Scudo Sports

Bisiklet giyimi

Scudo
Ben yaz aylarında yazlık, kışın kışlık olanlarını kullanıyorum. Baselayer bence şart..
Bendeki yazlık aslında daha önce normal tişört kullandığım için nabız bandını sabitlemek için iyi oluyordu ama şimdi Jersey ile gerek kalmadı gibi. Ne açılardan şart mesela hangi avantajları var sizin için.

Ben bugün çıkardım, fermuarı üstten biraz açınca kıllarla beraber hoş görüntü çıkmıyor tabi o yüzden biraz kozmetik düzeltmeler yapmak lazım :)
Bende şükür alan Konya ovası gibi açık ve ağaçsız 😂
Ben yaz aylarında yazlık, kışın kışlık olanlarını kullanıyorum. Baselayer bence şart..
o kadar sıcak ki bir katmana daha dayanamaz hale geldim Adana'da. Yokuş çıkarken derimi bile sıyırasım geliyor ara ara. Base' i seviyorum ama iki kat üst üste sentetik sıcakta boğmuyor mu sizleri de?

Bendeki yazlık aslında daha önce normal tişört kullandığım için nabız bandını sabitlemek için iyi oluyordu ama şimdi Jersey ile gerek kalmadı gibi. Ne açılardan şart mesela hangi avantajları var sizin için.
Terin, cilt ile forma arasında kalmasını engelliyor ekstra katman görevi görerek daha serin tutuyor, en azından ben öyle hissediyorum. Yaşadığım yerde yazın sıcaklık Türkiye'deki gibi 45-50 dereceleri görmüyor, dolayısıyla tam olarak iyi bir karşılaştırma yapamam ama yazları Türkiye'ye geldiğimde de kullanıyorum, genelde sabahın çok erken saatlerinde sürüş yaptığım için olumsuz bir etkisini yaşamadım.

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
Almanyadan tayy hediye geldi. İyi mi değil mi bilemedim. Üzerinde sadece kumaşın hangi maddelerden imal ediği yazıyor

Bel çevrem çok ince ve bisiklet formalarının beli geniş geliyor, rüzgarda bayrak gibi sallanıyor. Rüzgardan etkilenen birisi olarak beli oldukça sıkan badi gibi üstüme oturan bir bisiklet forması arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Bende şükür alan Konya ovası gibi açık ve ağaçsız 😂

o kadar sıcak ki bir katmana daha dayanamaz hale geldim Adana'da. Yokuş çıkarken derimi bile sıyırasım geliyor ara ara. Base' i seviyorum ama iki kat üst üste sentetik sıcakta boğmuyor mu sizleri de?
baselayer yazında kullanılmalı bence. Kaliteli file gibi olan birşey alin. yazlık baselayerın amacı forma cildin arasında bosluk olusturup teri formadan uzaklastırmak. ter nekadar hızlı buharlasırsa ciltten vucut okadar daha fazla serin oluyor. Yani kısacası baselayer kullandıgımızda vucudumuz daha serin oluyor.

baselayer yazında kullanılmalı bence. Kaliteli file gibi olan birşey alin. yazlık baselayerın amacı forma cildin arasında bosluk olusturup teri formadan uzaklastırmak. ter nekadar hızlı buharlasırsa ciltten vucut okadar daha fazla serin oluyor. Yani kısacası baselayer kullandıgımızda vucudumuz daha serin oluyor.
Teşekkür ederim 🙏

Bel çevrem çok ince ve bisiklet formalarının beli geniş geliyor, rüzgarda bayrak gibi sallanıyor. Rüzgardan etkilenen birisi olarak beli oldukça sıkan badi gibi üstüme oturan bir bisiklet forması arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Kaliteli bisiklet formalarının kumaşları oldukça esnek oluyor, race fit olanlarda bolluk potluk kalmıyor. Mesela large beden de oluyor bana ama Small bedeni de oluyor Castelli Espresso formanın. Bu modeli bugüne kadar giydiğim ve üzerimde olduğunu hissetmediğim formalarda en tepede yerini alır. Ama elbette fiyatı da ona göre ne yazık ki

