Scudo Sports

Bisiklet harika bir şeymiş

Scudo
@muhammet sarıyıldız

Bana soruyorsanız aslen Eskişehirliyim ve yaz tatillerinde 2 ay burda olabiliyorum, onun haricinde okul için Samsundayım :)

Ayrıca bu konu hakkında daha bilgili olan arkadaşlar mutlaka öneride bulunacaktırlar, acele etmeyin bence bikaç gün bekleyin :)

İstda da xc 500 550 lira fiyat aldım. biraz daha bekleyip 450 ye filan alabilirmiyim die düşünüyorum :)

murat belgrad turu yapıyorsun hemde kudret abiyle bana haber vermiyorsun....iş yerini aradım yokmuşun gelince ara beni...

selamlar..bu işte daha yeni sayılırım..yaşım 16 .. her türlü bilgi ve tavsiyelerinizi bekliyorum...bol pedallar

Selamlar Timur, aramıza hoşgeldin :) Forum konularında merak ettiğin bölümleri oku eminim ki çok bilgi sahibi olacaksın zamanla :) Bunun haricinde herhangi bir merak ettiğin şey olursa zaten konu açıpta sorarsın :)

• Beğen
Tepkiler: Timur Keskin
@Tamer KAMIŞLI

çok teşekkür ederim.forumda daha gezinme fırsatı bulamadım.gezdikçe sorularım cevap bulacaktır.bol pedallar...

merhaba forumun en küçüğü benim herhalde 13 yaşındayım ve 3 yaşımdan beri bisiklete biniyorum foruma istanbul fatihten katılıyorum

• Beğen
Tepkiler: ilyasss
Geri