Scudo Sports

Bisiklet Grubu , Ankara , BGB bisiklet Gönül Birliği

BGB

Üye
Tepki
23
BGB Heart Union With Bicycle

Bisiklet' e Gönül Vermiş Özgür İnsanlar Topluluğu

Ankara' da Haftasonu Gezileri Yapan Bağımsız Bir Grubuz.
Yıl içerisinde de büyük turlar düzenliyoruz.

Artık Ankara' da Bisikletçilerin Kendi Mekanı Olacak!! :)

Bu yaz sonun da da Ankara' lı Bisiklet severlerin ve tüm misafirlerimizin ağrlanabileceği bir dernek açacağız. Burada çayımızı demleyip bisküvilerimizi yicez, müzik dinlicez, internete gircez, sohbet etcez, partilerin bazılarını burada düzenlicez, vs...

Yoğun istekler üzerine bu yazdan itibaren bayan arkadaşlar da gezilere katılabilecek.
(Tabi bu yanlış anlaşılmasın, zaten katılıyorlardı ama mesela şöyle katılıyorlardı: Eğmir Gölü' ne kadar arabayla gelip, Eğmir' in içinde bisiklete biniyorlardı. Şimdi ise tam gezi parkuru boyunca gelebilecekler. Eee kırılmayın arkadaşlar herşey imkanlar dahilinde:))

Email: bgbturkey@hotmail.com
(link)

Scudo
Çok güzel bir haber. Sizi yürekten tebrik ediyorum. Turlarda görüşmek dileğiyle

(link)

KÜTÜPHANESİ OLMAYAN İLKÖĞRETİM ve ORTA ÖĞRETİM KURUMLARI İÇİN
KİTAP TOPLAMA KAMPANYASI AFİŞİ İÇİN HAREKETLİ RESİME TIKLAYINIZ...

• Beğen
Tepkiler: sinasi sansal
ibrahimciğim bizi davet ediyorsun ama sen gelmiyorsun açıkçası seni ve muhabbetlerini özledim doğrusu inşallah akşam görüşürün.
sevgiyle kal

İbrahimciğim hafta sonunu kurt boğazı turu süperdi mangal,yüzme ,tırmanış ne ararsan vardı
mustafa hocadan gerekli bilgileri almışsındır!

Ankacılar olarak sizleri gönülden destekliyoruz...

Ankara' da Mavi Canondale Çalınmıştır...
Selam ayın 17 sinde Ankara Dikmen caddesinde Mavi Cannondale marka bisikletim çalınmıştır. Polise haber verilmiştir.

Fotoğrafını ekliyorum ancak maşa aynakol ve lastikler fotoğraftakinden değişik, kadrodaki maxxis ve no fear çıkartmaları da yok.

Maşa: Epicon Siyah
Vites fren koları: XT Dual sistem
Arka makina : XTR m971
Gidon boyunu : Guizzo
Jantları : Rigida DP 25
Ön göbek : LX
Arka göbek : STX RC
Ayna kolu : Coda
Lastikler : Corratec Gripmaster

Fren bacakları : XT paralel linkli gri model olanlardan ayrıca üzerlerinde At nalı biçimli booster lar takılı, oldukça kaba duruyor oradan bile tanıyabilirsiniz .

Bisikleti gören arkadaşların insanlık namına aşağıdaki telefonuma ve polise zaman kaybetmeden haber vermelerini rica ediyorum. Herkese şimdiden teşekkürler.

Metin Ciğeroğlu
Tel : 0532 726 88 61

ayrıca kayıp ve çalıntı bisikletler bölümündede ilanmız var . gezerken dikkat ederseniz çok teşşkür ederiz . selamlar herkese teşekkürler.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=49153

Dün ilk defa bgb ile tura katıldım :) Grupla sürmenin zevki çok daha güzelmiş, artık yalnız süreceğimi sanmıyorum :) Herkese öneririm :)..

Bende sizlerle bir tura katılmak isterim...İlerde :)

Hala aktif misiniz? Nasıl ulaşabilirim sizlere?

• Beğen
Tepkiler: Uras Cumhuriyet
Geri