Scudo Sports

Bisiklet Giyim fiyatlarına ne oldu?

Scudo
Abi o zaman 5 yil sonrasinda baska partiye oy verirsiniz. Secimler bunun icin yapilmiyor mu zaten?
İşte bu kadar.
Türkiye'dekiler bu kadar basit ve temel bir olgunun farkında değiller.
Kendilerini her şeye mecbur mu hissediyorlar anlayamadım gitti. Partiler babamızın oğlu mu?

Abi o zaman 5 yil sonrasinda baska partiye oy verirsiniz. Secimler bunun icin yapilmiyor mu zaten?
Düşünce olarak haklısın ama reel hayatta bu böyle olmuyor ne yazık ki.
Seçmen, yatırımcı, komşu ülkeler vs vs vs... Herkesin isteği farklı. Neyse bu iş siyasete kayar. Keşke mevcut hükümet değişse de herkesin istediği o refahlık gelse :)

Düşünce olarak haklısın ama reel hayatta bu böyle olmuyor ne yazık ki.
Seçmen, yatırımcı, komşu ülkeler vs vs vs... Herkesin isteği farklı. Neyse bu iş siyasete kayar. Keşke mevcut hükümet değişse de herkesin istediği o refahlık gelse :)

Onermeniz bu

Gelecek hükümet ilk 5 yıl aynı bunlar gibi iyi olup sonra daha beter de olabili

Daha sonra beter olabilirse baska partiye oy vermeme sebebi olarak seçmen, yatırımcı, komşu ülkeler vs vs vs. oldugunu soyluyorsunuz. Baska partiye oy verirken elinizden mi tutacak bunlar vermeyin diye, reel hayatta boyle olmayan nedir anlayamadim?

Onermeniz bu
......
Daha sonra beter olabilirse baska partiye oy vermeme sebebi olarak seçmen, yatırımcı, komşu ülkeler vs vs vs. oldugunu soyluyorsunuz. Baska partiye oy verirken elinizden mi tutacak bunlar vermeyin diye, reel hayatta boyle olmayan nedir anlayamadim?

Hocam bu konuda yazmak ve seviyeli bir şekilde konuyu ele almak için ne kadar can atsam da bu ülkede ne yazık ki durumlar pek öyle olmuyor. O yüzden saygılarımı sunup daha fazla yazmak istemiyorum.

O değil de kadro üstü, gidon arkasına çanta öneriniz ne olur? Telefon koyma yeri olsun istemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Hocam bu konuda yazmak ve seviyeli bir şekilde konuyu ele almak için ne kadar can atsam da bu ülkede ne yazık ki durumlar pek öyle olmuyor. O yüzden saygılarımı sunup daha fazla yazmak istemiyorum.

O değil de kadro üstü, gidon arkasına çanta öneriniz ne olur? Telefon koyma yeri olsun istemiyorum.
Zefal kadro üstü çantaları tavsiye ederim, pahalı olmasın derseniz procycle ın güzel modelleri de var bu arada.

Zefal kadro üstü çantaları tavsiye ederim, pahalı olmasın derseniz procycle ın güzel modelleri de var bu arada.
Hepsiburada üzerinde procycle çantaları var da gözüme çok ufak geliyor. Gerçi nakliyecilik yapmayacağız :D

Riverside 900 dün 4200 TL idi şu an 4600 TL.
Riverside 920 dün 6800 TL idi şu an 7100 TL.

Niyetim vardı almaya vazgeçtim. 50-100 TL zammı anladım 1 günde 400-500 TL zam nedir Allah aşkına?

Dosyalar

• Riverside 900.jpg
    Riverside 900.jpg
    60,8 KB · Okunma: 21
  • Riverside 920.jpg
    Riverside 920.jpg
    59,5 KB · Okunma: 21
Avrupa'nın en ucuz forma satan ülkesiyiz herkes bizden gelip forma alıyor

(link) tayt ve formalarda indirim var. İncelemeye değer
Bu habere çoook sevindim. Hemen bir tayt alıyorum. Siz yazmasaydınız belki de hiç haberim olmayacaktı.

• Beğen
Tepkiler: Mtt
Hepsiburada üzerinde procycle çantaları var da gözüme çok ufak geliyor. Gerçi nakliyecilik yapmayacağız :D
Benim de gözüme ufak geliyordu ama procycle'ın sele altı çantasını aldım, içi gerçekten çok geniş, yakından inceleyerek bakma fırsatınız olursa bir incelemenizi öneririm
Fiyatı da 65 TL gibi çok makul bir fiyata aldım.
Tabi siz kadro çantası modellerini incelersiniz, f/p olarak procycle uygun geldi bana.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak

Rockbros ürünlerine bakın. ben kullanıyorum çok memnunum.

Rockbros ürünlerine bakın. ben kullanıyorum çok memnunum.
Ali amcadan mı bakıyorsunuz ? Hepsiburada da sele altı çantası var sadece. Ali amca güvenilir sorunsuz teslim alır mıyım acaba.
Benim de gözüme ufak geliyordu ama procycle'ın sele altı çantasını aldım, içi gerçekten çok geniş, yakından inceleyerek bakma fırsatınız olursa bir incelemenizi öneririm
Fiyatı da 65 TL gibi çok makul bir fiyata aldım.
Tabi siz kadro çantası modellerini incelersiniz, f/p olarak procycle uygun geldi bana.
Hepsiburada yorumları güzel aslında. 80-100 tl ye alınabilir o halde. İlginiz için teşekkür ederim

Ali amcadan mı bakıyorsunuz ? Hepsiburada da sele altı çantası var sadece. Ali amca güvenilir sorunsuz teslim alır mıyım acaba.

Hepsiburada yorumları güzel aslında. 80-100 tl ye alınabilir o halde. İlginiz için teşekkür ederim

Aliexpresten aldım ben. 2 kere rockbros çanta aldım ikisi de sorunsuz teslim edildi.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Geri