Araştırdım da şuan Decathlonda indirimde bı tane ayakkabı var, ama stokta yok deneme imkanım da yok o yüzden.Arkadaşın attığı ikili zaten tam bütçene uymuyor mu? Pedalda daha kaliteli arama derim aynı fiyata indirimde bir ürün bulmadığın sürece. Ayakkabı shimano istiyorsan sh-rc300 olur yine sora setin ayakkabısı ama indirim kovalamak lazım. İndirim bulamazsan sh-rc100 ama decathlon en iyi seçenek bu aralar f/p olarak.
Bütçe artarsa boa sistem daha iyi olur tekli de olsa ama yoksa da çok zorlamaya gerek yok yarışıp çok yüksek watt değerleri uygulamayacaksan.
İndirimde SPD yani MTB ayakkabısı bulabilirsen pd-m520, bütçe artarsa pd-m540 pedal ile güzel gider.
O indirimde olanı aldım dostum, hiç beğenmedim biraz daha düşük fiyatlısını aldım daha tatmin etti. Eğer o indirimde olanı alcaksan en az 1 numara büyük al benden tavsiye. Decathlon hiç giymediğim ayakkabıyı iade alırken 500 TL kesinti ile iadeyi yaptıAraştırdım da şuan Decathlonda indirimde bı tane ayakkabı var, ama stokta yok deneme imkanım da yok o yüzden.
Normalde 42 giyiyorum ne yapmalıyım sizce internette sipariş vermeli miyim?
Boa sistemli olan değil mi? O zaman dediğinize ve Shimano Lara bakıyorum üstteki önerilere sağolunO indirimde olanı aldım dostum, hiç beğenmedim biraz daha düşük fiyatlısını aldım daha tatmin etti. Eğer o indirimde olanı alcaksan en az 1 numara büyük al benden tavsiye. Decathlon hiç giymediğim ayakkabıyı iade alırken 500 TL kesinti ile iadeyi yaptı
van rysel bence net f/p oranı ayakkabı. yine de siz bilirsiniz. (link) beyazı 8k. bende shimano rc 100 galiba var. 4 senedir kullanıyorum bu ayakkabı çok daha iyidir eminim.Bu arada ayakkabı + pedal 6 bin lira maksimum.
Fazla kaliteli olmaz ama dandik de olsun istemiyorum
Üstteki arkadaş bunu beğenmediğini yazmıştı hocam. Shimano rc300 düşünüyorum şuanvan rysel bence net f/p oranı ayakkabı. yine de siz bilirsiniz. (link) beyazı 8k. bende shimano rc 100 galiba var. 4 senedir kullanıyorum bu ayakkabı çok daha iyidir eminim.
Ben tek boa olanı beğenmedim, ama cırt cırtlı olanla değiştirdim şimdilik iyiÜstteki arkadaş bunu beğenmediğini yazmıştı hocam. Shimano rc300 düşünüyorum şuan
Pedalı nerden kaça almıştınızBen tek boa olanı beğenmedim, ama cırt cırtlı olanla değiştirdim şimdilik iyi
Erdoğanlar bisikletten aldım 2100 dü sanırımPedalı nerden kaça almıştınız
İnternetten 2500 oluyor. Ben dukkanları gezeyim en iyisi en uygun fiyat verenden alayımErdoğanlar bisikletten aldım 2100 dü sanırım
Havale yaparsan 2100 e düşüyorİnternetten 2500 oluyor. Ben dukkanları gezeyim en iyisi en uygun fiyat verenden alayım
NAsıl yapacağımi bulamadım yaHavale yaparsan 2100 e düşüyor
Banka hesaplarına yazan ücreti havale yapacaksın, sonra internet sitesinden havale ile ödeme sipariş oluşturup yaptığın havalenin bilgilerini yazacaksın. Kendilerini arayıp banka numarası ve işlemleri nasıl yapacağını sorabilirsin. Sitelerinde de yazıyordur "havale ile öde" kısmına gelince. İmkanın varsa gidip dene ayakkabı meselesi şahsidir. Başkasının ayağına olan sana olmaz, olmayan sana olur.İzmir'e Manisa tarafından yani Bornova'dan gireceğiz Sundu harici hangi bisikletçiler var
NAsıl yapacağımi bulamadım ya
Evet başka yerde deneyip internetten ucuza alacağım 😆Banka hesaplarına yazan ücreti havale yapacaksın, sonra internet sitesinden havale ile ödeme sipariş oluşturup yaptığın havalenin bilgilerini yazacaksın. Kendilerini arayıp banka numarası ve işlemleri nasıl yapacağını sorabilirsin. Sitelerinde de yazıyordur "havale ile öde" kısmına gelince. İmkanın varsa gidip dene ayakkabı meselesi şahsidir. Başkasının ayağına olan sana olmaz, olmayan sana olur.
Nasıl olması?Merhaba daha demin SPD pedal satın aldım. 8 km sürdüm bunun böyle olması normal mi?
330532 dosyayı görüntüle330533 dosyayı görüntüle
En uç kısmı aşınmış gibi ya kallerinNasıl olması?
Normal hocamEn uç kısmı aşınmış gibi ya kallerin
Böyle dediğinize göre sanırım normal