Scudo Sports

Bisiklet giyimi

@brk34 hocam kaller için çok uzun ömürlü olmasa da, bir tavsite olarak silikon sıkabilirsiniz yere basarken temas eden yerlerine ben öyle yaptım. Ama silikonu sıkarken dikkat edin kilit kısmına taşmasın ve çok kalın olmasın. Yoksa kilit mekanizması düzgün çalışmayabilir. Sık sık deforme olur, yeni silikon sıkarsınız ama en azından kal zarar görmez

• Beğen
Tepkiler: Victor Osimhen
Scudo
@brk34 hocam kaller için çok uzun ömürlü olmasa da, bir tavsite olarak silikon sıkabilirsiniz yere basarken temas eden yerlerine ben öyle yaptım. Ama silikonu sıkarken dikkat edin kilit kısmına taşmasın ve çok kalın olmasın. Yoksa kilit mekanizması düzgün çalışmayabilir. Sık sık deforme olur, yeni silikon sıkarsınız ama en azından kal zarar görmez
Tam olarak neresine sıkmam gerek bir fotoğraf çok yardımcı olur

Tam olarak neresine sıkmam gerek bir fotoğraf çok yardımcı olur
Siz silikon falan uğraşmadan bisiklet sürerken çok fazla yürümemeye özen gösterin sadece. Mutlaka yürüyeceksiniz de yavaş, kısa mesafe ve dikkatli yürüyün. 😌

Siz silikon falan uğraşmadan bisiklet sürerken çok fazla yürümemeye özen gösterin sadece. Mutlaka yürüyeceksiniz de yavaş, kısa mesafe ve dikkatli yürüyün. 😌
Geçen petrolde durduk ihtiyaç molası için. Topukta yürürken kendimi mal gibi hissettim bı ara sorguladım napıyorum lan ben diye

Öyle gülünç hallere girmenize gerek yok ki... sadece biraz daha yavaş ve dikkatli adım atmanız yeterli. 😆
Direk topukta yürümüyoruz o kadar da değil ağırlığı topuğa vermiyorum sadece biraz hayatı sorgulattı valla :D

Sağ bacağım da biraz ağrıdı 1200 tırmanış yaptık kal ayarı mi yanlış acaba rahat hissettirdi ama sadece sağ bacak ağrıyor. Sağ bacağın arka kası, baldır ağrıyor şuan yürürken

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Direk topukta yürümüyoruz o kadar da değil ağırlığı topuğa vermiyorum sadece biraz hayatı sorgulattı valla :D

Sağ bacağım da biraz ağrıdı 1200 tırmanış yaptık kal ayarı mi yanlış acaba rahat hissettirdi ama sadece sağ bacak ağrıyor. Sağ bacağın arka kası, baldır ağrıyor şuan yürürken
Yanlş bilmiyorsam ayarsız kal, ayak ağrısı ve dizde ağrıya sebep oluyor, kas ağrısının başka bir sebebi olabilir.

yani mtb pedalı ve kali de bir opsiyon. yol bisikletinde look , gravelde garmin mtb pedalı var. hissiyatları arası aşırı bir fark göremiyorum. bromptona da mtb pedalı taktım her yere onla gidiyorum rahat oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Selamlar baselayer hakkında biraz bilgi verebilcek olan var mı ? Sora'nın sitesinde gördüm dediklerine göre formayla cilt arasında bir tabaka oluşturduğu için daha serin hissettiriyormuş.

Selamlar baselayer hakkında biraz bilgi verebilcek olan var mı ? Sora'nın sitesinde gördüm dediklerine göre formayla cilt arasında bir tabaka oluşturduğu için daha serin hissettiriyormuş.
Kesinlikle doğru bilgi ama kış şartlarında da kullanılan bir giyim ürünüdür

• Beğen
Tepkiler: KahveciFaruk
Doğru bilgi ancak daha serin hissettirip hissettirmemesi biraz kişisel.
Yazın ciltten teri toplayıp, bir üst katmana taşıyıp, ter buharlaşınca da sizi serinletir diyenler var. Bunu hissetmeyenler de var. Mesela ben baselayer olmadan daha serin hissediyorum.
İlkbahar ve sonbaharda yazlık forma altına baselayer beni daha rahat ettiriyor.

• Beğen
Tepkiler: KahveciFaruk
Sora'nın ürünü gayet güzel, sanıyorum 2 yıldır kullanıyorum. Haziran başında 10 buçuk saat aralıksız, trisuit içerisinde baselayer ile yarıştım. Gün içerisinde hava 14-26C arasında değişiklik gösterdi. Sudan çıkıp, oldukça rüzgarlı bir havada bisiklete bindim, üşümedim. Sonrasında sıcak havada koştum , bunaltmadı. Ayrıca tahrişi de önlüyor benim kullanımımda. Sadece bisiklet değil diğer sporlar için de kullanabilirsiniz. Aldığınıza pişman olacağınız bir ürün değil.

Kışın giyim nasıl olmalı yazlık tayt forma var minimum masraf ile nasıl olur?

İlk kış dönemim aktif bisiklet sürüşünde

''Jile'' Fransızcada sondaki sesli harfler okunmaz

• Beğen
Tepkiler: Victor Osimhen
forma + kolluk + rüzgarlık
içlik forma + softshell
bacak ısıtıcı
dechatlon koşu eşofman altı
hava sıcaklığına göre kullandığım ekipman

Geri