Scudo Sports

Bisiklet giyimi

Nedir bu baselayer

Scudo
(link)

(link)
Attığım bu ürünlerden bi kaç tane stoklayın kaliteli ürünler. Fransız ekoi markasının orijinal TR'de ürettirdiklerinden kalan ürünler muhtemelen.

(link)

Ürünün açıklamalarında da TR üretimi olduğu yazıyor ekoi sitesinde.
1751570471692.png

Son düzenleme:
@Amanita siz denemiş miydiniz? beden tavsiyeniz var mı? yorumlar pek yeterli değil gibi.

@Amanita siz denemiş miydiniz? beden tavsiyeniz var mı? yorumlar pek yeterli değil gibi.
Ben 90 üstüyüm L/XL olanı aldım baya sıkıyor ama ürün esnek 70 kg biri bile giyebilir muhtemelen X/XL olanı.

He böyle demişler sitesinde zaten. 75 kg ve 178 üstü L/XL alsın bunların altı S/M alsın demiş.

1751574962796.png

• Beğen
Tepkiler: safex
Ekoinin hem uzun kollu hemde kolsuz baselayearına sahibim. Şuan rahatsızlığım , kullandığım ilaçlar ve rahatsızlığımın verdiği stres ile düzensiz beslenme, antrenmansızlik sebebiyle kilo artışı yaşadım. Normalde 78-82 arasında gidip gelirken L/XL bedeni bir tık dar geliyordu ama kullanımda bir rahatsızlık vermiyordu. Kaç kilonuz ve vücut yapınız nasıl bilemiyorum ama bende 70-80 kg arasında iseniz L/XL bedenini alınız.

@Semih Cavdar günaydın. bir çok üründe s/m giyiyorum ama tabi bu değişmeyecek diye bir şey yok. bir kişi sormuş benim bedenime yakın s/m önermiş. benim kilom 68 boyum 1.79 çok sıkmasın diye düşünürsek dediğiniz mantıklı aslında.

@Orkun Hoja vücudunuza yapışıyor mu ve bel kısmı yol bisikleti sürüşünde açılma yapar mı?

Arkadaşlar decathlondan forma sipariş etmiştim bugün geldi, aşırı sıkıyor. Rahatsız edecek seviyede, bu durum normal mi? M beden almıştım L olarak değişicem sanırım
L beden de hoşuma gitmedi. Bu tür dar kesimleri sevemedim iade edip soradan alıcam forma
Nasıl duruyor sizce, belki ilk kez forma giydiğim için böyle olmamış dar gibi hissediyorum

Dosyalar

• IMG_20250704_181441.jpg
    IMG_20250704_181441.jpg
    28 KB · Okunma: 38
  • IMG_20250704_181431.jpg
    IMG_20250704_181431.jpg
    23,8 KB · Okunma: 38
  • IMG_20250704_181456.jpg
    IMG_20250704_181456.jpg
    29,5 KB · Okunma: 38
Son düzenleme:
L beden de hoşuma gitmedi. Bu tür dar kesimleri sevemedim iade edip soradan alıcam forma
Nasıl duruyor sizce, belki ilk kez forma giydiğim için böyle olmamış dar gibi hissediyorum
Decathlonun yeni formalarinin bedenleri iyi degil. L si cok buyuk M si cok dar. Ayni durumu bende yasadim iade ettim. Sora proteam zone formasinin bedeni çok guzel vucudu güzel sekilde sariyor esnek bi forma. Ama tek siyah rengi var malesef. O formaya farkli renkler olsa süper olurmus.

Decathlonun yeni formalarinin bedenleri iyi degil. L si cok buyuk M si cok dar. Ayni durumu bende yasadim iade ettim. Sora proteam zone formasinin bedeni çok guzel vucudu güzel sekilde sariyor esnek bi forma. Ama tek siyah rengi var malesef. O formaya farkli renkler olsa süper olurmus.
Hangi ölçülerde hangi bedeni aldınız? Foto atar mısınız lütfen

Decathlon öncelik olmak üzere kıyafet önerisi var mı yol bisikleti için.

Ne kadar uygun yollu olursa o kadar iyi.

Tabi kilitli pedal önerisine de açığım şuan sadece kaskım var

Ne kadar km yapıyorsunuz ortalama

Ben bugün Decathlon'dan aldığım van rysel racer2 formayı iade ettim, beden olarak olmadı 2 defa değişim yaptım, soradan alıcam

Ne kadar km yapıyorsunuz ortalama

Ben bugün Decathlon'dan aldığım van rysel racer2 formayı iade ettim, beden olarak olmadı 2 defa değişim yaptım, soradan alıcam
Km değişkenlik gösteriyor. Genelde 40. 2 defa 100 yaptım

İzmir de bir arkadaş var ve/veya Atabisiklet , Sundu bisiklette gayet güzel formalar var.
Telefon ile görüşseniz bile size resmini yolluyorlar .

(link)
Üstteki formayı aldım pro fit kesim olduğu için rahatsız etti beni. İade ettim alttaki formayı sipariş ettim. Alttaki regular fit diye geçiyor. Geldiğince yorumumu güncellerim.
(link)
(link)
Ürün hakkında yorumlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
Dostlar selam.

Tayt ve formada beden seçimi nasıl olmalı internet üzerinden decatlondan almayı düşünüyorum.

Normalde m neden giyiyorum M beden dışı kıyafetim yok. Ama bu kıyafetlerde nasıl işler bilmiyorum

(link)

Bunu düşünüyorum tayt olarak

Forma olarak da siyah pişirir diye düşündüğüm için ve rahatlık olarak çok etkilemediği için bisikletçimden almayı düşünüyorum. Uygun fiyata renkli bulamadım Decathlon'da. Ne dersiniz fikirlere ihtiyacım var

Dostlar selam.

Tayt ve formada beden seçimi nasıl olmalı internet üzerinden decatlondan almayı düşünüyorum.

Normalde m neden giyiyorum M beden dışı kıyafetim yok. Ama bu kıyafetlerde nasıl işler bilmiyorum

(link)

Bunu düşünüyorum forma olarak da siyah pişirir diye düşündüğüm için ve rahatlık olarak çok etkilemediği için bisikletçimden almayı düşünüyorum. Ne dersiniz fikirlere ihtiyacım var
Merhabalar, Decathlon'dan ben forma ve tayt aldım. Taytı kendi bedeninde gönül rahatlığıyla alabilirsin uyuyor bedeni. Ama formada işler biraz değişiyor. 3 farklı kesim modeli var Decathlon'da. Pro-fit-regular ve clasic olmak üzere. Ben pro fit aldım olmayan göbeğim çıktı öyle düşünebilirsin. Değiştirdim bir büyük bedeni ile sonuç değişmedi. Eğer pro seviyede dürüş yapmayacaksan bu pro fit kesim olan modeli( racer 2 diye geçiyor) aklından çıkar. Neyse bir büyük bedeni iade ettim. EDR2 regular forma aldım beyaz renk m beden çok güzel oldu. Ne bol ne çok dar. Yani kendi bedeninde edr 2 isimli formayı alabilirsin. Zaten beğenmezsen koşulsuz iade veya değişim hakkın var ama eminim olacaktır. Tayta gelirsek de askılı tayt almanı öneririm cnku tayt kayma durumları oluyor ve formayla askılı tayt güzel uyumlu duruyor.aşağı fotoları da ekliyorum
İkisi de m beden 170-62 kg

Dosyalar

• IMG-20250713-WA0116.jpg
    IMG-20250713-WA0116.jpg
    107,1 KB · Okunma: 47
  • Beğen
Tepkiler: SEL PER
Geri