hatta diğer bir konuda eminönünden kadıköy oradan tuzlaya gitmek gibi birşeyler konuşuldu... ne dersiniz...

Hacı dün akşam bakamadım forumaeger cuma sabahıda tekrarlarsan katılmak isterim sana opetin orda buluşabiliriz.

Hacı dün akşam bakamadım forumaeger cuma sabahıda tekrarlarsan katılmak isterim sana opetin orda buluşabiliriz.
tamam olur 06:00 da opet te buluşuruz inşl

slm arkadaşlar pazar günü tur yapılacakmı yapılacaksa nerede saat kaçta bululuşulacak gelenler ismini belirtsin şimdiden

1-MURAT PENDİK (gaziosmanpaşa)

Mrb 500 Lira Civarında bi bisiklet alıcam aklım çok karışık hangi marka daha iyidir kullanışlı olduğu hakkında pek bi fikrim yok Yardımcı olursanız sevinirm :)

Salcano astro 241 SV. astro 240 srv. Kron xc500, kron xc250 bence bunlar olabilir. bunları araştır istersen.

Kron, Trek, Scott vsvs. aslında yapılma yerleri genelde uzak doğu oldugundan pek fazla fark olmuyor. (bana göre)

Öncelikle moderatorlerden rica etmen lazım konunun bisiklet seçimi bölümüne taşınması için.
İkinci olarak sedona,kron ve salcano modellerinden bu fiyat aralığında bisiklet bulabilirsin. MTB, şehir/tur, yol bisikleti mi bu seçimi yapman lazım ilk olarak :) Ondan sonra sana daha çok yardımcı olabiliriz BF olarak.

Geri