Scudo Sports

Bisiklet giyimi

Sora nın road racer (bir önceki versiyon bacağında sora yazmayan) padinden hiç memnun değilim, 1 saat bile konfor sunmuyor. Kesimi renkleri ve görünümü çok iyi, 2 tane alacaktım. 1 tane alayım deneyeyim dedim ama şimdi kullanamıyorum . Son versiyon road racer taytların bacağında sora yazıyor , bu son versiyonun padi nasıl acaba..

Ayrıca çorap olarakta bugün sora marka çorabımı 3. Veya 4. Kez giymek için elime aldım topuğun orayı çekerken çorap ayak ile bilek kısmı birleşim yerinden ayrıldı. Oda çöpe gitti.

Son düzenleme:
Scudo
@sabrikilic iyi akşamlar, ilk tayt deneyiminiz değil dimi? çünkü 1 saat gibi bir sürede pedsiz bile ağrı az seviyede olur. firmayla durumu görüşmüş müydünüz?

@sabrikilic iyi akşamlar, ilk tayt deneyiminiz değil dimi? çünkü 1 saat gibi bir sürede pedsiz bile ağrı az seviyede olur. firmayla durumu görüşmüş müydünüz?
Hayır , 7-8 tane taytım var , yılda ortalama 470 saate yakın sürüş yaparım. Outdoor sürüşlerim ortalaması 3-3,5 saattir

Sora nın road racer (bir önceki versiyon bacağında sora yazmayan) padinden hiç memnun değilim, 1 saat bile konfor sunmuyor. Kesimi renkleri ve görünümü çok iyi, 2 tane alacaktım. 1 tane alayım deneyeyim dedim ama şimdi kullanamıyorum . Son versiyon road racer taytların bacağında sora yazıyor , bu son versiyonun padi nasıl acaba..

Ayrıca çorap olarakta bugün sora marka çorabımı 3. Veya 4. Kez giymek için elime aldım topuğun orayı çekerken çorap ayak ile bilek kısmı birleşim yerinden ayrıldı. Oda çöpe gitti.
Çorap konusunda marka takıntınız yoksa decathlon da satılan tenis çorabını öneririm. Bugüne kadar birçok bilinen markanın çorabını kullandım ama bunlar kadar rahat değillerdi. Hem bisiklet kullanırken hemde günlük yaşantımda kullanıyorum.

(link)

Arkadaslar merhaba

Yaptığım kaza sebebiyle forma deforme oldu. Kipa marka idi 1 ay önce 600 e almıştım.

Yine aynı ayarda forma önerinizi alabilir miyim? Tercihim dümdüz renk olması, üzerimse yazılar yazması hoşuma gitmiyor.

Taytım sapasağlam onla yola devam

Harika bir çorap.20 dolarlık marka çoraplardan bir farkı yok.2 yıldır kullanıyorum.Tavsiye ederim.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Çorap konusunda marka takıntınız yoksa decathlon da satılan tenis çorabını öneririm. Bugüne kadar birçok bilinen markanın çorabını kullandım ama bunlar kadar rahat değillerdi. Hem bisiklet kullanırken hemde günlük yaşantımda kullanıyorum.

(link)
ya gerçekten sora konusunda beklentim yüksekti ayak kısmı ile bilek kısmı kumaşları farklı, hatta bilek üst kısımda kaydırmaz değil, kayıyor aşağıya doğru.
bir üst beden almama rağmen topuk kısmını geçirirken, yırtıldı. bide dizim öndü o esnada.
önerdiğiniz çorabı deneyeceğim mutlaka
@sabrikilic iyi akşamlar, ilk tayt deneyiminiz değil dimi? çünkü 1 saat gibi bir sürede pedsiz bile ağrı z seviyede olur. firmayla durumu görüşmüş müydünüz?
bu modeli (önceki seri) alan tüm arkadaşlarımda benzer şikayet var, kullandığımız en verimsiz pad diyorlar.

Sora'nın road racer şuan ki modelinden bir önceki modelden ben de hiç memnun kalmadım. daha basic modellerinden bile çok memnun kalmışken. Road Racer taytı beni hayal kırıklığına uğrattı. artık ne yazık ki Sora'dan tayt almıyorum.

Belki linç yiyeceğim ama sora biraz fazla pompalanıyor gibi geliyor bana. Türk firma evet, tasarım konusuna önem veriyorlar doğru, ürünleri de fena değil ama castelli'yle falan yarışacak fiyatlarla satmak bana biraz fazla gibi geliyor. Alışveriş de yaptım kendilerinden bu arada.

Son düzenleme:
Belki linç yiyeceğim ama sora biraz fazla pompalanıyor gibi geliyor bana. Türk firma evet, tasarım konusuna önem veriyorlar doğru, ürünleri de fena değil ama castelli'yle falan yarışacak fiyatlarla satmak bana biraz fazla gibi geliyor. Alış veriş de yaptım kendilerinden bu arada.
Fiyatları castelli ile neredeyse yakın, ama böyle giderse castelliyi tercih edeceğiz

Fiyatları castelli ile neredeyse yakın, ama böyle giderse castelliyi tercih edeceğiz
ben son 2-3 taytımı castelli'den aldım. daha önce tayt ve ped kalitesi fena değildi ancak road racer ile epey bi geriye gitme mevcut.

