trainspotting35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 23.705
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
(link)Bu kadar para vermek istemiyorum
(link)Bu kadar para vermek istemiyorum
evet bu ürünü yukarıda bir arkadaşım daha tavsiye etti(link)
Ben de bundan da var sora dan da var ikisini de kullanıyorum sora elbette çok daha iyi ama mevsim kışa dönerken uzun kol içliklere bakın bence üstüne kısa kol forma ile sonbahar mevsimini konforlu geçirmenizi sağlar.evet bu ürünü yukarıda bir arkadaşım daha tavsiye etti
Yorumları da fena değil.
Soğuklarda evde antrenman yapıyorum hocam. Bu yüzden kışlık giyime ihtiyaç duymuyorum.Ben de bundan da var sora dan da var ikisini de kullanıyorum sora elbette çok daha iyi ama mevsim kışa dönerken uzun kol içliklere bakın bence üstüne kısa kol forma ile sonbahar mevsimini konforlu geçirmenizi sağlar.
Bende sipariş edeyim , fiyatı çok iyi, yorumları da başarılı.evet bu ürünü yukarıda bir arkadaşım daha tavsiye etti
Yorumları da fena değil.
Exuma artık bisiklet ürünleri üretmiyor diye biliyorum.bugün didim yolu üzerinde bulunan exumanın mağazasına uğradım bisiklet için uygun kıyafet olarak sadece askılı taytı vardı o da 2xl bedendi. merak edip gidecek olanlar sadece outdoor ürünlerin olduğunu bilerek gitsin.
Haklısınız, bir süre önce durdurdular.Exuma artık bisiklet ürünleri üretmiyor diye biliyorum.
kendime alıntıdır;Bende sipariş edeyim , fiyatı çok iyi, yorumları da başarılı.
Spd sl Shimano rs500 pedal aldım van rysel de ayakkabı aldım 3300 tl ye. Uygun bütçeyle başla ileride devam etmek istersen daha performanslı bir sete geçersin. Kimileri alıp beğenmiyo bırakıyo1 senelik tecrübem sonrası yol bisikletinde SPD pedala geçmek istiyorum.
6 bin bütçeye pedal + ayakkabı öneriniz nedir?
Daha kaliteli bir şey almayı düşünüyorum. Beğenmeme durumu olmaz bende ondan eminimSpd sl Shimano rs500 pedal aldım van rysel de ayakkabı aldım 3300 tl ye. Uygun bütçeyle başla ileride devam etmek istersen daha performanslı bir sete geçersin. Kimileri alıp beğenmiyo bırakıyo
O zaman seni @Amanita bey karşılaşınDaha kaliteli bir şey almayı düşünüyorum. Beğenmeme durumu olmaz bende ondan eminim
Bu arada ayakkabı + pedal 6 bin lira maksimum.O zaman seni @Amanita bey karşılaşın
Shimano ayakkabısı var mı Decathlon biraz uzakta kalacak çünkü de@gravelworld arkadaşımızın önerisinden daha iyi bir öneri 2. el ürünler olacaktır.
Yok van rysel aldım, pedalı erdoğanlar bisikletten aldımShimano ayakkabısı var mı Decathlon biraz uzakta kalacak çünkü de
Boğalı olanlar yüksek fiyat, cırtlı olanlar sorun yaratır mı?Yok van rysel aldım, pedalı erdoğanlar bisikletten aldım
İzmirde mekan öneriniz var mıayak numaranıza göre tekli kalmış ürünlerde iyi fiyat denk getirirseniz belki bulabilirsiniz.
Arkadaşın attığı ikili zaten tam bütçene uymuyor mu? Pedalda daha kaliteli arama derim aynı fiyata indirimde bir ürün bulmadığın sürece. Ayakkabı shimano istiyorsan sh-rc300 olur yine sora setin ayakkabısı ama indirim kovalamak lazım. İndirim bulamazsan sh-rc100 ama decathlon en iyi seçenek bu aralar f/p olarak.Daha kaliteli bir şey almayı düşünüyorum. Beğenmeme durumu olmaz bende ondan eminim