gravelworld
Daimi Üye
- Tepki
- 306
- İsim
- Ömer
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Bence bu yanıklar bisikletçinin dövmesiArkadaşlar yazlık "kolluk"/ "Sleeve" oluyor mu? Kollarım hep yandı yaw bayrak gibi kırmızı beyaz oldum. Bunları kapatmak lazım bir şekilde. Uzun kollu forma giymek istemiyorum. Kolları kapatacak UV korumalı kolluk oluyor mu hiç böyle bir şey kullanan var mı? Varsa link verebilir misiniz?
Rahat bir kesime alışık iseniz, yol bisikletinin formaları biraz dar olmaya meyilli olabiliyor, değiştirmeniz en mantıklısı.Arkadaşlar decathlondan forma sipariş etmiştim bugün geldi, aşırı sıkıyor. Rahatsız edecek seviyede, bu durum normal mi? M beden almıştım L olarak değişicem sanırım
L beden ile değişim talep ettim o da olmazsa demek ki forma bana uygun değil, daha farklı çözüm ararımRahat bir kesime alışık iseniz, yol bisikletinin formaları biraz dar olmaya meyilli olabiliyor, değiştirmeniz en mantıklısı.
Muhtemelen L ile mutlu olacaksınız,L beden ile değişim talep ettim o da olmazsa demek ki forma bana uygun değil, daha farklı çözüm ararım
Formada racing fit mi yazıyor öyle yazıyorsa L de de muhtemelen rahat etmezsiniz regular yazan formaları tercih edin.Arkadaşlar decathlondan forma sipariş etmiştim bugün geldi, aşırı sıkıyor. Rahatsız edecek seviyede, bu durum normal mi? M beden almıştım L olarak değişicem sanırım
decatlonda 3 çeşit forma bedeni var pro fit, adjust fit, regular fit... büyük ihtimalle pro fit beden bir forma bu yeni formaları bu bedende daha dar yapıda deneyip alma imkanınız varsa ona göre bedeni değiştirin aşırı rahatsız ise xl bile düşünebilirsinizArkadaşlar decathlondan forma sipariş etmiştim bugün geldi, aşırı sıkıyor. Rahatsız edecek seviyede, bu durum normal mi? M beden almıştım L olarak değişicem sanırım
Hocam L beden de iyi gelmezse iade edip kilitli pedal alıcam onun yerine, formayı soradan alırımdecatlonda 3 çeşit forma bedeni var pro fit, adjust fit, regular fit... büyük ihtimalle pro fit beden bir forma bu yeni formaları bu bedende daha dar yapıda deneyip alma imkanınız varsa ona göre bedeni değiştirin aşırı rahatsız ise xl bile düşünebilirsiniz
Decathlon'daki formanın kalıbı Sora'nınkinden daha geniş. Ben Sora'ya girememiştim ama Decathlon forması normal oluyordu. Bu söylediğim en büyük bedenleri için geçerli gerçi.Hocam L beden de iyi gelmezse iade edip kilitli pedal alıcam onun yerine, formayı soradan alırım
Haklısınız. Sora'da 4xl Flamme Classic kesim olan modelden almıştım. Decathlon'da denediğim ve şu anda bulunmayan rc500 yanlış hatırlamıyorsam 2xl idi. Buna rağmen Sora dar gelmişti formaya girememiştim fakat rc500 hafif dar da olsa en azından içine girebilmiştim. Sora'yı iade ettim sıkıntı çıkarmadan iade aldılar.@erman karabaş 'ında dediği gibi her markanın forma modelleri içerisinde kalıp farkları oluyor. O yüzden markaya yönelik beden konusunda genelleme yapıp yanlış yönlendirme yapmayalım lütfen. Ürün detay ve sizin bedeninizin detayını vererek yönlendirme yaparsanız daha iyi olur.
baselayer böyle bir şey değil, delikli bir yapısı var direk teri dışarı atıyorBaselayer görevi görecek kiprun dry 100 modeli gibi önerebileceğiniz bir ürün var mıdır? bahsettiğim ürünü deneyen varsa yorum da alabilirim.
(link)Baselayer görevi görecek kiprun dry 100 modeli gibi önerebileceğiniz bir ürün var mıdır? bahsettiğim ürünü deneyen varsa yorum da alabilirim.