Scudo Sports

Bisiklet gözlüğü önerisi

Kutuda tek lens, füme gibi çerçeve rengi. Bu gözlük klasik Oakley Eyeshade modelinin günceli, ilk gözlüğümdü, çok severek aldım ve memnun şekilde kullanıyorum. Kutudan alın ter süngeri ve yedek burun kauçuğu çıkıyor (link)

Beyaz rengi de çıkmış (link)

323780 dosyayı görüntüle
Gayet güzel bir gözlük .Ya Koo alacağım ya bundan bir tane.Hocam teşekkür ediyorum.Saygılar….

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Scudo
Gayet güzel bir gözlük .Ya Koo alacağım ya bundan bir tane.Hocam teşekkür ediyorum.Saygılar….
Yaşadığım yerde %60 indirim var, KOO Demos modelini aldım bende. 2400 TL' ye falan denk geldi fiyat olarak

20241214_213458.jpg

Normalde aşağıdaki gibi cam rengi ama nedense ben resim çekince farklı çıktı. Işıklardan sanırım

Screenshot 2024-12-14 at 21-40-02 203004912.640.jpeg (JPEG resmi 640 × 334 piksel).png

• Beğen
Tepkiler: Semih Cavdar
Gözlük alırken deneme şansınız varsa kaskınız da yanınızda olsun, bazı gözlüklerin kulak üstü uçları kaskların kilit veya kayış mekanizmasına denk geliyor, buruna tam oturmasını kısıtlıyor. Başıma geldi de... 😅

Screenshot_96.pngScreenshot_97.pngScreenshot_98.png
bunu öneririm çok rahat bir gözlüktür
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc ve MakRo
RockBros Çin malı ama F / P marka gibime geliyor. Eger lens hakikaten iyiyse denediyseniz alınabilecegini düşünüyorum. CPTX Global n11'de zaten hoş Çin'den F / P ürün satıyor bol. Güvenilir bir satıcı yeterince çabuk kargoluyor + We World Express hızlı getiriyor Çin / Hong Kong üzerinden. Bir kaç ürün almışlıgım vardır onlardan.

Merhaba, bana içine numaralı cam takılabilen bir bisiklet gözlüğü lazım. Bütçem 1000 lira. Bu tarzda düzgün gözlük bulmak zor oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: lee
Merhabalar,

Şu gözlükten kullanan var mı ? Fiyatı çok makul geldi ama kalitesini filan bilemedim.
(link)

Kapvoe gözlük kullanan var mı? Nasıl? Temu'dan alınır mı? Fotokromik veya 3-4-5 camlı mi almalı?

Kapvoe gözlük kullanan var mı? Nasıl? Temu'dan alınır mı? Fotokromik veya 3-4-5 camlı mi almalı?
Bende 3 camlı var ama pratik değil, gün ışığında tura çıkıp karanlığa geçiş yapınca gözlüğün camını değiştirmek gerekiyor. Fotokromik daha mantıklı ama hiç deneyimlemedim

Bende 3 camlı var ama pratik değil, gün ışığında tura çıkıp karanlığa geçiş yapınca gözlüğün camını değiştirmek gerekiyor. Fotokromik daha mantıklı ama hiç deneyimlemedim
Fotokromigin pratik olduğunu biliyorum ama marka ne kadar kaliteli? Karanlıkta tam şeffaf yoğun güneşte tam kararabilir mi bilmiyorum. Yoksa fotokromik tercih ederdim direkt. Gözlük nasıl peki camları falan? Kapvoe değil mi bahsettiginiz?

Fotokromigin pratik olduğunu biliyorum ama marka ne kadar kaliteli? Karanlıkta tam şeffaf yoğun güneşte tam kararabilir mi bilmiyorum. Yoksa fotokromik tercih ederdim direkt. Gözlük nasıl peki camları falan? Kapvoe değil mi bahsettiginiz?
XLC benşm gözlüğün markası. Güneşten siyah camı güzel, akşamları da sarı camı iyi. Memnunum

Sağolun hocam. Bana Kapvoe ile ilgili yorum lazım.
Ben memnunum, kafama yüzüme burnuma iyi oturuyor. Bolca lensi vardı sette, 6 tane sanırım, 2 tane da farklı boyutta burun destek kauçuğu

1749405924062.png

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc ve lee
O 5 lenslilerden tavsiye etmem. Sabah ve akşam için iki lens uzun sürüşlerde ekstra yer kaplayacak.
2 yıl önce fotokromik olan Kapvoe ile Rockbros arasında kalmıştım. Rockbros tercih etmiştim, hâlen memnunum. Aliexpressten almıştım.
Rockbros un yeni modeli çıkmış, kararınca turunculaşan. Turuncu, kırmızı, sarı karışık parlak olan gözlüklere dönüşüyor. Düşünülebilir.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Shimano gözlük parçalanınca, evvelsi kış amazondan hem lensli modelini hem de güneşte kararan modelini almıştım. Lensli modeli kullanıyorum çünkü siyah camın polarize özelliği çok çok iyi. Fotokromik modeli nerede, onu bile unuttum. Ha ben hava kararınca bisiklet sürmüyorum, sürseydim diğer modeli kullanırdım.

Ekran görüntüsü 2025-06-09 103154.jpg

Fotokromik denemek için aliexpressten en ucuz dandik bir model almıştım. Camı o kadar iyi ki bundan sonra normal camlı gözlük hiç kullanmadım. Tek gözlük camı ile günün bütün saatleri sürmek çok pratik oluyur.

Fotokromik denemek için aliexpressten en ucuz dandik bir model almıştım. Camı o kadar iyi ki bundan sonra normal camlı gözlük hiç kullanmadım. Tek gözlük camı ile günün bütün saatleri sürmek çok pratik oluyur.
Kapvoe mi aldığınız?

Geri