Scudo Sports

Bisiklet Giyim fiyatlarına ne oldu?

2019 Eylül ayında bike24.com üzerinden, Sportful marka 2 adet forma, 2 adet tayt, 2 adet çorap alıp kargo ve vergi dahil 1550 TL ödemiştim. O gün 220 TL ödediğim formaların 1 tanesi, şu an 370 TL. 270 TL ödediğim taytların 1 tanesi şu an 470 TL. Tabi ki bunlar sezon sonu indirimli fiyatlardı!!!

Emeği geçenlere teşekkürler...

Scudo
merhaba,
turuncu ve mavinin ebatları aynı mı acaba? xxl turuncu var bende, tayt kısmı oluyordu ama pedi büyük geliyordu (orta alt kısımdan yukarı dogru cıkıyordu, dikleşiyordu surerken). xl turuncu aldım tam olur diye, tıpatıp aynı ped var, sadece taytı kucuk. bu sebeple sordum.
hocam benim kullandığımın ikiside mavi pedli turunculu olanı bilmediğim için birşey diyemiyorum

2019 Eylül ayında bike24.com üzerinden, Sportful marka 2 adet forma, 2 adet tayt, 2 adet çorap alıp kargo ve vergi dahil 1550 TL ödemiştim. O gün 220 TL ödediğim formaların 1 tanesi, şu an 370 TL. 270 TL ödediğim taytların 1 tanesi şu an 470 TL. Tabi ki bunlar sezon sonu indirimli fiyatlardı!!!

Emeği geçenlere teşekkürler...
@erdlylmz peki ürünlerin Eur fiyatları aynı mı?
Birçok ürünün yabancı kurlu fiyatı da çok arttı sanki.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@Ceasar Bravo
Fakir olmamız konusunda fena halde haklısınız. Herhangi bir ürün 300-400 liralar çok geliyor bize. Baktığında aslında 30 Euro. Adamlara etkisi bize 30 liranın etkisi kadar.
Bu arada kimse belirtmemiş ama fiyat performans olarak freysport da var. 120-130 lira formaları. Fena da sayılmaz.

AKP gitmedkce daha beteri olacak fiyatlardır.
Bunun garantisi yok, yaşamadan bilemeyiz. Gelecek hükümet ilk 5 yıl aynı bunlar gibi iyi olup sonra daha beter de olabilir.

• Hahaha
Tepkiler: Berke
@Ceasar Bravo
Fakir olmamız konusunda fena halde haklısınız. Herhangi bir ürün 300-400 liralar çok geliyor bize. Baktığında aslında 30 Euro. Adamlara etkisi bize 30 liranın etkisi kadar.
Bu arada kimse belirtmemiş ama fiyat performans olarak freysport da var. 120-130 lira formaları. Fena da sayılmaz.
Freysport hiç kullanmadım. Kalitesi nasıl?

Freysport hiç kullanmadım. Kalitesi nasıl?
Çok üst düzey olmasa da kötü değil formaları. Ben iki formasını kullanıyorum. Bu arada 20 lira farkla premium kumaş diye bir seçenek eklemişler sanırım daha üst kalite bir ürün oluyor. Bir de bu firma isim kan grubu falan da yazıyor formaya isterseniz.

@Ceasar Bravo
Fakiriz kesinlikle hemde çok fakiriz arkadaşlar,istemeyerekte olsa size sonuna kadar katılıyorum.Buyrun! Hans geldi yedi içti 2 3tane demir para bırakıp gitti,çoğumuzun neredeyse bir öğün yemek yediği paraya!

(link)

Tabiki döviz kurunun ve dolayısıyla hammadde fiyatlarının artışının etkisini yadsınamaz. Fakat yüksek enflasyonun ve üretici firmaların talep arttıkça "fiyat düzenlemesi" yapmalarının da büyük pay sahibi olduğunu düşünüyorum.

19 Ocak 2019'da 82.5₺ ödediğim forma gün itibariyle 225₺'ye satılmakta. Ben siparişi verdiğim gün $/₺ 5.33 imiş, bugün 8.53. Doğru orantı yaparsak bugünkü fiyatı 130-135₺ bandında olmalı. Hadi diyelim kumaş, iplik, boya, işçilik vb. pahalandı, 160-170₺ olsun. Bu maalesef tek bir firmaya has değil, Türkiye'de üretim ve/veya satış yapan yerli yabancı her firmada durum aynı. Olan bu sporu seven amatör & yarı profesyonel sporculara oluyor. Ayıp, yazık...

u0J.png
RVS.jpeg
DzB.jpeg

Tabiki döviz kurunun ve dolayısıyla hammadde fiyatlarının artışının etkisini yadsınamaz. Fakat yüksek enflasyonun ve üretici firmaların talep arttıkça "fiyat düzenlemesi" yapmalarının da büyük pay sahibi olduğunu düşünüyorum.