• Beğen
Tepkiler: erman karabaş
bisiklet formalarınız biraz bol geliyorsa 60 derece de yıkamayı deneyebilirsiniz ama ondan başka olmasın renk atma olabilir dün temu dan gelen formam biraz bol du 60 derece dayadım şuan iyi :D

• Beğen
Tepkiler: Özcan
bisiklet formalarınız biraz bol geliyorsa 60 derece de yıkamayı deneyebilirsiniz ama ondan başka olmasın renk atma olabilir dün temu dan gelen formam biraz bol du 60 derece dayadım şuan iyi :D
Elastik özelliği çok hızlı bozuluyor öyle yapınca.

Formanın üstü iyi altı bol, yarısını mı yıkamayı denesem? :D

Yurtdışına sipariş verme lüksü olanlar için iyi fiyat gibi

Image 3.06.2025 at 16.55.jpeg
geçen konusu geçmişti sanırım bir soğukta giyilen bir de sıcakta giyilen baselayer var, castellinin sıcakta giyilen modeli şu mesela

(link)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: lrfan
Yurtdışına sipariş verme lüksü olanlar için iyi fiyat gibi

327705 dosyayı görüntüle
geçen konusu geçmişti sanırım bir soğukta giyilen bir de sıcakta giyilen baselayer var, castellinin sıcakta giyilen modeli şu mesela

(link)
Castelli’nin bu baselayer’ını kullanıyorum. Bence kusursuz bir ürün gayet memnunum. Yine ihtiyacım oldu, Türkiye’de pahalıydı. Bir fırsat kolluyordum.
Sora’nınkini internette gördüm onu alayım diye düşündüm.
Sonra bugün yurtdışına hazır çıkmışken Decathlon’a bakayım dedim.
(link)
Bu ürünü buldum. Kumaşı nedeyse aynı Castelli’ninki gibi. Rengi görseldeki gibi bembeyaz değil, hafif mat krem rengi gibi ama rahatsız etmedi.
UK’den alışveriş imkanı olan varsa güzel fırsat.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Castelli’nin bu baselayer’ını kullanıyorum. Bence kusursuz bir ürün gayet memnunum. Yine ihtiyacım oldu, Türkiye’de pahalıydı. Bir fırsat kolluyordum.
Sora’nınkini internette gördüm onu alayım diye düşündüm.
Sonra bugün yurtdışına hazır çıkmışken Decathlon’a bakayım dedim.
(link)
Bu ürünü buldum. Kumaşı nedeyse aynı Castelli’ninki gibi. Rengi görseldeki gibi bembeyaz değil, hafif mat krem rengi gibi ama rahatsız etmedi.
UK’den alışveriş imkanı olan varsa güzel fırsat.
Geçen yaz İngiltere’den aldım bunu gayet güzel bir ürün ama yaz için biraz kalın kalıyor dokusu Castelli’ye nazaran

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Geçen yaz İngiltere’den aldım bunu gayet güzel bir ürün ama yaz için biraz kalın kalıyor dokusu Castelli’ye nazaran
Bende sora var, onunla castellinin yazlık olanı arasında bir fark var mı kullandınız mı?

• Beğen
Bende sora var, onunla castellinin yazlık olanı arasında bir fark var mı kullandınız mı?
Castelli Sora'ya göre daha ince, tül gibi, ayrıca dokusu da daha yumuşak.

• Beğen
Castelli Sora'ya göre daha ince, tül gibi, ayrıca dokusu da daha yumuşak.
Onu deneyeyim merak ettim valla. Bedenleri nasıl hocam sora biraz küçük oluyor sanırım aynı beden mi giydiniz ikisinde de?

Geri