Scudo Sports

Bisiklet Grubu , Ankara , BGB bisiklet Gönül Birliği

Facebook dan gruba katılabilirsiniz. Etkinlikler bgb grubundan yayınlanıyor. Bu hafta pazar eymir turu var. İyi pedallamalar.

Scudo
@Süha Tanrıöver

Dün sabah katıldım :) Pazar günü arkadaşlar çağımrazsa sizlerle ilk turumu yapacağım kısmetse :)
Aklımı kurcalayan 2 soru kaldı ama
1) Dün 17 yaşımı bitirdim. Umarım 18 yaş gibi bir limitiniz yoktur
2) Dönüşte Kızılay'dan otobüsle eve geçebiliyor muyuz? O saatlerde kalabalık oluyor mu otobüsler?

@Süha Tanrıöver

Dün sabah katıldım :) Pazar günü arkadaşlar çağımrazsa sizlerle ilk turumu yapacağım kısmetse :)
Aklımı kurcalayan 2 soru kaldı ama
1) Dün 17 yaşımı bitirdim. Umarım 18 yaş gibi bir limitiniz yoktur
2) Dönüşte Kızılay'dan otobüsle eve geçebiliyor muyuz? O saatlerde kalabalık oluyor mu otobüsler?

18 yaş altı için sporcu lisansı isteniyor.

Otobüsler genelde bisiklet almıyor. Metroya binilebiliyor.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Uras Cumhuriyet
Sporcu lisansi nasil cikartiliyor. Bu pazar katilamayacagim ama bi sonraki tura katilmak isterim. Tesekkurler

Telefondan yaziyorum. Hatalar icin ozur dilerim.

slm. benim taa eskilerden kalma bisikletim var. muhtemelen bazılarınızdan yaşlıdır :p gecen hafta eymir gölünde takılırken eski günler aklıma geldi ne sürerdik bisiklet. ve fena gaza geldim tekrar bineyim diye. bir haftadır bisiklet fiyatlarını arastırıyorum ama yurtdısına cıkma durumum olduğu için almak da pek mantıklı gelmiyor. kısacası benim emektarla gelsem etkinliğinize diyorum :) bu arada okuyunca yaş 40-50 akla gelmesin. daha 30 u yeni bitirdim :)

@Uras Cumhuriyet

bisiklet federasyonunun sitesinden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

@Özgür TÜRK

grupta her çeşit bisiklet var. pedallamak isteyen buyursun gelsin :)

Arkadaslar sincan merkezde banliyo duraginin arkasinda alniaciklarin karsisinda bir tane dandik bisikletci var tam bir hayvan 5 kr vermeyin olur da yolunuz duserse.5sn konustum adamla oldurucektim nerdeyse

Arkadaşlar Çiğdem2tekerler grubunu kurduk. Çiğdem mahallesi , odtü , 100 yıl , Çukurambar civarında tüm arkadaşları bekleriz. Burdan bana özelden msj atın telefon numaranızı katılın grubumuza. Şimdilik what's up dan haberleşiyoruz. Yakında tüm sosyal medyaya yayılırız.

Geri