19 Ocak 2019'da 82.5₺ ödediğim forma gün itibariyle 225₺'ye satılmakta. Ben siparişi verdiğim gün $/₺ 5.33 imiş, bugün 8.53. Doğru orantı yaparsak bugünkü fiyatı 130-135₺ bandında olmalı. Hadi diyelim kumaş, iplik, boya, işçilik vb. pahalandı, 160-170₺ olsun. Bu maalesef tek bir firmaya has değil, Türkiye'de üretim ve/veya satış yapan yerli yabancı her firmada durum aynı. Olan bu sporu seven amatör & yarı profesyonel sporculara oluyor. Ayıp, yazık...

u0J.png
RVS.jpeg
DzB.jpeg

Sizin hesabınıza göre satıcı o ürünü o fiyattan sattığında tedarikçi bir sonraki siparişin de zamlı satacağı için bu sefer aynı malı aynı fiyattan alamayacak. Sizin yapmış olduğunuz hesap Almanya gibi enflasyon olmayan ülkelerde geçerli. Sizin alış fiyatınız sürekli zamlanıyor ise bir sonraki alış fiyatını hesap ederek fiyat koymanız gerekir. Eğer bunu hesap etmezseniz cebinizden ekstra fazladan para çıkacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
@erdlylmz peki ürünlerin Eur fiyatları aynı mı?
Birçok ürünün yabancı kurlu fiyatı da çok arttı sanki.

Normal de 60 euro'dan satılan formalar sezon sonu indiriminde 37 euro'dan satıştaydı. Bike24'de fiyatlar biraz değişken, şu an Sportful marka formalar 37-65 euro arasında değişkenlik gösteriyor. Bu yüzden net cevap veremiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Bisiklet ekipmanı alamıyoruz hadi , bir koşu ayakkabısı alacağım. Kullandıklarım pert oldu artık. Onu bile alamadım. 3 ay önce keşke alsaymışım diyorum.

Hatta bugün Kipeo'ya yazdim, "Fiyatlar çok pahali, daha önce markanizin formasını kullanmadim, 1-2 gün indirim yapsaniz da formalarinizdan alip kullanip denesek." diye ama cevap da gelmedi.

Kipeo, iletime cevap verdi. "İndirim yapmayı şimdilik düşünmediklerini söylediler."

Yani eskileri giymeye devam edeceğiz anlaşılan :kötü:

Son düzenleme:
merhaba,
turuncu ve mavinin ebatları aynı mı acaba? xxl turuncu var bende, tayt kısmı oluyordu ama pedi büyük geliyordu (orta alt kısımdan yukarı dogru cıkıyordu, dikleşiyordu surerken). xl turuncu aldım tam olur diye, tıpatıp aynı ped var, sadece taytı kucuk. bu sebeple sordum.
Turuncu ile mavi arasında kumaş olarak da fark var -yada benim şansıma öyle denk geldi-, mavi hakikaten gayet iyi ve teni rahatsız etmezken, turuncunun kumaşı bir süre sonra sertleşti ve esnekliğini yitirdi.

Normal de 60 euro'dan satılan formalar sezon sonu indiriminde 37 euro'dan satıştaydı. Bike24'de fiyatlar biraz değişken, şu an Sportful marka formalar 37-65 euro arasında değişkenlik gösteriyor. Bu yüzden net cevap veremiyorum.

Şu anda bazı Sportful ürünler indirimde. İndirimli haliyle de Türkiye şartlarında pahalı ama elden ne gelir ucuza ne kaldı ki.

Sportful formadan memnun musunuz?

Şu anda bazı Sportful ürünler indirimde. İndirimli haliyle de Türkiye şartlarında pahalı ama elden ne gelir ucuza ne kaldı ki.

Sportful formadan memnun musunuz?

Çok memnunum ve sorunsuz kullanıyorum.

Bisiklet ekipmanı alamıyoruz hadi , bir koşu ayakkabısı alacağım. Kullandıklarım pert oldu artık. Onu bile alamadım. 3 ay önce keşke alsaymışım diyorum.
Aynen katılıyorum size, daha önceki aldıklarımız olmasa bisikleti hiç kullanamayacağız neredeyse

Geri