Scudo Sports

Bisiklet gözlüğü önerisi

Merhaba arkadaşlar. Güneş gözlüğümu kullanıyorum ama terden gözlerim yanıyor. Terin göze inmesini engelleyen tarzda gözlük var mıdır?
Kafaya bandana takınca da ter gelmiyor. Komple değil de alın kısmına takmak yeterli.

• Beğen
Tepkiler: Levent.
Scudo
Merhaba arkadaşlar. Güneş gözlüğümu kullanıyorum ama terden gözlerim yanıyor. Terin göze inmesini engelleyen tarzda gözlük var mıdır?
Gözlük engellemez bu durumu bisiklet şapkasi kullanin.

• Beğen
Tepkiler: Levent.
Konuyu gördüm aklıma geldi en ucuz yollu bisiklet gözlüğü ne önerirsiniz. Gidip bı halta yaramayan bişi almak istemem. Yarasın ama ucuz olsun aşırı yaramasa da olur

Konuyu gördüm aklıma geldi en ucuz yollu bisiklet gözlüğü ne önerirsiniz. Gidip bı halta yaramayan bişi almak istemem. Yarasın ama ucuz olsun aşırı yaramasa da olur
Decathlondan alabilirsin bütçene göre. Çin tavsiye etmiyorum benim gözlerde yorgunluk yapiyodu asiri.

• Beğen
Tepkiler: Victor Osimhen
Fiyat performans olarak bundan iyisini bulamazsın. Tas gibi gözlük.

(link)

• Beğen
Daha önce sordum ama alamadım.

Maksimum 2000 TL ye yol bisikleti için aynalı camlı bir gözlük lazım öneri lazım

Maksimum 2000 TL ye yol bisikleti için aynalı camlı bir gözlük lazım öneri lazım
Bu gözlükleri kullanıyorum, şiddetle tavsiye ediyorum.

(link)

• Beğen

Dechatlon da uygun fiyatlı birkaç model olması lazım bir göz atabilirsiniz.
Ne yazık ki link ekleyemiyorum.

• Beğen
Bu gözlük hakkında yorumu olan var mı?
DECATHLON Perf 500 Light Siyah/Mavi Bisiklet Gözlüğü
1 690,00₺
(link)

Son düzenleme:
Bu gözlük hakkında yorumu olan var mı?
DECATHLON Perf 500 Light Siyah/Mavi Bisiklet Gözlüğü
1 690,00₺
Beyazını kullanıyorum , terlememe rağmen herhangi bir kayma düşme vs olmadı. Ama bir kere yere düştü kaskımdan ve camı baya çizildi görüşümü engellemiyor ama kozmatik. Ben beğendim öneririm.

• Beğen
Beyazını kullanıyorum , terlememe rağmen herhangi bir kayma düşme vs olmadı. Ama bir kere yere düştü kaskımdan ve camı baya çizildi görüşümü engellemiyor ama kozmatik. Ben beğendim öneririm.
Beyazı ile siyahi arasında neden 600 lira fark fark. Ekstrasi yoksa o kadar paraya değmez bence siyah düşünüyorum

Beyazı ile siyahi arasında neden 600 lira fark fark. Ekstrasi yoksa o kadar paraya değmez bence siyah düşünüyorum
Ne yazık ki tüm dünyada bu var , beyaz ürünlerin daha çekici olduğunu düşünüyor insanlar full beyaz bisiklet takımı, bisikletin kendisi dahi beyaz ,hatta bu sektörde değil beyaz bilgisayar parçaları vb bir çok örnekte var bu. (fırsatçılık,arz talep)

Siyah olanlar dandik malzemeden yapılır.Beyaz olanlar daha kaliteli malzemelerden daha uzun proseslerle yapılır, bu da maliyeti artırır.

• Beğen
  • Hahaha
Tepkiler: Özcan ve safex
Siyah olanlar dandik malzemeden yapılır.Beyaz olanlar daha kaliteli malzemelerden daha uzun proseslerle yapılır, bu da maliyeti artırır.
Ne yazık ki tüm dünyada bu var , beyaz ürünlerin daha çekici olduğunu düşünüyor insanlar full beyaz bisiklet takımı, bisikletin kendisi dahi beyaz ,hatta bu sektörde değil beyaz bilgisayar parçaları vb bir çok örnekte var bu. (fırsatçılık,arz talep)
Yani siyahi alıp geçeyim o zaman. Kaskım beyaz aslında 2 beyaz güzel olurdu ama ona 600 fazla verirsen kendimi enayi gibi hissederim

Bu insanlar için geçerli değil siyahlarda daha fazla malzeme kullanılıyormuş diyorlar. :) :) :)

Dechatlon’da Perf500 sayfada yazmıyor ama Van Rysel markası 2290TL. Sabah alacakaranlıkta da güneşte de başarılı, rüzgara karşı devamlı scooterla 35km hızla giderken göz korumada başarılı, ben memnunum.

• Beğen
Chatgpt ile uzun süren tartışmalar sonucunda kararsız kalarak yolumu burada buldum, full çerçeve gözlükler ile yarım çerçeve(üstü kapalı altı açık olanlar) arasında kaldım karar veremiyorum şuan KAPVOE markasında c9 ve c10 modellerinde güzel indirim gördüm, yapay zeka c9(full çerçeve) modeli için rüzgar ve toz koruması daha iyidir ancak uzun sürüşlerde rahatsızlık verebilir basınç noktası sebebiyle diyor, c10(yarım çerçeve) modeli içinse rüzgar ve toz koruması altı açık olduğu için rüzgar ve toz geçirebilir ama uzun sürüşlerde daha konforlu olur diyor siz değerli sürücülerin yorumu bilgisi nedir bu konu hakkında, terimler yanlış olabilir mantığıma uyacak şekilde yazmak istedim yanlışlık varsa kusura bakmayın

Chatgpt ile uzun süren tartışmalar sonucunda kararsız kalarak yolumu burada buldum, full çerçeve gözlükler ile yarım çerçeve(üstü kapalı altı açık olanlar) arasında kaldım karar veremiyorum şuan KAPVOE markasında c9 ve c10 modellerinde güzel indirim gördüm, yapay zeka c9(full çerçeve) modeli için rüzgar ve toz koruması daha iyidir ancak uzun sürüşlerde rahatsızlık verebilir basınç noktası sebebiyle diyor, c10(yarım çerçeve) modeli içinse rüzgar ve toz koruması altı açık olduğu için rüzgar ve toz geçirebilir ama uzun sürüşlerde daha konforlu olur diyor siz değerli sürücülerin yorumu bilgisi nedir bu konu hakkında, terimler yanlış olabilir mantığıma uyacak şekilde yazmak istedim yanlışlık varsa kusura bakmayın
Çerçevesiz olunca rüzgar ve toz çok farketmiyor zaten çerçeveli olanlar da iş gözlüğü gibi cilde yapışık değil ki, bende çerçevesiz de var oldukca rahat kullandım yıllarca

Metanın çok tutulan versiyonu 2. neslinde Oakley de gelmiş, bisiklet gözlüğü için de tasarım uygun ama ben sutro tercih ederim, sutro versiyonu çıkarsa almayı düşünebilirim

Image 19.09.2025 at 12.28.png

Geri