gravelworld
Daimi Üye
- Tepki
- 306
- İsim
- Ömer
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
file ve kumaş yapısı sayesinde yaz aylarında teri vücuttan hızlı atmaya yarıyor. vücuda yapıştığı içinde sıcaklık dengesini koruyor.Nedir bu baselayer
Ben 90 üstüyüm L/XL olanı aldım baya sıkıyor ama ürün esnek 70 kg biri bile giyebilir muhtemelen X/XL olanı.@Amanita siz denemiş miydiniz? beden tavsiyeniz var mı? yorumlar pek yeterli değil gibi.

Ekoinin hem uzun kollu hemde kolsuz baselayearına sahibim. Şuan rahatsızlığım , kullandığım ilaçlar ve rahatsızlığımın verdiği stres ile düzensiz beslenme, antrenmansızlik sebebiyle kilo artışı yaşadım. Normalde 78-82 arasında gidip gelirken L/XL bedeni bir tık dar geliyordu ama kullanımda bir rahatsızlık vermiyordu. Kaç kilonuz ve vücut yapınız nasıl bilemiyorum ama bende 70-80 kg arasında iseniz L/XL bedenini alınız.@Amanita siz denemiş miydiniz? beden tavsiyeniz var mı? yorumlar pek yeterli değil gibi.
Bende L- xl kullanıyorum. 186cm, 76kg.@Amanita siz denemiş miydiniz? beden tavsiyeniz var mı? yorumlar pek yeterli değil gibi.
L beden de hoşuma gitmedi. Bu tür dar kesimleri sevemedim iade edip soradan alıcam formaArkadaşlar decathlondan forma sipariş etmiştim bugün geldi, aşırı sıkıyor. Rahatsız edecek seviyede, bu durum normal mi? M beden almıştım L olarak değişicem sanırım
Decathlonun yeni formalarinin bedenleri iyi degil. L si cok buyuk M si cok dar. Ayni durumu bende yasadim iade ettim. Sora proteam zone formasinin bedeni çok guzel vucudu güzel sekilde sariyor esnek bi forma. Ama tek siyah rengi var malesef. O formaya farkli renkler olsa süper olurmus.L beden de hoşuma gitmedi. Bu tür dar kesimleri sevemedim iade edip soradan alıcam forma
Nasıl duruyor sizce, belki ilk kez forma giydiğim için böyle olmamış dar gibi hissediyorum
Evet yapışıyor ve açılma olmuyor.@Orkun Hoja vücudunuza yapışıyor mu ve bel kısmı yol bisikleti sürüşünde açılma yapar mı?
Hangi ölçülerde hangi bedeni aldınız? Foto atar mısınız lütfenDecathlonun yeni formalarinin bedenleri iyi degil. L si cok buyuk M si cok dar. Ayni durumu bende yasadim iade ettim. Sora proteam zone formasinin bedeni çok guzel vucudu güzel sekilde sariyor esnek bi forma. Ama tek siyah rengi var malesef. O formaya farkli renkler olsa süper olurmus.
Ne kadar km yapıyorsunuz ortalamaDecathlon öncelik olmak üzere kıyafet önerisi var mı yol bisikleti için.
Ne kadar uygun yollu olursa o kadar iyi.
Tabi kilitli pedal önerisine de açığım şuan sadece kaskım var
Ben bugün Decathlon'dan aldığım van rysel racer2 formayı iade ettim, beden olarak olmadı 2 defa değişim yaptım, soradan alıcamDecathlon öncelik olmak üzere kıyafet önerisi var mı yol bisikleti için.
Ne kadar uygun yollu olursa o kadar iyi.
Tabi kilitli pedal önerisine de açığım şuan sadece kaskım var
Km değişkenlik gösteriyor. Genelde 40. 2 defa 100 yaptımNe kadar km yapıyorsunuz ortalama
Ben bugün Decathlon'dan aldığım van rysel racer2 formayı iade ettim, beden olarak olmadı 2 defa değişim yaptım, soradan alıcam
Merhabalar, Decathlon'dan ben forma ve tayt aldım. Taytı kendi bedeninde gönül rahatlığıyla alabilirsin uyuyor bedeni. Ama formada işler biraz değişiyor. 3 farklı kesim modeli var Decathlon'da. Pro-fit-regular ve clasic olmak üzere. Ben pro fit aldım olmayan göbeğim çıktı öyle düşünebilirsin. Değiştirdim bir büyük bedeni ile sonuç değişmedi. Eğer pro seviyede dürüş yapmayacaksan bu pro fit kesim olan modeli( racer 2 diye geçiyor) aklından çıkar. Neyse bir büyük bedeni iade ettim. EDR2 regular forma aldım beyaz renk m beden çok güzel oldu. Ne bol ne çok dar. Yani kendi bedeninde edr 2 isimli formayı alabilirsin. Zaten beğenmezsen koşulsuz iade veya değişim hakkın var ama eminim olacaktır. Tayta gelirsek de askılı tayt almanı öneririm cnku tayt kayma durumları oluyor ve formayla askılı tayt güzel uyumlu duruyor.aşağı fotoları da ekliyorumDostlar selam.
Tayt ve formada beden seçimi nasıl olmalı internet üzerinden decatlondan almayı düşünüyorum.
Normalde m neden giyiyorum M beden dışı kıyafetim yok. Ama bu kıyafetlerde nasıl işler bilmiyorum
(link)
Bunu düşünüyorum forma olarak da siyah pişirir diye düşündüğüm için ve rahatlık olarak çok etkilemediği için bisikletçimden almayı düşünüyorum. Ne dersiniz fikirlere ihtiyacım var