Sora Road racer tayt bende de hayal kırıklığı yarattı. Van rysel rcr taytın pedi bence çok çok daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: onuRide
(link)

Arkadaşlar bu taytı aldım neredeyse 700-800 km deneyim olmuştur.sürüş sırasında hep bi rahatsızlık hissediyorum. Sürekli ayağa kalkıp tekrar oturuyorum.eve gelip kıyafetimi değiştiğimde bi ağrı olmuyor hiç gayet iyi bu konuda ama sürüş sırasında bildiğin yanıyor gibi hissediyorum popoyu

(link)

Arkadaşlar bu taytı aldım neredeyse 700-800 km deneyim olmuştur.sürüş sırasında hep bi rahatsızlık hissediyorum. Sürekli ayağa kalkıp tekrar oturuyorum.eve gelip kıyafetimi değiştiğimde bi ağrı olmuyor hiç gayet iyi bu konuda ama sürüş sırasında bildiğin yanıyor gibi hissediyorum popoyu
Sürmeye başlar başlamaz rahatsızlık veriyorsa selen olması gerekenden biraz yukarıda olabilir. 3-5 MİLİMETRE bile çok fark ettirir. Ara ara ayağa kalkmak gerekiyor zaten kan akışı için. Eğer sele yüksekliğiyle ve alakalı değilse anatomine uymuyor da olabilir. Tabii selenin sana uygun olduğunu var sayıyorum. Bisikletin üzerinde gelen sele ile devam ediyorsan oturma kemiklerine denkgelmiyor olabilir. 140 mm civarı oluyor zayıf ve fit insanlara daha uygun. Ben ağır birisi olarak 160 mm seleye geçtim rahatlık konusunda çok farketti. Bu taytların pedleri de "fit" insalara göre üretiliyor. Sen zaten fit isen selen ve anatomin de pede uygunsa ama hala ağrı sızı varsa sele yükseklik ayarı sorununu çözebilir.

Seleni tam 0 derece düz yapmaktansa ucunu 1 derece aşağı yapabilirsin. 5mm indirmeyi deneyebilirsin. Her seferde tek bir ayar değiştir. Ucunun da tam düz ileriye baktığından emin ol. Sağa sola mm kayması bile etki eder.

• Beğen
Tepkiler: gravelworld
Merhaba, kilitli pedal ve ayakkabı almaya niyetliyim,ilk sorum ayakkabı-pedal-kal uyumunun uygun olup olmadığını nasıl anlarım ikinci sorum da ayakkabı seçiminde neye dikkat etmeliyim?

@gravelworld hangi bisiklet için? uzun kilometreler mi yapıyorsunuz? keyfi mi yoksa planlı bir sürücü müsünüz? bisikletten sıklıkla inip asfalt vs gibi yollarda yürümeyle ilgili bir durum mevcut mu? basit sorularla başlayalım:)

@gravelworld hangi bisiklet için? uzun kilometreler mi yapıyorsunuz? keyfi mi yoksa planlı bir sürücü müsünüz? bisikletten sıklıkla inip asfalt vs gibi yollarda yürümeyle ilgili bir durum mevcut mu? basit sorularla başlayalım:)
Bende gravel var hocam, genelde 40-120 km arası sürüyorum.keyfi sürücüyüm hobi amaçlı.çok inmiyorum bisikletten, bakkala markete anca

muhtemelen bu kilometreleri yapıyorsanız yakın zamanda yol bisikletine geçiş yaparsınız :) o yüzden yol spd ayakkabısı almanız daha iyi gibi. bu konuda görüşünüz nedir?

muhtemelen bu kilometreleri yapıyorsanız yakın zamanda yol bisikletine geçiş yaparsınız :) o yüzden yol spd ayakkabısı almanız daha iyi gibi. bu konuda görüşünüz nedir?
Kesinlikle o düşüncedeyim

Kesinlikle o düşüncedeyim
O zaman SPD SL pedal almalısınız. Ona uygunda bir ayakkabı.. Bütçenizi bilmiyorum ama orta halli birşey olsun derseniz, pedal olarak Shimano PD-R550 öneririm. Bütçem uygun daha hafif ve karbon olsun derseniz, Shimano 105 PD-R7000 yada Shimano Ultegra PD-R8000.. Gerçi bu pedallar arasında öyle ahım şahım ağırlık farkı pek yok, aradaki ücret farkına değermi siz kendiniz karar vermelisiniz.

Ayakkabı olarak Shimano RC502 işinizi görecektir. Bir tık üst seviye olsun derseniz. Shimano RC702 uygun olur.. Şuan bu modellerin yeni nesilleri 503 ve 703 çıktığı için daha uyguna satılıyorlar. Yine bütçem yeterli derseniz, çift BOA sistemi olanlarından bakabilrsiniz.

Geri